@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@adgercu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Blacksocks Görüntü nedir bilmiyorum ama Anladığım kadarıyla NewYork da deli olmadığını düşünüyorsunuz sanırım
. Abd deki deliler dünyanın geri kalanına rahmet okutur. Çok uç örnekler çıkabiliyor Abd den .
Geçenlerde bir videoya rastladım. Delinin biri, bir evin kapısını çalıyor içeridekilere
"Merhaba, kapıyı açın. Sadece sizi öldürmek istiyorum lütfen açın" falan diyor
en azından net ifade etmiş

-
@tolgasatir aynen

-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
onca saat uçak yolculuğu, sigarasız hem de.
her şey iyi hoş ta, bu tarafı kötü.neyse yahu, inince içeriz Göçmenlik Ofisi'nde elemanlarla

"Yak Bro bi'tane sarmalık"...
Bende o kadar saatlik uçuş sonrası direk sigarayı herhalde çıktıktan sonra yerim diye düşünüyorum
şaka maka bi yana o kadar yorgunluktan sonra dışarıya attığım ilk adım elimde sigara bi kenarda oturmuş etrafa bakarken kulagımda kulaklıkla çevremdeki insanlara bakarak sonunda geldim artık ABD’deyim demek… hayali bile heyecanlandırıyor -
@waterman her ne kadar uçakta sigara içmenin yollarına tam hakimsem de, son adımda cezaya düşmeyelim diye içmemek lazım :=)
yapılacak tek şey bir gün öncesinde uyumayıp, uçakta uyumak inene kadar. zaten doğu kıyısı için jetlagi engellemenin yollarından biri de bu. nitekim vardığınızda TR saati ile 22.00 civarı, oranın saati ile de 14.00-15.00 civarı oluyor. Akşama kadar uyumayıp sonra vurup kafayı yatıcan.
heyecandan uyuyabilirsen elbette

-
ya arkadaş, geçen yılki ilk başvurumun onda biri kadar heyecan yok bu sene.
geçen yıl bu zamanlar video üzerine video seyretmiş, her şeyi planlamıştım.
hatta burada Orlando komini bile kurmuştuk.
bu sene her nedense ilgim yok o kadar.
belki çekiliş yaklaştıkça artar ama artmasa iyiydi. -
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
her şey iyi hoş ta, bu tarafı kötü.neyse yahu, inince içeriz Göçmenlik Ofisi'nde elemanlarla

Bende o kadar saatlik uçuş sonrası direk sigarayı herhalde çıktıktan sonra yerim diye düşünüyorum
şaka maka bi yana o kadar yorgunluktan sonra dışarıya attığım ilk adım elimde sigara bi kenarda oturmuş etrafa bakarken kulagımda kulaklıkla çevremdeki insanlara bakarak sonunda geldim artık ABD’deyim demek… hayali bile heyecanlandırıyorBence heyecandan sigara bile yakmazsiniz diye dusunuyorum

-
@SUAT-GUNAY pasaport şartı kalktığı için oluyor öyle bende sizin gibiyim şuan...

-
@waterman her ne kadar uçakta sigara içmenin yollarına tam hakimsem de, son adımda cezaya düşmeyelim diye içmemek lazım :=)
yapılacak tek şey bir gün öncesinde uyumayıp, uçakta uyumak inene kadar. zaten doğu kıyısı için jetlagi engellemenin yollarından biri de bu. nitekim vardığınızda TR saati ile 22.00 civarı, oranın saati ile de 14.00-15.00 civarı oluyor. Akşama kadar uyumayıp sonra vurup kafayı yatıcan.
heyecandan uyuyabilirsen elbette

Yok ben güvenlikten çıktıktan sonradan bahsediyorum

-
@Erkand, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

şaka maka bi yana o kadar yorgunluktan sonra dışarıya attığım ilk adım elimde sigara bi kenarda oturmuş etrafa bakarken kulagımda kulaklıkla çevremdeki insanlara bakarak sonunda geldim artık ABD’deyim demek… hayali bile heyecanlandırıyorBence heyecandan sigara bile yakmazsiniz diye dusunuyorum

İnşallah uçakta denk gelirizz ömür boyu sigarayı bırakacaksın deseler bile tamamım yeter ki you have been randomly selected

-
gençler sigarayı bırakmak lazım malumunuz abd'nin en sıkıntılı kısmı sağlık. Bende içiyorum ama büyük ihtimalle gc çıkarsa hemen bırakıcam ki orda pişman olmayalım

-
bu arada daha demin basit bir kerat cetveli hesabıyla kazanma sansımızı %1.9 buldum. Tabi bu benim için 3,8 demek

-
E sigaraya geçtim 9 ay önce harika hissediyorum nikotin bağlılığınıda minimuma indirmeye başladım artık psikolojik alışkanlığa kaldı işim gibi duruyor öneririm benim gibi bırakmakta zorlanacaklar için alternatif olur abd de milyon türlüsünden likit bulmakta mümkün bu arada izmarit problemi leş gibi kokmak ve benzeri kötülükleride yok

Uçağa binip kalktıktan sonraki aşamaya geldiğinde muhtemelen attığımız storylere gelen cevaplar neler olur diye.. geride bıraktığımız anılarımızın ve gelecekte bekleyenlerin belirsizlikleriyle geçen bir beyin fırtınası şeklinde geçer vakit diye düşünüyorum.. yetiştiğimiz mahallelerimiz ve usa.. 30 yaş üstü anlayacaktır demek istediğimi neredeeeen nereye modunda geçer o yolculuk.. çitos içindeki tasolarımızdan houston içinde ufak hayatlara.. keşke gerçek olsa her gün girip sayacı 6 7 kez kontrol ediyoruz ya

-
@Sencerium 1.9 nasıl buldunuz anlatırmısınız :))
-
@SUAT-GUNAY benimde planım bu ola ki bir gün gidecek olursak turist veya kalıcı
özellikle benim sıpa için 
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bu arada daha demin basit bir kerat cetveli hesabıyla kazanma sansımızı %1.9 buldum. Tabi bu benim için 3,8 demek

3,8% biraz fazla. önceki yıllar kaba hesapla ülkeler bazında 1% gibi oluyordu GC çıkma olasılığı. Kaç kişi başvuru yaparsa yapsın kabaca buna geliyordu ortalaması.
en önemli yüzde bu yüzde bence. bu oran aynen devam ederse kötünün iyisi ama TR'ye çıkma sayısı bu oranda devam etmeyip, sayı olarak geçmiş yılların sayılarında kalırsa o zaman daha da zorlaşır demektir. -
Geçenlerde aklımda bir şey geldi. Dedim ki kazanma durumunda şöyle bir şey yapayım. Sonra buradan yazayım da hoşuna gidip kullanan olur. Bence sürpriz sonlu hoş bir şey

Öncelikle hiç bir fotonun altında açıklama vs yapmıyoruz. Sadece foto ya da isterseniz 1 - 2 diye isimlendirilebilir.
Kazandığımı öğrendiğimde elimle 1 yapıp bir selfi. Fotoları örnek olsun diye şeettim.

Randevu aldığımda elimle 2 yapıp bir selfi.
Sağlık raporunu aldığımda elimle 3 yapıp bir selfi.

Vize aldığımda elimle 4 yapıp bir selfi.
Son gönderiye geldik. Son gönderi de hem foto hem de kısa video/gif olacak. Havalimanında ya da uçağa bindiğimde elimle 5 yapıp bir selfi. Ardından pozisyonu hiç bozmadan el sallayan kısa bir video.
Bence sürecinizi kimseye anlatmadığınız zaman son gönderi ile beraber sağlı sollu tokat gibi olacaktır.

Umarım ben de dahil uygulayanı bol olur.
-
@SUAT-GUNAY yok ya 3.8 hanımla benim toplam oranımız
ikimizde başvuru yaptıkta -
@tolgasatir günaydin cuma günü oldugu icin süperim

-
@Sencerium abi %1.9 olsaydı eğer çoktan çıkardı her başvuran için bu şans %0.0000000001 gibi bir şey. %1.9 demek hatta %1 demek atıyorum 300 bin kişilik listede her seçtikleri kişiden sonra liste döngüye girer senin adın 5-10 kere yazar ihtimalin artar. bu yüzde çok düşük ki zor çıkıyor. (yüzdeler, liste felan örnek içindi her hangi bir resmiyeti yok. çekiliş bilgisayar ile yapılıyor)
-
@hadi-BE hahaha valla bi an son foto hareket ceken bir el falan bekledim

Benzer Başlıklar
150
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k