DV2024 Sohbet Odası
-
@Blacksocks amerikada sizin gibi düşünse ilk gün başvuran herkes alınırdı. Ayrıca 10 kez başvurup çıkmayan kişiler haketmemiş oluyor galiba. İlk senesinde çıkanlar hakediyorsa demekki....
-
@kinayakmislargeline yapabilirsin sorun yok kardesim
-
-
@Arifçe yaparsin daha süre bitmedi
-
@Arifçe 8 Kasım saat 19:00‘da sona erecek daha var panik yapmayin
-
Merhaba ben başvuru yaparken 2. Sayfayıda doldurdum devam tuşuna bastım ama sayfa açılmadı başvurum olmuşmudur tekrar başvurmaya korkuyorum
-
@emine06 confirmation numarasini aldiniz mi yani o sayfa geldiyse sorun yok
-
@goyro666 işte o açılmadı
-
@emine06 ay yine yanlis bir sey söylemeyeyim ama zaten onu almadiysaniz nasil kazanip kazanmadiginizi ögreneceksiniz olmamistir formu uzun süre de yaptiysaniz atabiliyor ya da hata almissinizdir
-
Bu ileti silindi! -
son 24 saat kaldı
-
bizim saatimizle sabah erken girerseniz sistem boş olur çünkü diğer ülkelerde gece olduğu için
-
Yok yahu başvuramıyorum, sürekli güvenli bağlantı sağlanamıyor hatası.
-
@borusan12 az önce ileti yazdım hemen senin üstünde şu anda dünya da gündüz ondan sabah erkenden yaparsın boşuna kendini strese sokuyorsun
-
Mail telefon adres yazılan sayfayı tamamlayıp devama bastım sonra site çöktü yarın sabah tekrar form doldursam geçersiz olur mu ?
-
@tarikbayazit success yazısını görene kadar sorun yok
-
@Arifçe, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
dv program sitesi çökmüş galiba giremiyorum şuan
saatta 1 deneyin, son 24 saate birakmayin, gereksiz stres olmayin :)
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şuan başvuruyu yapamayan hala ben, beni hiç istemiyorlar artık çok iyi anlıyorum. Sayfa sürekli hata veriyor 😢
sorun yok, hala uzunca bir sure var, saatte 1 deneyin.
-
@kinayakmislargeline, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
iyi aksamlar abilerim ablalarım, 20 yasındayım hem kendim hem ailem adına basvurabiliyorum degil mi? bir de aynı fotografı iki basvuruda da kullanabilirim değil mi ailemle yaptığım basvuru icin ayrı fotoğraf cekinmeme gerek yoktur sanırım? tesekkurler
ayni fotograflari herkesin basvurusunda kullanabilirsiniz. :thumbs_up:
evet, hem kendi adiniza basvuru yapabilirsiniz, hem de ailenizin adina basvuru yaparken kendinizi ekleyebilirsiniz.
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Arifçe 8 Kasım saat 19:00‘da sona erecek daha var panik yapmayin
20:00 olmasi lazim sayin @goyro666 , dun gece 2'de ABD'de yaz saati uygulamasi sona erdi, Turkiye'de hic uygulanmadigi icin aradaki saat farki 8'e cikti...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum