DV2020 bekleme odası
-
Merhabalar,
In care of - (eğer postayı sizin dışınızda biri alacaksa) kısmına kendi adımı yazdım sıkıntı olur mu sizce?
-
@t2n DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhabalar,
In care of - (eğer postayı sizin dışınızda biri alacaksa) kısmına kendi adımı yazdım sıkıntı olur mu sizce?
hayir, hicbir problem olmaz.
-
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@t2n DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhabalar,
hayir, hicbir problem olmaz.
Teşekkür ederim.
-
Iyi aksamlar . Oglum basvurusu icin greencard giris sayfasina girdi. Once bir tane kod veriliyor ve giris basliyor. Ilk sayfayi doldurdu ancak sonraki sayfaya gecis yapti ama bir turlu 2. Sayfaya giremedi. Sistem tam bu esnada 2 kez hata verdi. Sebebi nedir sizce? Ayni problemi yasiyan var mi su anda? Yogunluktan olabilir mi?
-
@uysalkedi Şayet submit ettikten sonra ad soyad ve doğum yılınızla birlikte uzun bir kod verilmediyse, henüz başvurunuz tamamlanmamış anlamına gelir. Internet Explorer üzerinden yeniden deneyin. Sistem bazen yoğunluktan kaynaklı hata verebiliyor.
-
@entelman ilk sayfadan sonraki sayfaya gidemedik daha. Error diyor. Acaba bilgisayarla ilgili bir problem mi var dedim bir de cep telefonundan denedim yine ayni. Error veriyor baglanti sifirlaniyor. Acaba sistemsel bir hata mi? Bilemedim. 😕Cok tesekkurler.
-
@entelman google crome dan giriyorum. Internet explorer dan mi denesek ? Valla bende sans yok. Ogluma da bulastiracagim.😄
-
@uysalkedi Daha zaman var, acele etmeyin. Birkaç gün sonra, geniş bir zaman aralığında yeniden deneyin. Cep telefonundan ziyade bilgisayardan başvuru yapın, öncesinde ise son girilen sayfaları, çerezleri vs bir temizleyin. Dediğim gibi nadir de olsa sistem bazen buna benzer uyarılar verebiliyor.
Google Chrome değil de Internet Explorer üzerinden giriş yapın. Internet Explorer ABD'deki en yaygın internet tarayıcısı.
-
@entelman tamam oyle yapalim. Zaten sali gununu hic sevmem. Tesekkurler tekrar.👍
-
@uysalkedi Bol şanslar diliyorum sizlere ailecek :)
-
@uysalkedi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@entelman tamam oyle yapalim. Zaten sali gununu hic sevmem. Tesekkurler tekrar.👍
30 dk içinde başvuru formunu doldurup yollamanız gerekiyor -
@entelman cok tesekkurler👍
-
@gözde merhaba 30 dakika icinde gondermem gerekiyor ama 3 kere denedik. Error veriyor sistem. 2 .sayfaya gecis bile yapamadik. Valla 😷 olduk.
-
SVP Range (6.0 to < 7.0) kabul görüyor mu mesleki değerlendirmeler için? Yoksa 7.0 to < 8.0 mi olması gerekiyor?
-
@truelove DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
SVP Range (6.0 to < 7.0) kabul görüyor mu mesleki değerlendirmeler için? Yoksa 7.0 to < 8.0 mi olması gerekiyor?
7 den büyük olması gerekiyor
-
@gözde
7'den büyük olması derken 6 to 7 küçük anlanına mı geliyor biraz kafam karıştı da -
Bu ileti silindi! -
@truelove DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
6.0 to < 7.0 olmuyor maalesef, "7.0 to < 8.0" ya da "8.0 and above" olmasi gerekiyor.
-
2019 çekilişini yüksek numaralarla kazananlardanım, bu yüzden tekrar başvurmak istiyorum. Aynı fotoğrafı kullanmamda bir sakınca olur mu? Yoksa fotoğraf en az bir sene önceye ait olduğundan otomatik olarak elenir miyim? Sanırım paranoyaklaşıyorum, ama aklıma takıldı=(
-
@mindi Fotoğrafın güncel olması gerekiyor. Geçen sene katıldığınız fotoğrafla bu sene tekrar katılırsanız diskalifiye olursunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum