DV2024 Sohbet Odası
-
@JesusLord ahahahahaha :D
-
2025 sohbet odasını ben açacağım eğer talihli olursam kimse açmasın direk rez ediyorum 😂😂
-
-
@diablo_ercan :D :D olsundu kazanip gideyim video icerigi coookk :D
-
@waterman kazandiktan sonra gercekten miii ya :D
-
Bu case numarası olayı nedir? Kısaca bilgi verebilecek arkadaş var mı? Case den elenme yada kalma olayı nedir? Ben ve eşim ayrı ayrı başvurduk. İnşallah birimize çıkar.
-
Kazanınca buraya gelirim.
-
@goyro666 tabi ki orası ayrı ancak güzel anı olurdu :D
-
Bende eşimle birlikte katıldım arkadaşlar. Daha çok kızlarımızın şansı için katıldık. Kardeşim Amerika'da yaşıyor. Aynı zamanda turist vizesine de başvurdum. Herkese bol şans diliyorum. :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@kugutex tam tersi çünkü fotoğrafçılar resimleri biometrik olarak düzenliyor. 600x600 yapıp gönderiyor. Çoğu insan bu yüzden elenecek.
Bunu bu kadar rahat soylememelisiniz sayin @ayvalik10 , neticede talihli olan arkadaslarin fotolarini da goruyoruz... Su an icin konsolosluk cekilise basvuru asamasinda biyometrik foto kullananlara da sorun cikarmiyor. Ha tabii, ilerde bu durum degisebilir ama su an icin bu insanlar eleniyor diyemeyiz.
-
@Furkan-Aydın, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
- Dosya(case) numarasinin aktif olmasini beklemek.
Ds260 formunu yolladıktan sonra bu case numberin aktif oldugunu veya diğer durumları takip ediyoruz?
su sayfadan takip edebilirsiniz:
- Dosya(case) numarasinin aktif olmasini beklemek.
-
@Lossantosdy eger yuzun tamami net sekilde fotoda gorunuyorsa sorun olmaz, merak etmeyin.
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar çekilişe katıldığım fotoğrafın boyutu 43.9 kb. En az şu kadar kb olmalı vs. gibi bir kural var mıydı acaba? En fazla 240 olmalıydı onu biliyorum. Çünkü şimdi greencardphotocheck sitesinde baktığımda ''The photo file must have a file size of at least 54 kilobytes. Fotoğrafın 43,9 kb boyutunda'' uyarısı alıyorum. Fakat dvlotteryme sitesinde kb doğru gözüküyor.
sorun yok, merak etmeyin :thumbs_up:
-
@MustafaSar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bu case numarası olayı nedir? Kısaca bilgi verebilecek arkadaş var mı? Case den elenme yada kalma olayı nedir? Ben ve eşim ayrı ayrı başvurduk. İnşallah birimize çıkar.
2 sayfa önce konusu geçmişti.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5358/dv2024-sohbet-odası/8637
Gneelde numara ne kadar büyükse sıra gelme durumu o kadar az.
-
H hadi-BE bu başlıktan bahsetti
-
@MustafaSar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Dosya numaraniz, cekilisten secilme numaraniz oluyor bilginize... dosyalara, numarasina gore sira geliyor...
-
Selamlar, nasılsınız?
-
Bugün kahve falı baktırdım. Bana yol görünüyormuş.:)
-
@kendinifavlayan iyi diyelim iyi olalım sizler nasılsınız.
-
@melihguney hatta o yol kıtalar kadar uzunmuş:)
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum