DV2024 Sohbet Odası
-
@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@boran, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 hayalinizi okuyunca kendi hayallerime benzentim :) . Garaj olucak. İçerisinde bmw gs adventure (detaylı amerika turu için), herhangi bir araç. Garajda tamir-tadilat, hobi şeyler için gibi vakit geçirmek filan. Hafta sonları barbekü yada mangal ne olursa artık. Umarım sadece hayallerde kalmaz :)
Bu kanalda bir liste var. Rota 66
Tavsiye ederim.Biliyorum rota 66 yaptı kendisi kemal tuğrulda bir kısmını geçmişti.. bir motorcunun araştırmaması mucize oluyor bizimkisi biraz hastalık :) ikiteker kanalıda var piste falan katılıyor seneler önce green card elde etmemişken karşılaşıp sohbet etmiştik bir gün ansızın adam amerikada videolara devam etmişti.. darısı burada hayalini kuran herkese olsun inşallah..
@ilkerkaynar90 Evet, ikiteker de öğrenci vizesi ile gidip kalanlardan bildilğim kadarıyla. Önceki dönemlerde izlemişliğim vardı onu da.
@boran Aynen. Ama TR videolarının hepsini izlemedim. Rota 66'dan acayip keyif almıştım.
Aahhhhhhh ahhh....
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Tuna-1 hayır dostum abd'ye gittiysem Türk mahallesinde yaşamak istemiyorum. Bir an önce Türklerden kopup adapte olmak için New Jersey istemiyorum.
Bunu bende istiyorum o yüzden türklerin olmadığı yerler yada parmakla sayılacak kadar az olan yerleri söyler misiniz,, çünkü başka türlü akıcı ingilizce konuşamam...
-
@Lossantosdy ben meslek olarak texas veya san diego düşünüyorum ama büyük ihtimalle ilk olarak texasla başlayacağız. Hanımda sıcağı seviyor zaten :)
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy ben meslek olarak texas veya san diego düşünüyorum ama büyük ihtimalle ilk olarak texasla başlayacağız. Hanımda sıcağı seviyor zaten :)
E Adanalı olarak bizde sıcağa alışığız ama ben kışı da severim farketmez benim için ama eşim sevmiyor soğuğu :D bu yüzden kurtuluş yok yine komşu olacaz :D
-
@JesusLord evet malesef öyle
-
@Lossantosdy ben diyorum bu sene inş çıkarsa gc seneye hep beraber texasta benim evde sınırsız et partisi yaparız :) Bende elazığlıyım etten anlarım eee artık sende ciğer yaparsan parti tamamdır. :)
-
Mangal dediniz kalbimi çaldınız :) olur da çıkarsa +1 katılım diyeyim şimdiden :)
-
Şimdi mangalda kül bırakmayanlara diyorum 😀 oraya yerleştikten sonra mangal için kapı kapı sizi aramayalım 😀
-
@Emrah-Borazan Dostum mangal bu ülkenin bir değeri :) gelenin başımızın üstünde yeri var tek şart evli olmak :) aksi halde damsız almıyoruz :)
-
Çok şükür 9 yıllık evliyim birde kızım var 8 yaşında :) önlerden rezerveyi kaptım sanırım 😅
-
@hasnotben gc çıktığında evi tutar tutmaz buraya yazıcağım evin konumunuda atacağım ondan sonrasına ben karışmam parti deyip hanımla tek başıma et yersem o zaman ağır küfrederim :)
-
o zaman sayı alalım şimdi @cdzdcd var @ilkerkaynar90 var @Emrah-Borazan var @goyro666 var birde kim dahildi heh @hasnotben bu kadarmıyız ? adını yazmadığım var mı? :)
-
Sen listeyi ufak ufak hazırla imzaya yazacağım unutulmasın diye gelmeyen olursa rezil rüsva ederiz 😆
-
@Emrah-Borazan aynen hemen bir excel tutmalıyız :)
-
Bu arada 136 gün 4 saat kalmış hiç hatirlarmiyorsun @Sencerium :))
-
@Sencerium Daha öncesinden bana da texasta olursak mangal sözünüz var. +1 aile de benden
-
Bu arada Teksas iyi güzel de büyüklüğü Türkiye kadar hangi şehirde yapacağız onu konusmadik 😅
-
Herkese merhabalar abilerim kardeşlerim. Aranıza yeni katıldım. Geçen sene ilk kez başvurmuştum çıkmamıştı zaten amerikaya work and travela gideceğim diye çok takmamıştım. Work and traveldan dönünce tekrar başvurdum bu sefer aranıza katılmak istedim. Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur :)
-
@Sencerium abi ben sarti karsilayamiyorum ya :D
-
10 senedir başvuruyorum, ilk defa böyle elim ayağım titriyor... Heyecandan hiçbir şeye odaklanamıyorum. Aslında heyecanımın sebebi Green Card da değil... 3 hafta sonra ABD'de olacağım. Yıllardır yapacaktım, yapıyordum dediğim şey için ilk defa bu kadar büyük bir adım atıyorum... Green Card sonuçlarını da bu yıl ilk defa ABD içinde öğreneceğim... Benim de totemim bu oldu bu yıl.
Hayallere gelince öyle büyük hayallerim yok. sağlıklı bir yaşam, gelecek kaygısı olmayan bir hayat... Bir de bir karavan alıp karış karış Kuzey Amerika kıtasını gezmek :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum