DV2024 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar başvuruda adress line 1 ve address line 2 kısmına şu adres sığmıyor? ne yapılabilinir? arkadaşımın başvurusu da bu..
Yeni mah. 25006 sk. TOKİ 2. Etap Ayşebacı Konut sitesi H4 Blok No:2/15 D:14
-
@hadi-BE kesin vardir. Bence forumun sosyokulturel seviyesi cok ust duzeyde. Bu yuzden kopamadim buradan.
-
Sondakika da yaptık başvuruyu bakalım.. Ben eşim ve büyük oğlum doldurduk. Şansımızı 3 e katladık sayılır inşallah Bi aksilik olmaz.
-
@kugutex hayirli olsun
-
Son 4 saat. Son cikan isiklari sondurmeyi unutmasin
-
Bugün akşam itibariyle başvuru süreci tamamlanmış olacak olup bekleme sürecine girilecek sonuçlar için 179 gün yeni başvuru süreci için 331 günlük bir bekleyiş başlayacak.
-
@travelleth aysebaci konut sitesi kismini yazmayin derim. Herhalde adresinize mektupla gelecek bi evrak yoktur. Ds260 doldururken tam yazarsiniz cikarsa.
-
@travelleth sığana kadar kısaltın örneğin (Yeni mah. 25006 sk. aysebaci sitesi H4 no 2 15 d 14 ) deneyin.
-
- Başvurum 7 kişiyede başvurdum hiç değilse çıkan gider orda ortamı sağlar giderken zorluk çekmeyiz bol şans herkese.
-
@simurg9492 bence başvuru yapın yapmadıysanız malum bugün son gün son saatler. Şanstır vazgeçmeyin yinede
-
@fatihkaya1771, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
greencard başvuruları kaça kadar bilen birisi yardım edebilir mi
Bize göre akşam 8 de son diye biliyorum
-
@A-Samoglu yaptim

-
@simurg9492 hepimizin şansı açık olsun o zaman

-
@kugutex şansınız bol olsun
-
@Arifçe, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
the image is overly compressed uyarısı aliyorum bu durumda ne yapmalıyım
bu hatanin bir onemi yok, fotoyu kullanabilirsiniz.
-
Ben de kendime ve üç arkadaşıma başvurdum. Merak ediyorum yaptığım başvurulardan bir talihli çıkacak mı :))
Kendimi geçtim elimin uğursuzluğu yüzünden arkadaşları da yakmasak bari.
-
@Chromium terzi kendi söküğünü dikemez bize çıkmaz arkadaşlarına çıkar.
-
Son 3 saat kaldı.. bütün başvuran forum ailesine şu şarkıyı gönderiyorum hepimiz için hayırlısı bol şanslı bi yıl olsun

-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Chromium terzi kendi söküğünü dikemez bize çıkmaz arkadaşlarına çıkar.
Birilerinin Amerika’ya yerleşmesine vesile olabilirsem ne mutlu

-
@Chromium başvurduğun arkadaşlarından gitmeyecek/gidemeyecek olana çıkar eminim

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum