DV2024 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan pratik bunlar 😄
-
resim yapanlar el kaldırsın. Hobini paraya çevirebiliyorsun.
-
İyi günler arkadaşlar. Küçük küçükte olsa dolar biriktirmeyi unutmayın :dollar_banknote:
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
resim yapanlar el kaldırsın. Hobini paraya çevirebiliyorsun.
Bu çok iyi bir fikir oldu eşimin çizimi çok iyi bu konuda onu amerikada bu işe yönlendireceğim fikir için teşekkürler abi
-
şimdiden resim kursuna gidersin daha sonra oraya gidince hanımlar ben ne yapıcam diye sürekli sorun yaratıyorlardı bir seçenek olur.
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Güzel bir Houston Merkez yürüyüşü
@Erkand videoyu izlerken aha ben de çıkmışım demek isterdim ama diyemedim :) Adana merkez bitti biraz da Houston merkeze yürüyüş yapalım artık :man_running:
-
@celica çok özür diliyorum benim hatam sizin hesap doğru 999924224565 gün var evet :)
-
valla gençler eğer 2 sene içinde greencard olmazsa hanımla karar verdik dün akşam, turist vizesi alıp iner inmez ilticaya başvuracağız abi ülke günden güne beni boğmaya başladı :)
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
valla gençler eğer 2 sene içinde greencard olmazsa hanımla karar verdik dün akşam, turist vizesi alıp iner inmez ilticaya başvuracağız abi ülke günden güne beni boğmaya başladı :)
Abi naçizane tavsiye vermek isterim, zaten gc çıksa da çıkmasa da turist vizesine sahip olmak büyük artı. Biliyorsun geçen seneler talihli kişiler mülakat alamadı ds260 formunu geç gönderdikleri için, bazılarının turist vizesi vardı ve amerikaya gidip sürece orada devam etti ve avukat tutarak haklarını yanmaktan kurtardılar. Türkiye’de kalanlar kurtaramadı bazıları. O yüzden ne olur ne olmaz turist vizesi almak gerektiğini düşünüyorum. Hem gidip görmek etrafa bakmak ben burada ne yapabilirim diye düşünmek için Hemde gc süreci sıkıntılı olursa gidip orada sürece devam etmek için. İlticaya başvurmayın hem kabul edilmez eğer gerçekten Türkiye’de büyük sorununuz yoksa, Hemde ülkemiz kötü duruma düşüyor ve gitmek isteyenler gidemiyor vize verme oranları çok düşüyor.
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İyi günler arkadaşlar. Küçük küçükte olsa dolar biriktirmeyi unutmayın :dollar_banknote:
tabiki de asla TL bırakmam ben,,, ayın 7.de 150 dolar daha eklicem inşallah bazen 20 dolar bazen 50 -70 100- 150 ne kadar param yetiyorsa alıyorm sürekli.. TL pişmanlıktır maalesef
-
@JesusLord değerli düşüncen için çok teşekkür ederim. ya zaten uzun zamandır aklımdaydı iltica tabiki işin espirisi ama yapılamayacakta birsey değil. bi bakalım yılbaşından sonra belki direkt turist vizesine başvuruda bulunabilirim. maddi imkanlar daha önceden gittiğim yerler aile bağları filan derken ikna edeceğimi düşünüyorum :)
-
@Erkand delivery için houstonmu chicagomu bilemedim bir türlü kararını veremiyorum ya..
eşim emlakçılığa devam edicem orada dedi onun için hiç problem yok heryerde iş var bu konuda ama delivery için houston nasıldır acaba.. soğuk havada bol hastalık ihtimali korkutuyor bu sebeple houston iyi diyoruz arada ama şehrin videosunda bile toplu taşımanın iyi olduğu algısı oluştu şu an bende :) -
@ilkerkaynar90 hanıma söyler misin bu kişi ile irtibata geçsin daha yeni emlakçı oldu. Sınavlara girdi geçti. Bilgi alır kendisinden
-
@ayvalik10 hatis (özge) ile irtibata geçeceğini söyledi kendisi baya videolarını falanda takipliyor :) bir iki kişidende belgelerini nasıl alabileceğini öğrenmiş türkiyedeki belgeler uluslararası sözde ama hiç bir işe yaramıyor :) çok teşekkür ediyorum bilgi için
-
@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Erkand delivery için houstonmu chicagomu bilemedim bir türlü kararını veremiyorum ya..
eşim emlakçılığa devam edicem orada dedi onun için hiç problem yok heryerde iş var bu konuda ama delivery için houston nasıldır acaba.. soğuk havada bol hastalık ihtimali korkutuyor bu sebeple houston iyi diyoruz arada ama şehrin videosunda bile toplu taşımanın iyi olduğu algısı oluştu şu an bende :)Ben şu aralar Colorado düşünmüyorum değil :) chicagoyu seviyorsan onun muadili olarak bakabilirsin. Başlangıç için tx düşünmek gerektiğini düşünenlerdenim bende bu arada
-
@ilkerkaynar90 bu arada hanıma söylersin sadece bayanların katılabildiği özgenin kurduğu amerika da yardımlaşma grubu var ismi yanlış hatırlamıyorsam turkish girls bu grupta bayanlar birbirine yardımcı oluyor.
-
@JesusLord türkiyede tatil anlayışımız kamp ve orman tarafında oldu herzaman.. hatta çanakkalede kendime karadenizde gördüğüm bungalowlardan yapmıştık 2020 yılında youtube videolarını izleye izleye.. colorado bu sebeple aslında hep içimde yer edinen biryer ancak benim delivery yapma isteği o konuda beni endişelendiriyor. Basit işlerde çalışamam muhtemelen hayatım türkiyede bir döneme kadar hep bir üstümün olduğu sektörlerde çalışarak geçti biraz özgür ruhluyum yapamam muhtemelen çok zorunda kalmadıkça desem daha doğru tabi :) (basit işten kastım bir patronun bana emir verdiği işler desem daha doğru olacak) stok fotoğraf işide yapıyorum ancak türkiyedeyken aylık 500 600 dolar getiri iyi gibi dursada orada bu meslekle hayatta kalamam :) yani delivery işi doordash uber eats falan rahatça yapabilirmiyim bilmiyorum coloradada bu tarz mesleklerin durumu çok önemli benim açımdan yoksa neden olmasın :) colorado müthiş benim için :)
-
@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord türkiyede tatil anlayışımız kamp ve orman tarafında oldu herzaman.. hatta çanakkalede kendime karadenizde gördüğüm bungalowlardan yapmıştık 2020 yılında youtube videolarını izleye izleye.. colorado bu sebeple aslında hep içimde yer edinen biryer ancak benim delivery yapma isteği o konuda beni endişelendiriyor. Basit işlerde çalışamam muhtemelen hayatım türkiyede bir döneme kadar hep bir üstümün olduğu sektörlerde çalışarak geçti biraz özgür ruhluyum yapamam muhtemelen çok zorunda kalmadıkça desem daha doğru tabi :) (basit işten kastım bir patronun bana emir verdiği işler desem daha doğru olacak) stok fotoğraf işide yapıyorum ancak türkiyedeyken aylık 500 600 dolar getiri iyi gibi dursada orada bu meslekle hayatta kalamam :) yani delivery işi doordash uber eats falan rahatça yapabilirmiyim bilmiyorum coloradada bu tarz mesleklerin durumu çok önemli benim açımdan yoksa neden olmasın :) colorado müthiş benim için :)
Ben de araştırma sürecindeyim :) colorado chicago gibi pahalı değil fakat tx kadar da uygun değil. İkisinin ortasında. Chicagonun kuzeyinde yaşayabileceğimizi sanmam.. e güneyinde de yaşanmaz. Bu yüzden colorado araştırıp şans verilecek bir eyalet. Söylediğiniz işlerin denver şehrinde rahatlıkla yapılacağını düşünüyorum :) tabi ki en önemlisi gc’yi kazanmak
-
@ayvalik10 hahahahah tesekkkür ederim :D
-
@goyro666 siz isteyin biz yapalım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum