DV2020 bekleme odası
-
@entelman tamam oyle yapalim. Zaten sali gununu hic sevmem. Tesekkurler tekrar.👍
-
@uysalkedi Bol şanslar diliyorum sizlere ailecek :)
-
@uysalkedi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@entelman tamam oyle yapalim. Zaten sali gununu hic sevmem. Tesekkurler tekrar.👍
30 dk içinde başvuru formunu doldurup yollamanız gerekiyor -
@entelman cok tesekkurler👍
-
@gözde merhaba 30 dakika icinde gondermem gerekiyor ama 3 kere denedik. Error veriyor sistem. 2 .sayfaya gecis bile yapamadik. Valla 😷 olduk.
-
SVP Range (6.0 to < 7.0) kabul görüyor mu mesleki değerlendirmeler için? Yoksa 7.0 to < 8.0 mi olması gerekiyor?
-
@truelove DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
SVP Range (6.0 to < 7.0) kabul görüyor mu mesleki değerlendirmeler için? Yoksa 7.0 to < 8.0 mi olması gerekiyor?
7 den büyük olması gerekiyor
-
@gözde
7'den büyük olması derken 6 to 7 küçük anlanına mı geliyor biraz kafam karıştı da -
Bu ileti silindi! -
@truelove DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
6.0 to < 7.0 olmuyor maalesef, "7.0 to < 8.0" ya da "8.0 and above" olmasi gerekiyor.
-
2019 çekilişini yüksek numaralarla kazananlardanım, bu yüzden tekrar başvurmak istiyorum. Aynı fotoğrafı kullanmamda bir sakınca olur mu? Yoksa fotoğraf en az bir sene önceye ait olduğundan otomatik olarak elenir miyim? Sanırım paranoyaklaşıyorum, ama aklıma takıldı=(
-
@mindi Fotoğrafın güncel olması gerekiyor. Geçen sene katıldığınız fotoğrafla bu sene tekrar katılırsanız diskalifiye olursunuz.
-
@Bender-Rodriguez beni şu an sadece vesikalık çekinmekten nefret edenler anlar=( çok teşekkür ederim.
-
@mindi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@Bender-Rodriguez beni şu an sadece vesikalık çekinmekten nefret edenler anlar=( çok teşekkür ederim.
Geçmiş çekilişi vesikalıkla mı kazanmıştınız eğer öyleyse tüm tabuları yıkarsınız 🙂
-
@Bender-Rodriguez Ben sistemin kapanmasına son 4-5 dakika kala sırf kardeşim başvur gitsin dediği için oldukça saçma bir fotoğrafla katılmıştım, bana kalsa başvurmazdım. Fotoğrafı da sadece boyutlarına uygun kırpıp yüklemiştim. Bu sene de ben kardeşime ısrar ediyorum, hayat garip=)
-
Arkadaslar 4 defa error vermenin ardindan nihayet girisi şu an itibariyle gerceklestirdik.💕 Ancak fotografcida cekilip bize e mail ile gonderilen resim bile problemliydi nedense kabul etmedi. Dvlottery sayfasinda fotografcidan gelen resmi yuklerken 3 kere hata verdi. Kabul etmedi. 4. Kez fotografcidan gonderilen resmi idphoto4 you dan tekrar duzenledik. Mutlaka resim cercevelenmis olacak. Yani arkadaslarinda soyledigi gibi resim 5x5 de olsa bizdeki gibi kabul edilmeyebiliyor.Bence fotografcidan e mail ile de gelse 2. Kez Idphoto4you dan olusturup yedek olarak kopyalayin. Herkese bol sans. Umarim 2020 yili herkesin umut yili olur. Buna cok ihtiyacimiz var ulke ve insan olarak. 💕
-
@mindi Surec yeni basladi 2019 icin. Bol sans .
-
@uysalkedi çok teşekkürler 💕
-
@mindi siz ilk giriste kazanmissiniz. Benim 4. Yılım😉 Bence sans sizden yana. 💕👍
-
yedinci basvurumu yaptım hayırlı olsun herkes için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum