Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @turkishcowboy Şu konu diye tabir edip tebessüm etmen üzücü. Reklam amacım yok, şirket içi paylaşımı başka yerden görsel bulmak yerine kullandım.

    Her zaman her konu da muhalefet olunmadan olmuyor!

    Görmezden gel, gelemiyorsan da yorum yapma.

    Şu an bu yorumunla markayı ön plana çıkarmana gerek yoktu 🙂


  • Tabi hepimizin dilinde hayatını gc ye bağlama hayatını umudunu bağlama üzülürsün var. Ama hepimiz her gün bazılarımız her saat burada. Umut ediyoruz hayal kuruyoruz umut bağlıyoruz zaman sayacı kurup bekliyoruz önümüze çıkan zorluklarda gc ile teselli buluyoruz. . Çıkmazsa da kısa zamanda unutup hayata devam ediyoruz. Seneye bir daha aynı umutlar yeşeriyor. Kendimizi kandımaya gerek yok arkadaşlar. Umut bağlayın çıkmazsa da ğüzülün anasını satıyım her gün zaten yaşayarak ezilerek kahroluyoruz 🙂


  • @hasnotben yakın hisleri yaşıyoruz buradaki üyelerle ancak bu umut bağlama işinin ucunu kaçırmamakta fayda var. Ekstra kendimizi üzmeyelim , bu süreçte hazırlıklarınızı yapın dil konusu , parasal konular ve amerika hakkında araştırma ve bilgi edinme olsun. Buradaki vaktimizi idareli kullanmamız lazım. Türkiye bağlamında yorum yapmaktan kaçınıyorum çünkü yıpratıcı oluyor. Kendi adıma gc başvurusunu biraz motivasyon amaçlı kullanıyorum. Yapılması gereken şeyler için hatırlatıcı olsun birazda bize. Yeterliliklerimi gözden geçirmemde yardımcı oluyor. Her ne kadar psikolojik olarak zor zamanlar geçirsekte bunu daha ileriye taşımayalım malum oralarda insana sağlam bir psikoloji gerekecek. Ben bu şekilde bir kurgu yaptım kafamda size de önerebilirim.


  • Benim de İlk başvurum bu sene oldu. Geçen sene son zamanına yetiştim pasaport zorunluluğu olunca seneye çıkartıp başvuru yaparım dedim. Benim 2010 yılından beri karşıma çıkan gc reklamlarında hep şirketler çıktığı için karşıma ücretsiz olduğunu bilmiyordum kesin çıkmayacak şey için de ücret ödemek saçma geliyordu bana. Ama hiç araştırma yapmadığıma o kadar çok pişmanım ki. Ama sebebi babam Fransa'da çalışıyor olması ve düzenli hayatın olmasıydı. Hala aynı devam ediyor ama içimde Amerika'ya gitme sevdası bastı ağır. Fransa'ya çok gitme durumum oldu ama hiçbirini istemedim. Fransa gözümde çok kötü bir ülke ve asla değişmeyecekte. Kamu kurumunda kaldırım mühendisi olarakta çalışıyorum. İşim de streste çok ama rahatımda. Yaşım 32 olmuş ve kendime 5 gc başvuru şartı koydum. Demeyi unuttum bu sene başvuru sebebim eşim de oldu takılıyordum kendisine gidelim mi Amerika ya diye ilkkez evet dedi ve o gün başvuru yaptım. Kendisine geçen PDF dosyası attım indirme kısmından görünce bize Amerika yolu göründü demiş 😁 ama açınca PDF i başka birşey olduğunu görünce hevesi kaçmış 😁 burada ilgimi çeken her konuyu okudum desem yeridir. Çok harika insanlarsınız ve çok güzel bilgilendirmeler yapıyorsunuz. Hepinizden de Allah razı olsun. Benim gc başvurumda böyle başladı.


  • @Rüştü-Gürbüz 10 Kasim icin onbinlerce gorsel var internette aratip bulabilirsin "markasiz & reklamsiz" , reklam icerikli olmasi yanliş bence, şahsi fikrimi soyledim.


  • @turkishcowboy Tavsiye için teşekkürler. Sonraki paylaşımlarda dikkat ederim.


  • Büyük atamız Atatürk’ü sevgiyle anıyorum ♥

  • ⭐⭐

    gençler selam, başvurular başladı mı yahu? 🙂

  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    gençler selam, başvurular başladı mı yahu? 🙂

    bitti bile abi 🙄

  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    gençler selam, başvurular başladı mı yahu? 🙂

    Abi Aralık'ta başlayacak diyollardı 😃


  • Bugün iş yerinden arkadaşla konuştum. Meğer o da başvurmuş. Sadece kendisi değil eşi dostu akrabası kimi tanıyorsa başvurmuş. Hemde ilk defa. Bu sene başvurular rekorları altüst edecek anlaşılan.

  • ⭐⭐

    @abrakadabra he iyi, acele etmeyelim o zaman 🙂 🙂


  • @adgercu maalesef her fotoğrafçıdan da sıra bile oluyor gibi yorumları duyuyorum bakalım artık bende bu sene ki başvuruyu çok merak ediyorum


  • @A-Samoglu Değerli önerileriniz için teşekkür ederim. Dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. Tahmin ederseniz biraz fazla kızgın ve yorgunuz :).

  • ⭐⭐

    @hadi-BE imzanız halis mi acaba 😃 her gördüğümde gülme geliyor da 😃


  • @Lossantosdy totemi sanirim diye düsünüyorum 😃

  • ⭐⭐

    @HAYALİNİYAŞA, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Birsey sormak istiyorum basvuru sırasında chrome otomatik olarak ingilizceden Türkçeye çevirdi herhangi bir sorun olurmu. Bilgileri Ingilizce karakter kullanarak yaptım meselâ ÖZKAN soy adini OZKAN olarak yazdım fakat en son confirmation number sayfasında adım soyadım pasaportta olduğu gibi -- ğ ve ö -- harfleriyle adim soyadim yazıyordu aynısı çocuklarım içinde oldu yani ingilizce karakter kullanmama rağmen son sayfada hepimizin adi soyadi neyse o şekilde oldu.Bu durum sadece bana mi oldu yoksa ayni şeyi yaşayan varmi acaba.. Yani ALI OZKAN yazmama rağmen son sayfa kontrol kısmında Ali Özkan yazıyor du. Umarım yalnışlik olmamistir..

    ben tarayıcının türkçeye çevirmesini kapatıpta yapmıştım, adım ümran umran yazmıştım (küçük haflerle doldurdum hep) son corfirmation sayfasında UMRAN olarak çıktı. ama bi bilgim yok sizinki için sorun olurmu olmaz mı diye.

  • ⭐⭐⭐

    @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @hadi-BE imzanız halis mi acaba 😃 her gördüğümde gülme geliyor da 😃

    Gül gül 😂 Sorunun cevabı linkte-> https://yesilkartforum.com/forum/post/275648

    İmkanlar dahilinde benim için "Taktik maktik yok, bam bam bam" olayı bu kadar 😂

  • ⭐⭐

    @goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Lossantosdy totemi sanirim diye düsünüyorum 😃

    büyük ihtimal 😃 ama komik yani 🙂

  • ⭐⭐

    @hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @hadi-BE imzanız halis mi acaba 😃 her gördüğümde gülme geliyor da 😃

    Gül gül 😂 Sorunun cevabı linkte-> https://yesilkartforum.com/forum/post/275648

    İmkanlar dahilinde benim için "Taktik maktik yok, bam bam bam" olayı bu kadar 😂

    😃 😃 küfürlük bi durum yok aksine çok hoş ve komik 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

101
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum