DV2024 Sohbet Odası
-
@Hyller bu konusma > tedx konusmalari :D
-
@goyro666 Oooo bana kadar o kadar çok daha fazla emek veren var ki foruma saymakla bitmez, ben küçük bir karıncayım sadece ☺️
-
@tolgasatir Allah bu günümüzü aratmasın :)
-
@ayvalik10 ahahahahahah iyi olalım abi iyi :) Dünyayı iyilik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey :D
-
@goyro666 biraz daha zorla 60'a 40 olsun bari :)
-
@sytahmt hadi öyle olsun o 10 da forumda olmam :D
-
@goyro666 bizim hatrımıza da 3-5 koy bişeyler :D
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sytahmt hadi öyle olsun o 10 da forumda olmam :D
@goyro666 koskoca forum için 10 kesmez en az 25 isteriz, gelmişken ayağımız alışsın hadi kırma bizi lütfen :D
-
@paşa ben gene insaflıymışım :D
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@paşa ben gene insaflıymışım :D
@tolgasatir aramızda üçün beşin lafı olmaz istemişken çok çok isteyelim :D
-
Bu ileti silindi! -
Herkese merhaba, uzun zamandır yoktum buralarda =) Nasıl gidiyor ?
-
@sytahmt ve de çok güzel günler bizim olsun.
-
Bu ileti silindi! -
@gzldnz12345 aynı bilgilerle birden fazla başvuru yapmak otomatik ret sebebidir. Suç olarak derken sonuçta bu kadar önemli bir olay için kendisi yapacaktı. Kendi hatası seni suçlayamaz.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@gzldnz12345, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 birbirimizden habersiz olmuş ama ben kendimi çok kötü hissettim bana dava açabilir mi
anlamadığım nokta davalık olabilecek kadar aranız iyi değil demek ki neden onun adına başvuru yaptın bu durumda ?
ayrıca böyle bir dava hiç duymadım :S
-
Bu ileti silindi! -
@gzldnz12345, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir aramız çok iyi hatta beraber gitmek çok istiyoruz beraber okuyoruz ama bilmiyorum korktum çünkü birbirimizden haberimiz olmadan böyle bir durum gerçekleşti sanırım ilk defa bir yere başvuru yaptığım için panikledim
normalde çok kader kısmetci bir insan değilimdir sadece işime geldiğimde kullanırım açıkçası :D sana da tavsiye vardır bunda da bi hayır kanka belki bu sene olmaması gerekiyordu falan de :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum