DV2024 Sohbet Odası
-
@abrakadabra film başlamadan biter, o kadar emek ver...
-
@Simge-Kutlu ne demek çok teşekkür ederim :)
-
Merhaba arkadaşlar,bir sorum olacak yabancı uyruklu Turkmenistanlı öğrenciyim Türkiyede work and trawel ile americaya gidile biliniyormu acaba okul üzeri ile
-
Ah size bişey söyleyeceğim, bir tanıdığın tanıdığı çocuk gitti Amerika'ya 17 yaşında, kampta neyim de kaldı. Aaaa içeri girdi herşey iyi hoş çocuk 3 ay sonra döndü Ben yapamıyorum diye. Allahım biz neler istiyoruz insanlar neleri tepiyor. 17 yaşında biz 37 neleri göze almışız işimiz gücümüz yerindeyken. Anlam veremiyorum, anlayamıyorum ama demekki metal sağlık da çok önemli.
-
@Hyller iyi değerlendirmek lazım bu fırsatları.. ben onun yaşındayken gc formu doldurmak için aracı firmaları telefonla arıyordum. Yaşım küçük diye ailenin başvuru yapması lazım demişlerdi.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ah size bişey söyleyeceğim, bir tanıdığın tanıdığı çocuk gitti Amerika'ya 17 yaşında, kampta neyim de kaldı. Aaaa içeri girdi herşey iyi hoş çocuk 3 ay sonra döndü Ben yapamıyorum diye. Allahım biz neler istiyoruz insanlar neleri tepiyor. 17 yaşında biz 37 neleri göze almışız işimiz gücümüz yerindeyken. Anlam veremiyorum, anlayamıyorum ama demekki metal sağlık da çok önemli.
ama gerçekten şu çok önemli insanların yaşayış biçimleri, mesela ben ve eşim sosyallikte iki ayrı zıt kutubuz, benim sabit görüştüğüm 2-3 akram 2-3 arkadaşım var eşim lise arkadaşlarıyla bile buluşur aşırı sosyaldir, ben insansız da yaşarım o yaşamaz gibi gibi .
-
Yıl olmuş 2022 hala dolandırıcılara para kaptıranlar olduğunu görmek çok üzücü. Elimizin altında derya deniz bir bilgi kaynağı olmasına rağmen bunlar çok üzücü görüntüler. Umarım daha dikkatli olabiliriz.
3-4 yıl önce beni de Amerika telefon koduyla birisi aradı (+1) Telefonu açtım ve karşımdaki ingilizce konuşmaya başladı. Kısaca GC başvurum olduğunu ve bu başvurunun olumlu sonuçlandığını yeni hayatıma başlamak için hazır olup olmadığımı vs sordu. Fakat bir sorun vardı çünkü ben arkadaşın aradığı dönemde herhangi bir başvuru yapmamıştım. Telefonda kullandığı tabiri caizse ağdalı cümleler GC konularında bilgisi olmayan insanları çok rahat kandırabilecek nitelikteydi açıkçası. Konuşma sonuna konu paraya geldi. Önce ne kadar ile gelebileceğimi sordu. Bende dolandırılmak üzere olduğumun farkındalığı ile 100.000 $ dedim. :)) Harika müthiş falan dedi :))) Sonrasında benden işlemler için Türkiye de göçmenlik ofisinin anlaşmalı olduğu bir hukuk bürosuna 8600$ yatırmamı istedi :)) velhasıl konuşmayı bir süre sonra kesip yüzlerine kapattım. Acaba Amerikaya 5k$ ile geleceğimi söylesem ne kadar isteyeceklerdi :)
Bu da böyle bir anımdır.
-
ben eşim ve minik oğlumu bu yıl ilk kez başvurduk. eşim veya benim şansıma bakalım artık. hayatta böyle şanslarımız olmadı hiç düşük bir olasılık olsa bile hayal kurması güzel. herkese başarılar diliyorum. gönlümüzce olsun.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İlerleyen zamanlarda çok pişman olacak haberi yok yazık.
-
Başkası sizin adınıza başvuru yapıyorsa eleniyorsunuz. Gidip bir fotoğrafta bulabilir zor değil. Tüm bilgilerinizi biliyorsa elenme nedeni. Fakat hangi işsiz bununla uğraşır ki? Bazılarının eşleri Usa gitmek istemiyor, belki eşin gizli gizli yapıyor olabilir bak :D herkes başvurusuna sahip çıksınn. Tüm bilgilerinizi vermeyin kimseye. Senede 1 yapılan çekiliş için bence gayet önemli bir konu
-
@A-Samoglu yine sen farkındaymışsın maşallah 😁
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Green Card çıkmış sana, gitmişsin ABD'ye ve başlangıç için girmişsin mesela Walmart'a (ABD'nin en büyük zincir marketlerinden biri) ve çalışıyorsun.
Sonra çalışma arkadaşlarından biri çıkarıyor silahını ve tak tak hepinizi vuruyor.Sanıyorum ABD'nin en büyük problemi halen bireysel silahlanma.
En son dün, tam olarak böyle bir olay meydana geldi Virginia eyaletinde Chesapeake şehrinde.Haberin linki:
https://www.nbcnews.com/news/us-news/multiple-fatalities-shooting-virginia-walmart-police-say-rcna58488Benimde kafamı kurcalayan şu, gittiğimiz zaman bizler yeni olduğumuz için her Amerikalıyla görüşmek tanışmak bir yerde sosyalleşmek isteyeceğiz ya, nereden anlayacağız bozuk İngilizcemizle kimin ne olduğunu tam olarak. Belki de fazla kimseye karışmamak lazım. İşine bakmak lazım. Sanki Türkiye’de çok sosyalleşiyorduk. Tamamen iyi niyetimiz bize zarar olarak dönebilir bazı konularda
-
@tolgasatir bu çok önemli bir nokta galiba, ben de çok sosyalimdi 🙈 pandemide bitti hepsi valla 😁
-
@Erkand hem de nasıl hatta dedim ki gitsin can harmanşah var onu bulsun ne biliyim belki yardım eder ama yok dönmüş.
-
@Batu dolandırıcı demişken şuan popüler 3 konu var dikkat edelim forum ailem.
1-Kargo mevzusu, kargonuz var bilmem nerden almışsınız iade etmişsiniz kargo bedelini yatırmamışsınız icra başladı şu kadar ödeyin.
2-Hakkınızda şikayet var da uygunsuz cümleler var bunu kaldırabiliriz. Genelde instagram çalmak ve para için.
3-Arama kiralama ve bugolow kiralama.
4-Yağ işi, şeker, detarjan işi var 1 koy 3 al ☹️Lütfen hiç bir banka çalışanı sizden şifrenizi istemez, hiç kimse size edevlet şifrenizi soramaz. Asla hesaba para göndermeyin. Kredi Kartınız ile mümkün olduğu sürece işlem yapın. Şifrenizi kimseye söylemeyin.
-
@Hyller gercekten dikkat etmek gerek tesekkürler
-
@Hyller benim o ara uyanmış olmamın sebebi yaşadığım mahallede çok fazla nato personeli olmasıydı. Nato personellerinin kimisinin bizim yaşlarda çocuklarıyla arkadaşlıklar oldu. Zamanla ortak hobiler edinildi. Davetli olarak nato üssüne ziyarete gittiğimde gerçekten isteklerimin biraz değiştiğini farkettim. Arkadaşlık üzerine bağlar geliştikçe karşılıklı yaşayışlarda etkileniyor haliyle bu böyle uzun yıllar devam etti. O farkındalık bu şekilde gelişti biraz bakalım şansıma hep güvendim. Herkes için en hayırlısını dilerim.
-
Konu dolandırıcılıktan açılmışken bir uyarı yapmak isterim. Sarı site ve benzeri siteler üzerinden telefon ve ya elektronik cihaz alacak arkadaşlar herhangi bir satıcıdan gönderilen linklere dalıpta tıklamayın. Bu linklerde açılan site genelde orijinal sitenin aynı görüntüsünde olan sahte sitelerdir. Açılan sahte siteler birebir orijinal site görüntüsünde olup yine ana siteye yönlendirmektedir. Özellikle inandırıcılığı olsun diye bu sitelere sertifika bile alıyorlar.
-
İnsanlar yoruldu sanırım, bir çok eski başvuran imzasını bile güncellememiş. Biz hep buradayız, göçmen vizesi ile ABD ilk giriş konusuna yazmayı bekliyoruzz
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İnsanlar yoruldu sanırım, bir çok eski başvuran imzasını bile güncellememiş. Biz hep buradayız, göçmen vizesi ile ABD ilk giriş konusuna yazmayı bekliyoruzz
İmzayı güncellersek aşağı doğru çok uzun oluyor, o yüzden güncellemedik :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum