DV2024 Sohbet Odası
-
@tolgasatir Evet kazanan kişinin numarasından ikisi için ayrı form çıkacak, yani sisteme girişi aynı bilgiyle yapacaklar sadece doldurulacak form ikisi içinde doldurulacak
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merabalar arkadaşlar nasılsınız,,, ya bu adres konusu için yardımcı olacak varmı gerçekten çünkü çıkarsa inşallah zaman kaybetmek istemiyorum ds260ı hemen doldurmak istiyorum ki hali hazırda elimin altında hazır olsun istiyorum şahsen :) (kızmayın) :)
bu arada bana veya eşime çıktı diyelim (inşallah) :) gc gibi ikimizde ayrı ayrı mı dolduracağız ds260ı yoksa çıkan kişi tek mi dolduracak...bu isimlerimizin yanında yer alan yıldızlardan 1 yıldız ve üzeri kullanıcılara forum yönetimi de adres konusunda yardımcı oluyor, bunun dışında gruplardan isteyebilirsiniz ancak çıkmadan da kimse durduk yere adres paylaşmayacaktır :) ille de elimin altında dursun diyorsanız Turquise Horizon diyebiliriz :)
benim yıldızım yok :( yardım etmicek mi kimse yani :) tm tm son verdiğin bilgiyi attım cebe :) teşekkürler
-
@Lossantosdy çekilişi kim kazandıysa, case number ve kendine ait diğer bilgilerle sisteme giriş yapıyor. Daha sonra kendisi dahil tüm aile bireyleri için formu dolduruyor ( green card başvurusunda belirtilen aile bireyleri otomatik olarak listede gözükecek). çekilişten sonra aileye katilen bireyler var ise "add applicant" diyerek DS260 formunu dolduruyor. Şurada yesilkartforum'un hazırlamış olduğu video mevcut ( 1.50 de ilgili bölüm var). https://youtu.be/KH88Z3vC16o?t=110
-
Merabalar arkadaşlar nasılsınız,,, ya bu adres konusu için yardımcı olacak varmı gerçekten çünkü çıkarsa inşallah zaman kaybetmek istemiyorum ds260ı hemen doldurmak istiyorum ki hali hazırda elimin altında hazır olsun istiyorum şahsen :) (kızmayın) :)
bu arada bana veya eşime çıktı diyelim (inşallah) :) gc gibi ikimizde ayrı ayrı mı dolduracağız ds260ı yoksa çıkan kişi tek mi dolduracak...bu isimlerimizin yanında yer alan yıldızlardan 1 yıldız ve üzeri kullanıcılara forum yönetimi de adres konusunda yardımcı oluyor, bunun dışında gruplardan isteyebilirsiniz ancak çıkmadan da kimse durduk yere adres paylaşmayacaktır :) ille de elimin altında dursun diyorsanız Turquise Horizon diyebiliriz :)
benim yıldızım yok :( yardım etmicek mi kimse yani :) tm tm son verdiğin bilgiyi attım cebe :) teşekkürler
her zaman dediğimiz gibi çıksın da adres çözülür bir şekilde formu da ilk hafta doldursan yeterli zaten 1 hafta içinde de bir adres el birliği ile buluruz merak etme sen
-
@tolgasatir Adresi dert etmenize gerek yok bu arada adres kısmını henüz mevcut değil olarak doldurup daha sonra güncelleyebiliyorsunuz dert etmeyin yani
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir Adresi dert etmenize gerek yok bu arada adres kısmını henüz mevcut değil olarak doldurup daha sonra güncelleyebiliyorsunuz dert etmeyin yani
bende sıkıntı yok :) @Lossantosdy şuan takıldı o kısıma :)
-
@tolgasatir benimki genel seslenişti aslında. Sizin mesajı yanıtlayıp başkasına göre cevap verince arkasından dedikodu yapıyormuşuz gibi hissettiriyor bana :)
-
:) henüz mevcut degil yapılıyormuş , keşke bunu deseydin :)
-
:) henüz mevcut degil yapılıyormuş , keşke bunu deseydin :)
ya işte bu noktalar gri alanlar, bir adres bulup verebilmek her zaman daha sağlıklı olarak bakılıyor. Bu tarz durumlarda risk almayı hiç çare olmadığı zamanlarda kullanıyoruz.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@datanist insanları yanlış yönlendirmeyin. Rastgele adres ne demek. Forumun gücünden haberin yokmuş gibi yazmışsın. Kimse sana adres vermediyse ki bu asla olmayacak bir şey adres bulan şirket var onunla irtibata geçersin. @tolgasatir son iletisinde yazdığı şirket
Hocam mesela bu adres sağlayıcıdan greencard adresi aldık diyelim, DS260’ta bunu dolduruyoruz biliyorum.
Konsoloslukta ve havalimanında indiğimizde nereye gideceksin diye sorduklarında yine bu adres mi söyleniyor?
-
@Ballistix Hayır gittiğiniz adres farklı olabilir
-
@Ballistix, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@datanist insanları yanlış yönlendirmeyin. Rastgele adres ne demek. Forumun gücünden haberin yokmuş gibi yazmışsın. Kimse sana adres vermediyse ki bu asla olmayacak bir şey adres bulan şirket var onunla irtibata geçersin. @tolgasatir son iletisinde yazdığı şirket
Hocam mesela bu adres sağlayıcıdan greencard adresi aldık diyelim, DS260’ta bunu dolduruyoruz biliyorum.
Konsoloslukta ve havalimanında indiğimizde nereye gideceksin diye sorduklarında yine bu adres mi söyleniyor?
o zamana kadar muhtemelen kalacağınız yeri ayarlarsanız girişte pasaport polisine adres değiştirmek istiyorum diyebiliyorsunuz ve adres yazılı kağıdı veriyorsunuz. Turquise Horizonu DS260 da kullanıyoruz, @ayvalik10 hatam varsa ağzıma ıslak odunla vurursun :D
-
Arkadaşlar bunu biliyorum adresin değiştirilebileceğini. :D DS260’ta yazdığımız adrese gideceğiz demek sorun yaratır mı ondan bahsediyorum :)
-
@Ballistix, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar bunu biliyorum adresin değiştirilebileceğini. :D DS260’ta yazdığımız adrese gideceğiz demek sorun yaratır mı ondan bahsediyorum :)
Neden sorun yaratsın ki verdiğin adrese gideceğini beyan ediyorsun, tek sorun daha bismillah demeden yalan beyanla giriş yapacaksınız :D
-
@Ballistix Sizden açık adres nereye gideceksiniz diye mülakatta sormazlar hangi eyalete gideceksiniz diye sorarlar, ülkeye girerken de sizden nerede kalacaksın açık adresin ne diye sormazlar. Sistemdeki adresini güncellemek istiyor musun diye sorarlar.
Yani nasıl bir sorun yaratabilecek noktasında sorunuzun amacını tam anlayamadım ama işleyiş yukarıda belirttiğim gibi geçer
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 Beni kendinizle karistirmayin lutfen. Ben, yanlis yonlendirme yapmamaya ozellikle dikkat ederim. Adres kismina gelirsek, Ilk basta DS-260 doldururken bazi kisiler (ben dahil) adres kismini bos biraktik ve mulakat sirasinda degisiklik yaptim. Hatta bircok kisi, DS-260’da yazdigi adresi sonrasinda konsoloslukta degistirdi. Ayrica, adresin guvenilir bir yer olmasi gerektigini ozellikle belirttim ve bu da onemini belirtiyor.
-
Arkadaşlar greencard çıktıktan sonraki dertleri,süreçleri düşünmek ve dert etmek loto kazandıktan sonra satın aldığınız boğazdaki yalının ısıtma giderlerini düşünmek gibi bir şey. Kendinizi fazla kaptırmayın sayısal ı kazanmaktan daha yüksek şansınız olsa da sonuçtata bir çekilişe katılıyorsunuz. İYİ haftalar.
-
@Ballistix green kartı kazandın 1-2 gün sonra ds260 açılıyor biz doldurduk. Mülakata nisan da girdik. Mayıs - nisan arasında 11 ay var bu zamana kadar amerika da ki adres verdiğin taşınabilir yada kavga edersin. Bu yüzden ilk ds260 yazdığın adresi 2 yerde değiştirme hakkın vardır. Yazdığın zaman bu adreslere FBI gidip senle bağlantısı var mı diye araştırma da yapmıyorlar. Adres değiştirme olarak mülakat zamanı değiştirebilirsin. İkinci adres değiştirme yeri olarak sarı zarfı ilk vereceğin amerika havaalanında değiştirebiliyorsun. Mülakata gittiğin zaman sana sormazlar onlar ds260 formunda ki bilgilere göre işlem yaparlar. Sen söylersen onlara adres değiştirmek istiyorum yoksa onların umrunda değil adres konusu. Uçtun çççççççuuuuuuu diye amerikaya sıraya girdin görevli sarı zarfı aldığı zaman sana soracak adres aynı mı yoksa değiştirmek istiyor musun diye. Sende hayır aynı kalacak yada değiştirmek istiyorum dediğin zaman sana neden değiştirdin kavga mı ettin yada taşındı mı diye nedenini sormaz rahat olun bu adres konusunda
-
@datanist rastgele yazmak ile boş bırakmak aynı şey mi farkını öğren ondan sonra bana cevap yazarsın bana yazma çünkü engellisin görmücem bilgin olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum