DV2020 bekleme odası
-
Bu arada ben fotoğrafı beyaz olmayan duvarimizin önünde LG G3 ile çekmiştim. Hatta gölgede olmuştu... Öyle kazandık...
-
@semavi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Düşün çocuğun yakasından . Amerika'ya adapte olamıyor :)
ne ayıp laflar bunlar müdür :)
Vallahi şu an ondan daha stresli si yoktur işleri toparlamaya çalışıyor . Bir süre sonra hala sizi hatırlıyor ise ve Alzheimer falan Olmadıysa gelir :)
Amerika'ya İlk girişte Eğer hazır bir yere gelinmiyor ise genellikle bir şok yaşanır ve forma çok fazla geri dönüş olmaz birkaç hafta içerisinde
Sizin özelinizde ulusa sesleniş yapalım o halde, Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir dedirtmeyin arkanızdan :))) Hem fikiriz doğrudur yaşanılanlar veya yaşanacaklar. Sıfırdan hayat kurma durumu.. Kolaylıklar herkese
Bu durumun Aslında birkaç haklı nedeni var. Mesela ben çok aktif Tim ama bir anda o aktifliğim gitti ilk etapta. İnternet sorunu yaşadım ilk hafta sonrasında işe girdiğimde telefon kullanamıyordum.
ne olursa olsun Türkiye'deki ne göre daha fazla beden yorgunluğu oluyor burada işler de. O nedenle insan vakit ayıramıyor ya da Yatağan yolunu gözlüyor resmen.
Hatta çok iyi hatırlıyorum benim Forum'a tekrardan aktif olarak dönüş tarihin 3 ay sonra iş değişikliği ile olmuştu. Bir süre yine aktif kaldım sonrasında ise iş yoğunluğu nedeniyle tekrar giremez hale gelmiştim...
Eyvallah 🙂
-
5x5 biometrik foto kulanamazmıyız ? 1 saattir başvuru formunu dolduruyorum continue diyorum böyle bir sayfa yok diyor alımları kapatıılarmı acaba ne :)
-
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@mendebur DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu ABD konsolosluğunun önerdiği fotoculardan birini aradım şimdi, Yakın zamanda kimliklerimizde değiştireceğimizden, oğlanda durmadığından, ikisini birden fotoğrafçıda halledelim diye düşündük, boyutları ayrı olduğu için 2 farklı foto çekmem lazım dedi. Kişi başı 20 tl lik bir fiyat verdi. Yani şöyle green card fotosu için 20 TL , biyometrik foto için 20 TL, 3 kişilik bir aile için 120 TL ücret çıkarttı.Sektörü tamamen bilmediğimden soruyorum, 2 ayrı foto çekmesi ve fiyat normalmi?
Eger sizin baski yaptirabileceginiz bir yer varsa (tanidik vs.) su konuyu incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/718/pasaport-ve-vize-fotograflarini-ucuza-almanin-yoluİnceledim sayın crazycells, sorunumuz oğlanı tutamamak :) teşekkürler.
-
arkadaşlar bi sorum olacaktı)) ben başvuruyu tamamladım fakat yüklediğim fotoğrafta suratımın sağ tarafında hafiften bir gölge var gibi... acaba fotğ oldu mu olmadı mı hep bir kuşku var içimde) yardımcı olabilecek kimse varmı? fotğ göndersem de bi kontrol etse, teşekkürler. bu arada herkese slmlar, ben alper, Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@alper41 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
arkadaşlar bi sorum olacaktı)) ben başvuruyu tamamladım fakat yüklediğim fotoğrafta suratımın sağ tarafında hafiften bir gölge var gibi... acaba fotğ oldu mu olmadı mı hep bir kuşku var içimde) yardımcı olabilecek kimse varmı? fotğ göndersem de bi kontrol etse, teşekkürler. bu arada herkese slmlar, ben alper, Allah herkesin gönlüne göre versin
https://www.greencardphotocheck.com/tr/index.php şu siteden test edebiliyorsun benim foto olmadı
-
@crazycells teşekkür ederim.
-
@crazycells bulamadim abi ya o sitede..Ustalik belgesi ve Usta egitici belgesi de var..20 yillik mutfak deneyimi var...bakabilir misiniz size zahmet
-
@crazycells https://www.onetonline.org/link/summary/11-9051.00 bu sayfada var ama uygun mu degil mi yada kritere giriyor mu anlamadim
-
Totem yapıp İki gün sonra başvurduk hadi hayırlısı Macera Dolu Amerika Amerika
-
@crazycells mailing adresini doldururken city kısmına ilçe province kısmınada il girmişim galiba ve ingilizce karater olarakta girmedim sorun olurmu acaba
-
Bu ileti silindi! -
@zeus DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
5x5 biometrik foto kulanamazmıyız ? 1 saattir başvuru formunu dolduruyorum continue diyorum böyle bir sayfa yok diyor alımları kapatıılarmı acaba ne :)
farkli web browser'dan deneyebilirsiniz. biyometrik kaliplar ile vize fotografi kaliplari uyusmuyor, biyometrik daha buyuk oluyor su videonun 17. dakikasindan sonra anlatiliyor
https://youtu.be/vuTO1-gX_ss?t=1020Biyometrikte israr etmenizin baska bir nedeni mi var?
-
@sefakbas DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells https://www.onetonline.org/link/summary/11-9051.00 bu sayfada var ama uygun mu degil mi yada kritere giriyor mu anlamadim
job zone'u 2, (4 ya da 5 olmasi gerekiyor); SVP puani ise 6'dan dusuk (7'den yuksek olmasi gerekiyor). Maalesef bu gonderdiginiz linkteki meslek kriterlere uygun degil.
-
@mavi12 dogru yapmissiniz zaten.
-
@ahmedcaliskaan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim. Üniversite hayatıma abd de devam etmek ve üzerinde durduğum bi proje için (orda değer göreceğini düşünüyorum) Bu yıl dv2020 ye başvurdum. Ailem adına başvuru yaparsam ve onlardan birine çıkarsa benimde kazandığım anlamına geliyor bunu biliyorum ama Anne ve babam Amerika’da yaşamak istemiyor. Eğer onlardan birine çıkarsa ben tek gidebilir miyim? Veya annem veya babam bir kereye mahsus benimle giriş yapıp kartımı aldıktan sonra onlar bi daha dönmemek üzere gitse neler olur? Bu konuda nasıl senaryolar izleyebiliriz. olmaz gibi geldi ama araştırmalarımda bunun net bi cevabını bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Anneniz veya babaniza cikarsa, sizinle beraber ABD'ye ilk girisi yapip sonrasinda geri donebilirler, ancak o sekilde GC alabilirsiniz. Cekilis talihlisi vize almazsa, diger aile uyeleri de alamiyor.
-
@alper41 hafifse sorun olmaz :)
-
@zeus tşekkürler
-
10'lar kulübüne hoşgeldim
-
@zeus teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum