DV2020 bekleme odası
-
@lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Fotoğrafçıya gidiyorum foto için bilmem gereken önemli kriterler nelerdir ?
surada: https://yesilkartforum.com/basvuru-fotografi-nasil-olmalidir/
-
Arkadaşlar fotoğraf konusunda yardıma ihtiyacım var. Gittiğim fotoğrafçılar hep arkaplanı photoshop kullanarak düzenlemiş. O yüzden bu yıl daha doğru fotoğraf yüklemeye çalışacağım. Siz nerde nasıl çekildiniz. Herhangi bir sıkıntı oluyor mu arkaplanı düzenleyince?
-
@crazycells çok teşekkür ederim sağolun.
-
@mgmar48 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar fotoğraf konusunda yardıma ihtiyacım var. Gittiğim fotoğrafçılar hep arkaplanı photoshop kullanarak düzenlemiş. O yüzden bu yıl daha doğru fotoğraf yüklemeye çalışacağım. Siz nerde nasıl çekildiniz. Herhangi bir sıkıntı oluyor mu arkaplanı düzenleyince?
yuzde bir oynama yoksa, genelde sorun degil.
-
Vede hayirlisiyla başvuruyu yaptık fotoğratı kontroldü derken gönderdik formu gitti....numaralqrımızıda not ettik eşim fotoğrafında hafif gülümser gibiydi ama elçiliğin sitesinde doğal ifade olarak görülmüş kabul edilebilir sayılmış artık kısmet diyelim ☺☺☺ bütün arkadaşlara başarılar ve bol şans diliyoruz herbir arkadaşımızın hayalleri gerçek olsun...
-
Arkadaşlar 2 Yıllık Üniversite mezunu olanlar Vocational School mu University Degree mi seçiyor? Diplomamda Assosicate Diploma yazmakta. Hangisi seçilmelidir?
-
Arkadaslar greencard la ilgili Amerika da avukatlik yapan Ayhan Öğmen canli yayinda şu an sorulari cevapliyor. Youtune dan ogmen law olarak izleyebilirsiniz. Her pazar aksami saat 10 da.
-
@trevorphillips DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Degree
Ben iki yıllık mezunum ve Yüksekokulu seçeneğini işaretledim doğru olanda bu degilmi ??
-
@trevorphillips DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar 2 Yıllık Üniversite mezunu olanlar Vocational School mu University Degree mi seçiyor? Diplomamda Assosicate Diploma yazmakta. Hangisi seçilmelidir?
vocational school uygundur.
-
Vira Bismillah
Başvuru - Success! -
@serkanb haydi hayırlısı olsun
-
@bmrc teşekkürler hepimize hayırlı olsun
-
https://imgur.com/a/s8U9JGY arkadaslar green card icin resmim uygun mu sizce ikilemde kaldım? Özellikle crayzcells ne düşünüyor merak icindeyim. Lütfen yorum yapar mısınız. Bu fotografla basvurmak uygunmudur sizce?!
-
herkese Merhaba, daha önce tüberküloz geçirmiş olmak (25 sene önce ) başvuruya engelmi? başvuruya engel olmasa bile green card çıkasa ds 260 belirtmek vize almaya engelmi? lütfen sadece kesin bilgisi olanlar yazabilirmi
-
hastalıklar abd girişte etkili mi ? örnek kalp hastası için bir engel var mı ? bulaşıcı olmayan hastalıklar için
-
@taner bulaşıcı olmayan hastalıklar sorun değil
-
@gözde teşekkür ederim
-
@crazycells teşekkürler
-
@dmg teşekkürler hallettim
-
@fırat-aydoğmuş DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
https://imgur.com/a/s8U9JGY arkadaslar green card icin resmim uygun mu sizce ikilemde kaldım? Özellikle crayzcells ne düşünüyor merak icindeyim. Lütfen yorum yapar mısınız. Bu fotografla basvurmak uygunmudur sizce?!
evet, bu fotograf uygundur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum