Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k
  • ⭐⭐⭐

@darkred Merhaba, Eğer çocuğun yüzü net görünüyorsa, resim flu değilse sorun olmaz.
    Bu örneklere baktınız mı bilmiyorum. Ama kurallar net. Aşağıdaki resim kabul edilebilir diyor. Diğer uygun olan ve olmayan resimler için linkteki örneklere bakabilirsiniz.
    Photo Examples

alt metnil

• @NorthEast ücretli sanırım?

• @Programmer,

Merhabalar,

Fotoğraf gayet net onda bir sorunum yok, hatta sizde görünen örnek fotoğraftaki gibi . Sadece baş, çene ve göz hizası noktalarında sorun yaşıyorum.

• @nesekaraban1995 geçmiş olsun. Başka sefere artık

• Günaydın herkese, Mükemmel bir hafta dilerim. Bu forumda geçen fotoğraf konusunu twitterda yapılan siyasi tartışmalara benzetiyorum. Herkes biraz haklı ve herkes biraz haksız gibi :) Umarım herşey gönlümüzce olur.

• ⭐⭐⭐

@darkred Çocuğun yüzü kameraya bakıyorsa ve resim uygun boyutlarda ise sıkıntı yok.

• Siteye erişmekte sıkıntı yaşayanlar tarayıcı çerezlerini temizledikten sonra; tarayıcıyı kapatıp açsınlar. Yoğun serverlara girerken şişmiş cache boyutu işinizi daha da zora sokar.

• başvuruyu son güne bırakmayın şu anda bile sitede sorun var sevis erişim sorunu vs. son anlardaki yüklenme ile şansınızı 1 sene daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.
    Birde geçen senelerde de olmuştu coğrafi olarak engellemeler oluyor belirli ülkelere erişim yasağı geliyor ve bu ülkelerin içerisinde Türkiye de bulunuyor.

• ⭐⭐⭐

yarın son gün…

Gene umutlarımızı toplayıp bir sayfalık bazıları içinse iki sayfalık başvuru formunu doldurup totemler yapıp ilk adımı gene attık. Şimdi ikinci adım olan sonuçların açıklanmasını bekleyeceğiz ki beklemek belirsizlik herşeyden çok daha zor. Şimdiden herkese bol şans diliyorum umarım forumdan başta kendim olmak üzere yüzlerce talihliyi görürüz.

• @NorthEast, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Başvurusunu henüz yapamayan arkadaşlar, VeePN isminde bir Chrome eklentisi var (VPN). Bunu kurup lokasyonu Virginia USA seçerek deneyebilirsiniz. Asya ülkelerinin ping değerlerinin çok yüksek olduğunu gördükten sonra bu yöntemle ilk denemede başvurumu tamamlayabildim.

Sana ne kadar teşekkür etsem az. Çok teşekkürler . .dediğin şekilde VPN ekledim yaptım oldu.

• @waterman

Şimdiden heyecan bastı hafiften 6 mayısta heyecandan bayılırım herhalde 😂

• ⭐⭐⭐

@Blacksocks Mayıs ayında buralar ana baba günü oluyor 😂 bugünde olur bak gör

• @loups nasıl eklediniz

• Planlarınızı şimdiden yapın arkadaşlar.

Eminim şu anda bu konuda yazan ve okuyan arkadaşlar olurda Green Card çıkarsa nereye gideceğim ne iş yapacağım vb. bir sürü hayal kurmuştur ama nacizane tavsiye USA de yaşayan bir çok arkadaşıma yaptığım konuşmalar sonucunda youtube üzerinden yada inernet üzerinden baktığımız gibi değil hayat. o nedenle kendi standartlarınıza göre ayarlama ve araştırmalarınızı şimdiden başlayın. (nacizane fikrim)

• bu arada Opera Browser kullanıyorsanız onun kendi içerisinde VPn eklentisi var ordan bağlanabilirsiniz.

• @tanhanr hocam iyi niyetinizi anlıyorum, bir çıksın da o zaman düşünürüz çıksa bile uzun zamanımız olacak :)

• @yenihayaletadam kesinlikle hocam zaman çok benim hayata bakışım biraz farklı ondan dolayı kendimce fikrimi söyledim. son dakka planlamaya girdiğinde olmuyor bir sürü şey eksik kalıyor. Belki aramızda greencard çıkmayan ama gitmenin farklı yollarını bulanlar olacaktır. beklenen zaman geldiğinde oluşacak durumlara hazırlıklı olmak bence güzel zaten gün boyunca gereksiz bir çok şeyi öğrenmek ve araştırmak için zamanımızı harcıyoruz en azından hayallerimize daha uygun şeyleri araştırmış oluruz. :)

• @emine06, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@loups nasıl eklediniz

Google Chrome eklentisi Chrome uygulamalarında bulabilirsiniz

• @emine06 Opera browser kullanırsanız ona direk ekli olarak vpn geliyor ve her kıtadan bağlantısı sağlama izni veriyor türkiye ve bazı ülkelerin haricinde şu anda sorunsuz çalışıyor ancak sanırım coğrafi engelleme dolayısı ile şu anda türkiyeden başvurular kabul edilmiyor.

• @yenihayaletadam

Buna çok katılmıyorum hocam. Şimdiden kendimizi kesin kazanıyormuş gibi kaptırmayarak araştırmalar yapmamız gerekiyor bence. Çoğu insan "çıksın da ona göre hareket ederim" kafasında. Fakat çıkınca veya oraya gidince çoğu konuda tökezleyebilir. Şimdiden ufak araştırmalar ve ufak hazırlık yapmak çıkması durumunda elimizi güçlendirecektir diye düşünüyorum. Mesela benim ingilizcem yok. Başvurudan sonra ufaktan öğrenmeye başladım. Çıkmazsa kendimi üzmem en kötü ingilizce öğrenmiş olurum :)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k