Komşu'da ki Ortodoks Türkler
-
Hristiyan Gagavuz Türkleri de var. Ülkemiz de Gagavuzya’ya da maddi yardım yapıyor, sağolsun bir fark göz etmiyor. Sonuç olarak ölümlü dünya; din ya da milliyet farketmez, önemli olan iyi insan olmak, gerisi boş.
-
@ashborn yok, kotu bir amacim yoktu; bu isler herseyden ote kultur meselesi, o nedenle "oz be oz" vurgulamasi biraz garip geldi bana, tanimin ardinda irkci bir soylem olmadigina emin olmak istedim

-
@newman tamamdir sayin newman, tesekkurler.
-
@crazycells bana amerikaya goc etmek isteyenlerin irktan bahsetmesi ve onunla ilgili haber vermesi tuhaf geliyor ve anlamiyorum.
Herkes istediğini söylemekte ve yapmakta özgürdur ama bunun yerinin bu forum olmadigi kanaatindeyim. Başka forum siteleri için çok faydalı bir bilgi olabilir ama bu forum için yersiz olmuş. -
@ashborn Komşu'da ki Ortodoks Türkler içinde söyledi:
@crazycells bana amerikaya goc etmek isteyenlerin irktan bahsetmesi ve onunla ilgili haber vermesi tuhaf geliyor ve anlamiyorum.
Herkes istediğini söylemekte ve yapmakta özgürdur ama bunun yerinin bu forum olmadigi kanaatindeyim. Başka forum siteleri için çok faydalı bir bilgi olabilir ama bu forum için yersiz olmuş.tuhaf geliyorsa okumazsin olur biter. "supersin ya" turu abuk sabuk mesajlarla aklin sira tiye mi almis oluyorsun baskalarini? birde bu konu basliginda "irk" sozcugunu kullanan kim?
-
@newman Komşu'da ki Ortodoks Türkler içinde söyledi:
@ashborn Komşu'da ki Ortodoks Türkler içinde söyledi:
Herkes istediğini söylemekte ve yapmakta özgürdur ama bunun yerinin bu forum olmadigi kanaatindeyim. Başka forum siteleri için çok faydalı bir bilgi olabilir ama bu forum için yersiz olmuş.yine batti birilerine anlasilan, sen forumun bekcisimisin, sanane be adam? tuhaf geliyorsa okumazsin olur biter. "supersin ya" turu abuk sabuk mesajlarla aklin sira tiye mi almis oluyorsun baskalarini? birde bu konu basliginda "irk" sozcugunu kullanan kim?
bu sekilde tepki vermenize gerek yok sayin @newman , daha kibar bir dille de cevap verebilirsiniz.
-
-
Bu ileti silindi! -
negüzel adamların dinleri, soyunu sopunu istikbalini torununu yedi ceddini kurtarmıs.
-
ben Karamanoğullarından olup, mübadele ile türkiyede donen nesilin torunuyum. ve yukarıdakı paylasımlar neden yapıldı anlamış değilim, burası yeri mi? özür dilerim ama tuhaf geldi.
-
moldovada gagavuzlar var onlar da kuzey türküdür ve christiandır
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum