@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2020 bekleme odası
-
@ahmet-34 sizi anlıyorum kaygılarınızı tahmin ediyorum ben Amerika'ya ilk zaman ile bu zaman arasında inanılmaz fark var ancak neden herkesin bir şansı olmasın ki bırakın borç veya kredi elde edebilirse o parayı bu şansı değerlendirmeli ki hala şans diyorum sizin milyon dolarlarınız dahi olma size çıkmaz banka kredisi çekmiş birine çıkabilir.Bu arada asıl olan şu isteyene arzu edip risk alan kişilere çıkmalı
-
2019 çekilişinde kazandım ancak numaram itibariyle ya son ayda sıra gelecek ya da gelmeyecek. Her ihtimale karşılık 2020'ye de başvurmak istiyorum ama 2019 talihlisi olmam sorun çıkarır mı bilemedim. Mantıken sorun olmaması lazım ama belli de olmaz
Nette biraz aradım ama bu konuda bir bilgi göremedim. -
@sivaslamerica teşekkürler emin misiniz sistem fonu shop olarak algılamaz umarım
-
@mercek eskiden bu yapilan birseydi zaten, soyle ki benim suan yastik alti tabir ettigim altinlarim var mulakat oncesi bunlari bozdurup bankaya aktarabilirim. Son 1 senenin banka dokumunde benim altinlarim, evim, arsam, arabam gozukmuyor sonucta...
-
@maxximum DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
2019 çekilişinde kazandım ancak numaram itibariyle ya son ayda sıra gelecek ya da gelmeyecek. Her ihtimale karşılık 2020'ye de başvurmak istiyorum ama 2019 talihlisi olmam sorun çıkarır mı bilemedim. Mantıken sorun olmaması lazım ama belli de olmaz
Nette biraz aradım ama bu konuda bir bilgi göremedim.Nette aradınız ama bu forumda aramadınız mı? Sadece son haftada belki 5 kere sorulmuştur

Başvurmanızda sakınca yok başvurabilirsiniz.
Umarım sıranız gelir ve 2020'yi beklemeye gerek kalmadan alabilirsiniz GC'ınızı -
@volkanu Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Daha önceden sorulmuş olacağını düşündüğümden, aramaya kalktım tabi ki ancak sayfada direkt arama metni giriş yeri aradım (sadece bu konuda arasın diye) ancak göremedim. Yukarıda ayrı ufak bir tuş varmış genel tüm forumda arama yapan şimdi gördüm.
-
@jesus-christ aslında ben şans işi olarak gördüğüm için bel bağlamıyorum eğer çıkmazsa sertifika programı ile gidip kalmayı planlıyorum en azından şans işi değil kesin olur çünkü..
-
@gökçe-yılmaztürk elbette parayı temin edebilecekse başvursun tabi ki ama eminim mülakata girip parayı temin edemediği için vize alamamak parası olmadığı için başvurmamaktan daha çok yıkar ve lise mezunu yada üniversite mezunu olmak bir kriter değil hiç lise diploması bile yoksa 2 senelik her hangi bir iş yapmış olmak yeterli olur bu programın amacı herkese eşit haktır ama Kasım'da ki kongre seçimlerine göre puanlama sistemine geçilir ise biteriz.. kısaca uzatmiyorum orayı

-
@gökçe-yılmaztürk DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar tekrar merhaba...Özellikle lise mezunu olan arkadaşlardan şu soru sorulmakta...Lise mezunu olan birinin kazanma olasılığı var mıdır? Amerika'da lise mezunu olan tanıdıklar var mı ? Arkadaşlar benim babam meslek lisesi torna-tesviye mezunu olarak Amerika'ya geldi ve asla küçük işlerde çalışmadı.Amerika'ya ilk geldiğimiz yıllarda fabrikalara başvuru yaptı ve yıllarca çalıştı.Evet Amerika'da lise mezunu yeşil kart sahibi arkadaşlarda bulunmakta.Her şey bir yana bu bir loto şansı olan doktor da gidebilir şansı olan Torna-tesviye mezunu olanda.
o arkadaslara yapacak bir sey yok
surekli adil bir kura oldugunu soylememize, her kesimden, her renkten kazanan oldugunu soylememize ragmen, herkes surekli birilerinin kayirildigini duymak icin can atiyor
ve sorularini yineliyorlar. -
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@gökçe-yılmaztürk siz ya dediklerim den bişey anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz herkes başvursun en doğal hakkı fakat adam daha banka da ABD ye gösterecek beş kuruş parası bile yokken başvuru yapmayı tercih ediyor hadi diğelimki borç harç ABD ye 15 bin doları gösterdi peki sen amerkaya gittiğinde orada kendini idame edicek orda masraflarını karşılıcak paran varmı YOK kimse sana buyrun amerikaya hoşgeldiniz buyrun işiniz hazır da demiyor he diyosanki benim orda tanıdıklarım var beni orda her türlü karşılar eyvallah ama biraz mantıklı düşünün elinizde avucunuz da para kalkmışsınız bana burda acıtasyon yapıyorsunuz benim de miyon dolarlarım yok ama idare edicek param var tanıdıklarım var bu beni her türlü gecindirir ...
biraz daha sakin cevap verin lutfen.
Konuya yazmistim daha once, siz de bana katiliyorsunuz su konuda kanimca... umarim kura Turkiye'den hemen yarin ABD'ye tasinip yeni bir hayata baslamaya hazir 3500 kisiye cikar; boylelikle hicbir vize bosa harcanmamis olur.
-
@mercek DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sivaslamerica teşekkürler emin misiniz sistem fonu shop olarak algılamaz umarım
arka fon'un photoshop'lanmasi sorun olmaz.
-
@crazycells aslında onları anlıyorum çok kıymetli hayaller kuruyorlar ve kurdukları hayallerin içinde soru işaretleri dolu
Tahsilin,bitirdiğin okul,hesabındaki para,mesleğin hiç bir önemi yok tamamen şans. -
@lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@gökçe-yılmaztürk elbette parayı temin edebilecekse başvursun tabi ki ama eminim mülakata girip parayı temin edemediği için vize alamamak parası olmadığı için başvurmamaktan daha çok yıkar ve lise mezunu yada üniversite mezunu olmak bir kriter değil hiç lise diploması bile yoksa 2 senelik her hangi bir iş yapmış olmak yeterli olur bu programın amacı herkese eşit haktır ama Kasım'da ki kongre seçimlerine göre puanlama sistemine geçilir ise biteriz.. kısaca uzatmiyorum orayı

neden biteceksiniz sayin @LordBolton ? Boyle dusunmek dogru degil. Egitiminize devam edin ya da sertifika programlarina katilin, ingilizce ogrenin... Sizin de puaniniz artsin ve yine gerekirse sisteme dahil olmaya calisin. Hem bu sekilde ABD'de basarili bir yasam gecirme sansinizi da arttirmis olursunuz.
-
@crazycells çok ağır şartları var ne yazık ki çoğu insanın hayali suya düşer ama sanıyorum demokratlar kanadın en azından bir bölümün de çoğunluğu alır eski sistem devam eder benim ABD hayalim bitmez tabi ki zaten dediğim gibi çekilişe bel bağlanmaz başka yollar denerim sertifika gibi
-
Bakalım rahip davası ne olacak? Sular mı durulacak, ortam mı gerilecek göreceğiz gündüz.
-
@lordbolton Geçen yılki başvuru bazı teknik sorunlar nedeniyle bayağı uzadı. Başvurumu yapmak için resmen gün sayıyordum, başvurdum ve Mayıs ayını iple çekiyordum. Yani anlayacağınız lotoya çok fazla bel bağlamıştım. Çocuklarım için çok istiyordum. Çıkmayınca da tam bir hayal kırıklığı yaşadım ve bu günlerce devam etti. Bu sene de henüz başvurmadım. Fotoğraflar bile hazır değil ve o geçen yılki itici gücü de kendimde bulmuyorum. Ha umudum var mı? Var. Her zaman olacak. Elbet bir gün gideceğim oralara ama, çok fazla bel bağlamanın, sonrasında fazlasıyla hayal kırıklığı yaşamanın ve psikolojimizi harap etmenin anlamı yok. Nasip, çıkarsa gideceğiz. Çıkmazsa, yapacak bir şey yok.
-
@tanti yarın serbest kalma ihtimali yüksek diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar şuan askerdeyim fotoğraf işini nasıl halledebilirim?
-
@ahmet-böcüoğlu birliğin fotoğrafçısına rica et, açık bir fonda çeksin. Olmazsa çarşı izininde hallet üstad:)
-
Hakkari Yüksekova'dayım malesef ne bir fotoğrafçımız nede bir çarşı izni var

Benzer Başlıklar
142
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k