DV2024 Sohbet Odası
-
@tolgasatir Geçen kazanan biriyle bir sohbet açayım dedim. Sanarsın zorla kazanmış çekilişi. Öyle bir isteksizlik. Değişik bir durum ya. Nasipten öteye gidilmiyor tabii. Kazansakta kaybetsekte Allah'tan. Ne diyelim Hasbünallahu ve nimel vekil :) İnşallah bu sefer kazanacağız hayırlısıyla
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
dünyadan marsa gitmek için aktarma yapacakları ay rampasını kurmak için gerekli olan altyapı hazırlığı için roket aya gidiyor kafa dağıtmak için bu yayını seyredin
izledim ya çok iyiydi Barış Özcan ın heycanı zaten bambaşka bir heycan katıyor yayına :D
-
@tolgasatir devam ediyor ki daha bitmedi yayın
-
aynen sabah 7.40 dan beri izliyorum, fırlatılış anı çok iyiydi anlamında dedim.
-
sadece canımı şu sıkıyor bir ara dedi ya Ukrayna dan bile yetkililer var onlarda katılım sağlıyorlar izliyor gözlemliyorlar, ülkemizden kimse yok üzücü cidden.
Adamlar okullarında yarışmalar düzenliyor bununla ilgili bizimkilerin projesi de papaz eriğini imam eriğine çeviren makina yapmak bunu da tübitak 1. seçiyo :D
-
@tolgasatir yerli astronotumuz için yarışma yapıldı ya %100 yerli olarak lanse edilecek
-
@Atlantis00 Hayatım boyunca bir şeyi çok istediğimde, ne yaparsam yapayım, hep elimden kaçırdım. Cidden, umursamaz ama bir yandan optimist mi olmak gerekiyor bilemiyorum. Loto işleri bir ayrı tuhaf gerçi.
-
Bu arada ben biraz pasif kalıyorum ama sizi hep okuyorum. Toksik ekşi ortamından sonra burası daha huzurlu, kaliteli, troll yok, düzgün insanlar var vs.
-
@tolgasatir yerli astronotumuz için yarışma yapıldı ya %100 yerli olarak lanse edilecek
gerçi Türkiye Uzay Ajansını da kurmuştuk dimi, elin gavurunu izleyip ne yapsınlar yerli ve milli roketi fırlatıcaklar sanırım :)
-
@tolgasatir aynı dilekler hepimiz için 🙏
-
@madnomad hayatımda ilk defa sanal bir ortama girdim orası da burası. İlk günden beri bunu hissettiğim için buradayım. Biz hep söylüyoruz bir aile olarak görüyoruz, gücümüz yettiğince destek oluyoruz. Kimimiz bilgisiyle, kimimiz tecrübesiyle, kimimiz hayat enerjisiyle, kimimiz hayalleriyle bir şekilde birbirimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz. Sadece Forum Ailemiz bize yeter oraya buraya gitmeye gerek yok. Siz de hep bizimle kalın 🙏
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@madnomad hayatımda ilk defa sanal bir ortama girdim orası da burası. İlk günden beri bunu hissettiğim için buradayım. Biz hep söylüyoruz bir aile olarak görüyoruz, gücümüz yettiğince destek oluyoruz. Kimimiz bilgisiyle, kimimiz tecrübesiyle, kimimiz hayat enerjisiyle, kimimiz hayalleriyle bir şekilde birbirimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz. Sadece Forum Ailemiz bize yeter oraya buraya gitmeye gerek yok. Siz de hep bizimle kalın 🙏
ilk girdiğimde bende bilgi almak amaçlı girmiştim sonra okudukça insanların heycanını paylaşıyorsun ister istemez, insanların paylaşımlarını gördükçe bende bildiğim konularda destek olmalıyım diyorsun, sonra bir bakıyorsun kişilerle güzel ilişkiler kurmaya başlamışsın. burda başlayıp özelde konuştuğumuz çok insan oldu. Bence buranın en güzel yanlarından biri de burda eski olup gidenlerin çoğu burdan kopmuyor paylaşmaya bilgi aktarmaya destek almaya devam ediyor.
-
Merabain arkadaşlar, keyifler nasıl?
-
iyiyiz çok şükür seni sormalı :)
-
@sytahmt iyi olmaktan başka seçenek olmayan bir hayat yaşıyoruz karabatak gibisiniz
-
@waterman gecmis olsun anlayissiz insanlarla mücadele etmek zor kolay gelsin :D
-
@sytahmt %50 %50
-
@Hyller bu konusma > tedx konusmalari :D
-
@goyro666 Oooo bana kadar o kadar çok daha fazla emek veren var ki foruma saymakla bitmez, ben küçük bir karıncayım sadece ☺️
-
@tolgasatir Allah bu günümüzü aratmasın :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum