DV2024 Sohbet Odası
-
@goyro666 bir kere kafaya koyuldu inadımız inat. bunun sonu United States Of America :D
-
@diablo_ercan aynen öyle sana zaten kesin cikti bunu bu arada hep söylüyorum sonucuna göre kendime 6.hissi güclü dedirtcem :D
-
@snowflake27 aramıza hoş geldin mangaldan anliyorsan doğru yerdesin 😅
-
@goyro666 kaç defadır bunu söylüyorsun bu bir işaret mi yoksa :D (sonuçta bir his önemli olan hep birlikte çekilişi kazanıp sorunsuz mülakat aşamasına gelebilmek) canı gönülden gerçekten gitmek isteyenlere, bu sefer olacak bu forum şenlenecek.
-
@Emrah-Borazan Çok iyi anlarım. Geçtiğimiz yaz amerikada barbekü yapmışlığım bile var:grinning_face_with_big_eyes:
-
@diablo_ercan :crown:
-
@snowflake27 oooo tecrübe gelmiş aramıza 🤣
-
@Emrah-Borazan diyin diyin herşeyi yemeyin arkadaşlar :D dün gıda zehirlenmesi yaşadım :D hiç hoş olmuyormuş :D
-
@tolgasatir Çok geçmiş olsun. İstifra ettirir, insanı halden düşürür. Dediğin gibi hiç hoş değildir.
-
@tolgasatir Geçmiş olsun kardeş. Denk geldi mi geliyor işte
-
@Programmer keşke istifra da kalsaydı :D pisleşmiyim sabah sabah :D
-
@Emrah-Borazan ya bişey de yemedim sabah kahvaltı da aç bitir hindi füme vardı onu yedim simitle sanırım ondan oldu
-
O tip gıdaların sevk ve satışa kadarki geçen sürede ne yaşadığı belli olmuyor o yüzden tercih etmemek lazım. En sağlamı sucuk abi ben sucukcuyum 😅
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
O tip gıdaların sevk ve satışa kadarki geçen sürede ne yaşadığı belli olmuyor o yüzden tercih etmemek lazım. En sağlamı sucuk abi ben sucukcuyum 😅
sanırım bende bırakıcam :D sucuk candır gerisi heycandır :D
-
@tolgasatir Geriye kalan belirtileri o yüzden söylemedim. :) Yüksek ihtimal aç-bitirden olmuştur. Çabuk bozulan ve bakteri üremesine çok müsait olan ürünlerdir. Bu bakteriler de vücuda girince başlarlar toksin salgılamaya. Sonrası malum :)
-
@Programmer aç bitirlerle arama mesafe koymaya karar verdim :D
-
Aç pişir al sen sucuk iyidir 😂
-
Günaydınlar millet kaldı 135 hadi bakalım zaman su gibi akıyor maşallah :)
-
biz yokken çiğköfte sözleri verilmiş bak ya :)
-
@Sencerium Akşam gözlerimiz seni aradı :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum