Houston konaklama
-
Houstona 22 kasımda giriş yapıcam ev arkadası arayan veya oda kiralayan var mı
-
Baska basliga da yazmistim ama buraya da ekleyeyim. Ben gecen hafta tek geldim. Tek başına houston'a gelecek kadın gc talihlilerine şehir merkezine , postane ve markete yakın ve güvenli bir bölgede olan şu an kaldığım airbnb evini öneririm, ortak odalarda kalıyorum odamda 6 yatak var ama sadece 2 kişiyiz. Tek kisilik ve 4 kisilik odalari da var, 4 kisilik odada da 2 kişi kalıyor su an. Temiz, kalan misafirler iş için gelmiş düzgün kişiler, evin yöneticisi çok yardimci oluyor. Bol muhabbet var ki bu ingilizceyi geliştirmek için iyi ve ayda 500 dolara elektrik, su, wi-fi, kahve, çamaşır hatta buzdolabi poşetine kadar her şey dahil hizmet alıyorsunuz. Evin tabak, çanak her şeyi kullanabiliyorsunuz tost makinesinden elektrikli düdüklü tenceresine kadar her türden pişirme aleti de var. Isteyen olursa : https://abnb.me/ckgEzGoWD1
-
Benim gibi otobüs kullanacak ya da sonradan araba alacaklar otobüs seferleri ile ilgili metro şirketinin sitesinden mutlaka yaşayacakları adresi kontrol etsin. Şehre gelince de metro transit merkezine gidip akbil tarzı otobüs kartınızı alırken standa konmuş kağıda basılı haritayı da almanızı öneririm. Telefon sarji biter vs icin, bugun basima geldi ve kagit harita cok isime yaradı. Benim kaldigim yerden 15dkda bir kalkan sefer var , tramvay yakin, birkaç yöne de giden farklı otobüs seferler mevcut.
Bugün amazon hub merkezine gidip kargomu almak istedim. O bölgede sefer süresi yoğunluk olmayan saatlerde saatte 1 miş.
Durak bile bir garipti, karsi sokağa göre 3 durak yürüdüm anca bineceğim otobüsün durağına gelebildim. . O bölge gibi bir yerde ev tutarsanız otobüs ile hicbir şey yapamaz, illa ilk iş araba almak zorunda kalırsınız.Bir de google mapste sağ üstte katmanlar seçeneğinden raylı sistemi seçmenizi öneririm. En azından benim çok işime yarıyor. Bugün SSA ofisine gidecektim tramvay ve biraz yurume ile google maps'in önerisinden daha hızlı ofise vardım.
-
@olay merhaba geleli ne kadar oldu? Eşim dün ssn ofise gitti 2 hafta önce giriş yaptıgımız için bize söylemediler ssn numarasını 21 gün sonra gelin dediler
-
@Dscrt Kasim 7de amerikaya giriş yaptım.
-
@olay 2 gün önce gelmiş bizim ssn ler:)
-
Merhabalar Turizm Stajı için Houston Uptown da bir otelde Eylül itibari ile çalışmaya başlayacağım. Konaklama için nasıl bir yol izlemeliyim ? Maalesef çok yüksek bir bütçe ile gelemeyeceğim önerileriniz nelerdir ?
-
Merhaba. Houstanda ucuz kiralık ev var mıdır? Nerden bulabiliriz?
-
@Mahmut-Tuncel uptown bölgesinde 2+2 apartment fiyatları 1500 dolar civarı. 1+1 de 1400 dolar civarına bulabilirsiniz. Bu söyldeğim apartment lar güvenlikli, spor salonu olan, havuzlu, otoparkları olan, sosyal ortak alanı olan apartmentlar. Tabii okul puanlarını dikkate almadan yazıyorum. Devreye iyi bir okul puanı girince yüzde 20-30 arası artabilir bilginize.
-
@semavi Kadir bey biz Houston dayız 3 kişilik aileyiz bize 1+1 ev arayabilir misiniz? 🙂 İnternetten birşey çıkmıyor insanlardan yardım isteyelim dedik
-
@olay sizin ilan çıkmadı kaldırdılar artık sanırım
-
@Mahmut-Tuncel maalesef ev kiralama konularina uzak kaldim. Bildigin bir yer yok suan icin. Tek tek basvurmak lazim bolge belirleyip
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg