@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş Çok teşekkürler.
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord Valla bana green card çıksın yazın seçimlerde oy kullanmaya bile tenezzül etmem. Türkiye’de yaşayacak olanlar kendi geleceklerine kendileri karar versinler diye düşünürüm.
Yine de kullan, anavatanın sonuçta, bu devlete en azından Atatürk’e bir vefa borcun olduğunu düşünüyorum..
-
@cemyaman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar 2023 sohbet odasında bu tarihe kadar 450 küsürlerde sayfa yazı yazılmış şu an 2024 sohbet odasında 435 sayfa yazılmış yani diyeceğim o ki bence başvuran sayısı o kadarda fazla olmayacak normalde pasaportsuz başvuru sayısı 220 binlerdeyse bu sene max 350-400 binlerde olur.1 milyon başvuru olayı tamamen hayâl
Her sene sonuç ayında forumdan haberi olmayanlar geliyor ve forumda ki şanslı kişiler oldukça az oluyor
-
Demek 177 gün kaldı, zaman yaş ilerledikçe daha hızlı geçiyor gerçekten, ne ara kasıma geldik anlamadım. Umarım you have been randomly selected yazısını görebilirim, herkes için hayırlısı olsun

-
ben ilk konuştuğum zaman söylediğim ilk kelime amerikaymış ah nenem vereydin şu göbek bağımı amerikaya giden bir uçağın pilotuna savuraydı hollywoodun dağlarına daşlarına ne gerek var idi imdi green carda bre ozanlar deyin hele
-
nezaman acıklanıyor sonuclar
-
@Furkan-Aydın her DV yili icin en buyuk CN ayni olmuyor. DV 2022'de en buyuk CN 27k iken, DV 2023'de en buyuk CN 35k. Case Number' in dusuk olup olmadigi yildan yila degisiklik gosterebiliyor.
-
@ayvalik10 mesajda yazdiginiz web sayfasi, DS-260 doldurmak icin. Mulakat detaylari, dvprogram.state.gov' dan goruluyor.
-
Sevgi, Saygı ve Özlemle...

-
Birsey sormak istiyorum basvuru sırasında chrome otomatik olarak ingilizceden Türkçeye çevirdi herhangi bir sorun olurmu. Bilgileri Ingilizce karakter kullanarak yaptım meselâ ÖZKAN soy adini OZKAN olarak yazdım fakat en son confirmation number sayfasında adım soyadım pasaportta olduğu gibi -- ğ ve ö -- harfleriyle adim soyadim yazıyordu aynısı çocuklarım içinde oldu yani ingilizce karakter kullanmama rağmen son sayfada hepimizin adi soyadi neyse o şekilde oldu.Bu durum sadece bana mi oldu yoksa ayni şeyi yaşayan varmi acaba.. Yani ALI OZKAN yazmama rağmen son sayfa kontrol kısmında Ali Özkan yazıyor du. Umarım yalnışlik olmamistir..
-
@Mertoidvania yazıya gerek yok mektup görürsen zaten basarsın çığlığı
-
@Calibraturbo 6 mayıs denildi ancak biliyorsun değişebilir
-
@datanist farketmez her 2 siteden de görebiliyorsun
-
Hepinize selamlar ve umutlar. Sabah yataktan sürünerek uyandım yine. Keşke green card sürecine önceden vakıf olsaydım da kaybolan yıllarımda başvuru yapsaydım 10. başvurumda da çıkmasa razıydım. Kabul etmediğim ve haklarımın sonuna kadar yendiği bu süreç belki de beni Amerika’ya yöneltti. Ne hoştur ki ben bunlara üzülerek önümüzdeki Mayıs aynı beklerken dün Kadir Zora’nın videosuna denk geldim. Orada aslında üzüldüğüm ve kaybettiğim şeylerin ülkemde ne kadar değersiz olduğunu farkettim. Chicago'ya ayak bastığım günlerin hayaliyle videolarıyla uyuyor ve maalesef geç uyanıyorum. Şu an en büyük pişmanlığım nedir diye sorarsanız ne haklarımızın emeğimizin yenmiş olması ne de başka bir şey … O kadar umudumu yitirdim ki artık hiçbir şey umrumda değil ve üzülmüyorum da. Sadece greencard denen bir ödülü geç farketmiş olmak üzüyor. Sığ insanların arasında keyif alamadan çalışıp aldığınız maaşı doyasıya yiyememek rahatça üst baş alamamak ve ailenizi yanında üniversite mezunu mühendis! olan biri olarak sırf atanamadığınız için başınızın önde olduğu bir düzene boyun eğmek zorunda olmak ne kadar koyuyor sadece yaşayan bilir. Bunları buraya yazıyorum ve ne iş yerimdeki kişilerle ne de arkadaş veya ailemle paylaşıyorum. İçimi bazen döküyorum buraya işte kusura bakmayın. Gideceğiz buralardan. Er ya da geç. Öyle işte...
-
Çaresizlik içindeki bir millete umut olmuş, ordularına baş olmuş, "Türklüğü unutturulan" bir ulusu küllerinden alevlendirip Devlet kurmuş Ulu Başbuğ...
Seni anlamak; Türk'ü, Türklüğü anlamaktır.
Aziz ruhun şad olsun... -
@hasnotben Kaç yaşındasınız acaba?
-
@hasnotben yaşınız kaç bilmiyorum ama tahminen aynı yaşlardayız. Maalesef yazdıklarınız da o kadar haklısınız ki ama Allah dan umut kesilmez olur da çıkarsa gideriz. En kötü farklı yollar bakmak lazım bilmiyorum kaçıncı başvurunuz ama buna umut bağlamayın bence hele ilk başvurunuzsa. Benim geçen sene ilk başvuruydu umut bağlamıştım ama sonuç hüsran siz normal yaşantınıza devam edip başka yollar bulmaya çalışın diyebilirim
-
@Rüştü-Gürbüz Şu konuyuda reklam malzemesi yapmayın bi zahmet ya

-
Sevgi, Saygı ve Özlemle anıyoruz Atamızı
Ben balkonda saygı duruşumu yaparken hiç birşey olmamış gibi davranan o kadar çok kişi vardı ki... Çığlık atmak istedim olmadı... Gitmek istiyorum hem de çok evet ama neden bu hale geldi diye de içim içimi yiyor...Aslında biliyoruz tüm soruların cevaplarını. Susuyorum içime atıyorum....Çok dertli bir sabahtı. Anlatmak istediğimi anlayanlar benim gibi hissedenler olacaktır. Nedense yazmak istedim.... -

Bir daha gel samsundan sarı saçlım, mavi gözlüm..
Benzer Başlıklar
144
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k