Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?
-
5.yıl oldu sonuclar acıklandıgı gibi turist vizesine başvuracağım artık farklı yolları denemek zorundayım.
-
@vecihi, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?
Arkadaslar.bu konuyu ben 2018 de acmisim ve bu sene bana cikti😊 umut her zaman var.
bu sene artık başvurmasam mı dediğim anda böyle bi mesaj görüyorum. 9bin güzelmiş. Umarım en kısa sürede süreç tamamlanır.
-
@FKÇ8076, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?
ilkkez başvurdum ve çıktı umarım vize sürecinide kolayca atlatırız dv2023 🙏🧿
Sürecinizi imzanıza taşımanız sizn içinde forum içinde kıymetli.
Buradan nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz -
@rapcal87 ilkinde çıkar inşallah da bu paylaşımın trend topic olur :)
-
bu sene ilk defa başvurdum. hem kendim hem eşim adına. 2 olta attık bekleyecez bakalım şansa :)
forumdaki herkese çıkması dileğiyle iyi günler. -
@seckin_05 iki başvuru yapabiliyor olması cok güzel :) bol şans
-
@waterman teşekkür ederim :) ya aslında ben çok sanssız bir insanım. belki hanım şanslıdır dedik yaptık bakalım :) mayısta hepimize sevinçli haber gelir inşallah
-
3 kez üst üste kendi adıma .Bu sene ailecek yapıldı beklemedeyiz. Şans herkesin üzerinde olsun.
-
Bakalım benim de 2. başvurum bu sefer eşimle beraber başvurduk. Şans hepimizden yana olur umarım.
-
45 yaşındayım. Mektupla başvuru yapılan yıllardan beri başvuruyorum. Başvurmaya da devam edeceğim. İmzam geçmiş başvurularımı gösteriyor. Ümitsizlik yok... Ata'm ne demiş..."-Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim"
-
2008 den beri basvuruyorum .20 yasından beri.
ilk greencard basvuru fotomu koydum bir yana da gecen hafta cektirdiğimi. Çökmüş zombilesmişim hala basvuruyorum -
- başvuru. Önceleri (5er yıllık paketler) sizin yerinize başvuralım, siz yanlış doldurursunuz diyenlere para kaptırmıştım, hiç yeni foto istemiyorlardı, muhtemelen o yüzden elenip duruyordum. Birkaç yıldır başvurumu kendim yapıyorum. Hayırlısı :)
-
@isocan hey maşallah.. usta inşallah sana çıkar dinimiz amin :)
-
@neoseptik Amin :)
-
öyle geliyorki eğer 2023 te de güzel ülkemde işler bu şekilde devam ederse bu çıkmayan kişiler (bende dahil) alternatif yoları denemeye başlayacak. sadece USA için değilbir çok ülke için şansını deneyen insan sayısı mayıstan sonra ciddi olarak artacaktır.
bu arada 2014 ten beridir bu başvurulara aralıksız devam ediyorum. öncesinde de bir kaç kez aralıklı başvurularım olmuştu.
-
@heroinchains gecmis olsun cikip alamamak cok sinir bozucu gercekten
-
Ankette 4 diye oy vermişim zamanında. Şimdi üzülerek 7 diye güncelliyorum .
-
@Chromium ve işin kötüsü gidemediğimiz her yıl dolar alım gücümüz düşüyor ve umutlar azalıyor
-
kimisine art arda iki kez çıkar, kimisine uzun yıllar boyu çıkmaz. neyse ki hayatımı değiştirebilecek aksiyon alabilecek yaştayım, belli bir yaştan sonra zor hale geliyor. çıkacağına ümidim yok, B planım arasında bile değil. ilk çıkmadığını gördüğümde yıkıma uğramıştım, ikinci sonuçların açıklandığı gün bakmaya bile üşendim. bu yıl da ayıp olmasın diye başvurdum, %1lik de olsa bir şansım varsa belki güler diye. hayat devam ediyor, vakit kısıtlı. ilk çekilişimdeki çöküşten sonra bağlanmamayı öğrendim.
-
yas kac? bizden gectiyse kıyas yapayım basvurmayım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum