Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
505 226 42.9k 182

• @heroinchains gecmis olsun cikip alamamak cok sinir bozucu gercekten

• ⭐⭐

Ankette 4 diye oy vermişim zamanında. Şimdi üzülerek 7 diye güncelliyorum .

• @Chromium ve işin kötüsü gidemediğimiz her yıl dolar alım gücümüz düşüyor ve umutlar azalıyor

• kimisine art arda iki kez çıkar, kimisine uzun yıllar boyu çıkmaz. neyse ki hayatımı değiştirebilecek aksiyon alabilecek yaştayım, belli bir yaştan sonra zor hale geliyor. çıkacağına ümidim yok, B planım arasında bile değil. ilk çıkmadığını gördüğümde yıkıma uğramıştım, ikinci sonuçların açıklandığı gün bakmaya bile üşendim. bu yıl da ayıp olmasın diye başvurdum, %1lik de olsa bir şansım varsa belki güler diye. hayat devam ediyor, vakit kısıtlı. ilk çekilişimdeki çöküşten sonra bağlanmamayı öğrendim.

• ⭐⭐

yas kac? bizden gectiyse kıyas yapayım basvurmayım

• @O6nKalp, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

ingilizcem iyidir ve bilgisayar teknisyeniyim, 17 yıldır hatasız katılmama ramen şans gülmedi, ingiltere denemelerini de sayarsak 22 yıldır bu ülkeden çıkmaya çalışıyorum.

@O6nKalp Herşeyin bir zamanı vardır derler ya. Artık Zamanı gelmiş . Ben 13. Başvuru da kazandım. Sen benden de istikrarlı çıkmışsın.

• Kacinci basvurum hatirlamiyorum herhalde 2011 den beridir basvuruyorum en fazla 1-2 kez atladigim olmustur.

Gecen sene umidimin zirve yaptigi sene idi, cikmayinca ciddi depresyona girdim ve bu aylarca surdu. Ama bir sekilde atlattim. Bu sene adim cevremde cok cikinca bircok yakinimin girisini ben yaptim. Son gun son saatlerde forumun toplum baskisi neticesinde basvurdum ama hic ama hic umidim yok. Bu forumu cidden seviyorum ya. Cikmazsa uzulmem ama cevremdeki tanidiklarima genclere ciksin isterim. Bizden cok onlarin cok ciddi ihtiyaci var biliyorum goruyorum.
    Ciksa ne yapacagimi bile bilmiyorum. Eskiden sunu yapicam bunu yapicam dedigim cok olurdu ama simdi hem yas ilerledi hem cocuklar hem aile ile cidden cok zorlanacagimi dusunuyorum. Burada bir duzen yaptik hepsinden kopmak ayri mesele, ayni standartlari orada kurmak ayri mesele o surede gecen zaman cok ayri mesele. Bence cekilise katilmak ve cikmasi bu isin en kolay kismi olur benim icin bu saatten sonra.
    Kisa ve oz cok isteyene ciksin istiyorum...

• 6-7 Defa olmuştur ama 2009 dan once bir kaç defa daha başvumuş: çıkmazsa yapılacak belli 45-46 yaşında skk sürem doluyor sonra kesin gideceğim hiç vazgeçmem asla .

• Türkiye maalesef ki insanların aylık 290 dolara çalıştırıldığı ülke.İnsanlar buna bakmıyordu ilk başlarda ama artık hem çalışıyor hem de yoksul.Adam bir ay boyunca çalışıyor ve aylığını aldığı gün parası bitiyor.Babaların çocuğuna mont alabilmek için kara kara düşündüğü ülke oldu Türkiye.Ve şu inkar edilemez bir gerçek ki Türk insanı gerçekten çok çalışkan.Çok çalışıyorlar ama yoksullar.
    Son dönemlerde mesele sadece geçinebilmek olmanın da ötesine geçti.Mesele haksızlıklar,usulsüzlükler,gelecek kaygısı,çocuk yetiştirme mücadelesi içinde kaybolup gitmek,diploma alıp hiçbir işe yaratamamak,depresyon,yetememe,kaygı...İnsanların meselesi artık Amerika'ya gidip para kazanmak olmaktan çıktı.İnsanların meselesi artık onurlu bir yaşam ve çocuklarına iyi bir eğitim aldırabilmek.Onları özgürce yetiştirebilmek,mahalle baskısından kurtulmak...Bir anne baba çocuğunun üstüne başına kıyafet alırken bile çok şeylerinden vazgeçmek zorundalar.Bırakın ona iyi bir eğitim aldırabilmeyi,bir enstrüman öğretmeyi daha yiyeceği meyveyi bile alamaz oldu.Çocuğuna zeytini iki sefer ısırarak yemeyi öğretmek zorunda kaldı.Marketlere çocuklarını da yanlarına alıp gidemez oldular.
    Umarım bu başvurumuzda bizlere isteyen herkese çıkar ve onurlu bir yaşam süreriz. Ben sanmıyorum ki buradaki hiç kimsenin önceliği az çalışıp çok para kazanmak olsun.Gitmek isteyen herkesin asıl meselesi çok çalışayım ama gerektiğinde de çocuğuma bir ayakkabı alırken kara kara düşünmek zorunda kalmayayım.Kimse çalışmamak ya da para kazanmak için gitmek istemiyor.İnsanların derdi insanca yaşamak.

Dilerim isteyen herkese çıkar ve zorlu yolculuğun ilk adımı atılmış olur.Tüm forum üyesi arkadaşlarımın heyecanlarına ortağım.Green card kazandığında mutlu olacak olan istisnasız herkesin mutluluğuna ortağım.Her şey gönlümüzce olsun

• Bu ileti silindi!

• Eşim harita mühendisi bende makine mühendisiyim çok şükür gelirimiz iyi fakat yeni bir hayat tecrübesi için bizde ilk defa bu sene beraber başvuru yaptık. Bakalım nasip mi değil mi göreceğiz.

• Valla Yillardir Duyarim Ederim gc yi ama hic basvurmadim.
    o sene bu sene kesin gider basimizdan diye diye 20 yildir basimizda ve durum ortada.
    gecen sene evlendigim icin bu sene esimin sansina evlilik yil dönümümüzde basvurduk bakalim.
    2 Basvuru ile tek atacağimiza inaniyoruz :)
    Allahım Sen Bu İletiyi Alıntılayıp TEK Attık Yazmayı Nasip Et :)

• İlk başvurumu bu sene yaptım ve neden daha önce başvurmadım diye çok pişmanım.

• ilk başvuru yaş 37

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mertoidvania @uykucu hiçbir zaman bu şekilde düşünmeyin @redsat2000 15 yıl sonra çıktı fakat bu zamana kadar kazandığı tecrübeler sayesinde hangi şirkte girse orada Süpervizör olarak çalıştı. Miami de - wallmart fakat genç yaşta gittiğin zaman aynı seviye de başlaman çok zordur. Bu sebepten dolayı yaşının ne kadar geçtiğinle ilgilenme ne kadar çok tecrübe kazandığınla ilgilen. Çünkü orada yaşın bir önemi yok 75 - 80 olupta kasada duranlar var. Bizim olsa 45 yaş sonrası iş bulamıyor. Çok yaşlısın diye. Ondan özellikle yaş olayına takılmayın bu arada dip not: @redsat2000 55 yaşında gitti :) mesela aşağıdaki röportajı seyredin.

https://www.youtube.com/watch?v=sGFF2Zim80c

• @ayvalik10 Haklısınız, zaten DV2024 çıksa ABD ye en erken 2025 te girebileceğim ki o zaman da Yeşil Pasaportum çıkmış oluyor, yani DV2024 çıkmasa bile her şekilde 2 sene sonra yurt dışındayım. Yazılım Mühendisi olarak yaşın 35 üstü olması bir avantaj, diğer türlü Senior yerine koymuyorlar zaten :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @ayvalik10, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

@Mertoidvania @uykucu hiçbir zaman bu şekilde düşünmeyin @redsat2000 15 yıl sonra çıktı fakat bu zamana kadar kazandığı tecrübeler sayesinde hangi şirkte girse orada Süpervizör olarak çalıştı. Miami de - wallmart fakat genç yaşta gittiğin zaman aynı seviye de başlaman çok zordur. Bu sebepten dolayı yaşının ne kadar geçtiğinle ilgilenme ne kadar çok tecrübe kazandığınla ilgilen. Çünkü orada yaşın bir önemi yok 75 - 80 olupta kasada duranlar var. Bizim olsa 45 yaş sonrası iş bulamıyor. Çok yaşlısın diye. Ondan özellikle yaş olayına takılmayın bu arada dip not: @redsat2000 55 yaşında gitti :) mesela aşağıdaki röportajı seyredin.

https://www.youtube.com/watch?v=sGFF2Zim80c

Bu abi kazandıktan sonra vefat eden miydi

• @A-Samoglu evet vefat eden kişi kendisi

• ⭐⭐⭐⭐

@uykucu @Mertoidvania selam @ayvalik10 dediği gibi 50 yaşından sonra Yeşil kart çıktı . 51 yaşında sürekli başvuru sonrası 13. Seferinde bu hakkı kazandım. Şuan 4 senemi tamamladım 55 yaşındayım. Videodaki vefat eden beyfendinin dediği gibi emekli olmuş biri olarak elimdeki bu şansı deneyenlerden biriyim. Belli bir yaş sonrası bu maceraya atılmak zor ancak 35 -40 yaşları civarı bu iş için en ideal yaşlar . Daha iyi adapte olabilirsiniz . Temelli kalış için plan yapabilirsiniz. Bu iş bir cesaret ve takım işi . Kendi cesaretinin yanında Ailenin seni desteklemesi gerekiyor. Bu iş kendine güven, maharet ve sevgi işi. Eğer bir işi sonuna kadar yapacak güvenin olması ve ona inanman lazım . Burada yöneticilik yapmayı bekleme burada işi iyi yapacak ve ekibinle çalışacak kadar takım liderlerine ihtiyaç var. Dil işi önemli eğer yoksa beli bölgelere mahkum olursun. Kendini geliştiremezsin. Herşeyden önce yalnız kalırsın . Bu ev iş ve sosyal yaşamına kötü şekilde yansır. 55 yaş sonrası tek bir riskiniz var. Bedeninizin Abd dedeki yaşama ne kadar dayanacağı veya fazla yıpranmadan nasıl efor göstereceğiniz ile ilgili durum çok önemli. Bu yaşta 35 yaşındaki insan gibi performans göstermeniz gerekiyor . Fiili bedenen . Ama yapılmayacak ve alışılmayacak durumda değil. Şansını dene ve ondan sonra karar ver. Herkesin hikayesi ve macerası farklı farklı . Hikayeni yazmak senin elinde

• @redsat2000 tebrik ederim umarım herşey gönlünüzce olur. Benim kafamda ise bambaşka sorular var dv2024 ü kazansak bile ilk çıkış 2024 senesinde olacak o zamn da Yeşil Pasaportum çıkmış olacak, Avrupa mı Amerika mı karamsarlığındayım sadece. Yüksek Yazılım mühendisiyim İngilizce ve Fransızcam var, İsviçre ve Abd arasında kararsızım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k