@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Amerikaya kolay uyum sağlarım diye düşünüyorum ben ya.. hergün istisnasız 4 bira içiyorum sabah koşularına çıkıyorum komşuluk ilişkim sıfır az insan görsem yeter sadece çekirdek aileyi umursuyorum kimsenin ufacık saygı dahi göstermediği türlü yılanlıklarla aradan çıkarmaya yemin edip paşa paşa komisyon ödediği emlak sektöründeyim fjjfjfkfkd
türkiyedede müstakil evimde yaşarım dışarı ihtiyaç harici çıkasım hiç gelmiyor hatta şu 3 aylık kış döneminde evde olurum diye 8 kasa bira ve bol miktarda meze ve et stokladım ( mayısta sonuclar açıklanana kadarlık) benden kültürsüzü yok zaten şu ülkede hemen uyum sağlarım resmen türkiyede abd vatandaşıyım lütfen çıksında şu gc gidek ya jdjdjdkdlfm başka kurtulcak bir seçenekte yok önümdeki planları soranlara 20 sene üst üste cıkmazsa gc başvurucam diyorum ya çıkmazsa diyolar hala.. çıkmazsa işte yine başvurucam diyorum iyide diyolar türkiyede kalırsan.. da işte çıkmazsa diyorum ki yine başvururum djdkdkdkfkkf youtube tüm abd de yaşayanlara aboneyim sabahtan akşama video izliyorum wallmartta bir ürünün fiyatını sorun ezbere söylerim şu an.. hatta abartısız 3 eyaletin günlük hava durumlarını takipteyim.. green card cıkmazsa sefalet içinde yatırımcı vizesiyle gidesim hiç yok abd de delivery işi yapmak istiyorum mesela okadarda cinsim.. 100k doları toplarım türkiyede ama orada olmak istiyorum ama kaçak göçek değil sadece yasal ve çekilişle.. değişik bir durum.. bakalım 20 sene buraya hala bekliyoruzmu yazacağız yoksa ömür yetecekmi ne olacak görücez..
Vasfım: iyi bira içerim gibi olmuş