DV2024 Sohbet Odası
-
Günaydın arkadaşlar,
Sağooooooool
Türküm
Doğruyum
Çalışkanım
İlkem: Greencard'ı kazanmak -
Herkese merhaba,
Bu yıl ilk defa ben ve eşim de başvuru yapacağız. Kendim tıbbi sekreter olarak kamuda çalışıyorum. Indeed gibi sitelerden baktığımda bir çok sağlık kuruluşunda uygun pozisyon görünüyor ama buradaki çalışmayı tecrübeden sayarlar mı ya da önlisans diplomasını kabul ederler mi bilmiyorum. Böyle bir forumun olması ve aktif bir şekilde kullanılıyor olmasına çok sevindim. -
@haluk1988 300 dpi ile alakası yok 300 - 600 dpi arası 300 en düşük pixel konusunda da 600600 ve 12001200 arası ben 450 dpi ve 900*900 ayarlayıp başvurdum.
-
@Sini-sini, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@melihguney güzel yazınız gerçekten umut verdi teşekkürler :) bir seyi merak ettim fotoğraftan elenenecek çok kişi var dediniz. fotoğrafı yanlış olmasına rağmen sistem kabul ediyor mu? ben turist vizesinde ds-160 formuna kullandığım fotoğrafı greencard başvurusunda da kullandım (yeni çekilmiştim) o yüzden kontrol etmeden başvuruya da onu kullandım. sistem de kabul etti (tabi önce fotoğrafı sıkıştırmam gerekti). acaba fotoğrafla ilgili bir sorun yaşar mıyım? kafama takıldı şimdi :(
buna cevap verebilen var mı acaba?
-
@Sini-sini turist vizesinde saç rengin sarışında green kart resim de saç rengin siyah mı oldu aynı kişi cilt rengin yada saç rengin değişmediyse tabiki de aynı resim olacak.
-
Arkadaşlar bir konuda sorun yaşıyorum. Konu açmaya çalıştım ama benzer konu olduğu için kabul edilmedi, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Başvuru formunda adres kısmını dolduramıyorum çünkü yeterli alan yok. Bilgilendirmeyi e-mail yoluyla yaptıkları için fiziksel adresin çokta önemli olmadığını düşünüyorum, başka bi adres yazsam olur mu? -
Selam arkadaslar ilk defa basvuru yapacağim. @ayvalik10 üstad sen bilirsin fotoğrafçıya ne diyelim greencard için mi yoksa vesikalik mı? Bizim fotoğrafçiların çoğu eski kafalı anlamıyorlar adama yüzde oynama yapma diyorsun herif anlamiyor rötuş yapiyor
-
@ayvalik10 şöyleki greencard için istenen fotoğraf boyutları 600x600 sanırım. ama benim turis vizemde verdiğim fotoğraf 780x780 bunu sonradan farkettim çünkü vizemi bu fotoğrafla aldığım için kontrol etmedim işin açıkçası. ama hem turist vizesini almakta sıkıntı yaşamadım hem de greencard başvurusu sırasında sistemden ikaz almadım. bu şekilde başvurdum ama acaba fotoğraf sebebiyle bir elenme yaşar mıyım? :(
-
Arkadaşlar merhaba evli olarak ayrı ayrı başvuru yaparken aynı mail adresini kullanabilirmi.? sorun olur mu
-
şansa bak. tam submit yaptım başvuruyu. sayfa bulunamadı hatası verdi sistem. sonra tekrar siteye girmedi. farklı tarayıcı üzerinden denedim açılmadı site. vpn ile açıldı ne hikmetse. Tekrar başvuruyu düzenleyip yaptım. success ekranı geldi. daha submit ekranında şansımız yok. sonuç şimdiden hüsran olacak gibi. Neyse denemeye devam.
-
@ahsenaydgdu amerika batmis yuh ya. 6-7 nedir. :thinking_face:
-
Bu ileti silindi! -
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ahsenaydgdu amerika batmis yuh ya. 6-7 nedir. :thinking_face:
CA da yaşamak kolay değil :D
-
Fotoğraf konusu çok konuşuluyor. Cidden bu kadar önemli mi sizce ? Kazanıp mülakata geldiğinizde, başvuru esnasında yüklediğiniz fotoğraf size benziyorsa, başka ne gibi bir problem olabilir ki ? Yani mesela başvuruyu kazanamayanların büyük kısmı fotodan eleniyor falan deniyor. Böyle bir şey var mı cidden merak ettim. Sistem "düzgün" olmayan fotoğrafı ayırt edip, o kişiyi başvurudan eleyecek kadar hassas mı ? Hassassa, bunun sebebi nedir ? ya da dediğim gibi sadece başvuruda yüklediğiniz fotoğraf, mülakat esnasında size benzemiyorsa mı elenme oluyor ? (belki de o fotoğraf mülakata kadar bir yerlerde kullanılıyordur çünkü ve o yüzden son halinize benzemesi gerekiyordur)
Bu konuda net bir bilgi bulamadım.
-
Merhaba,
Bu yıl ben de eşim ve kızımla ilk defa başvuruda bulunacağız. Böyle bir forumun olmasına ve bu kadar bilgi paylaşımı yapılmasına çok sevindim. -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Umarım doğru yere yazıyorumdur. Üniversite öğrencisiyim ve hazırlık okuyorum. Aynı zamanda da 2. üniversite kapsamında bir bölüm okuyorum. Lise mezunu mu yoksa üniversite öğrencisi ni mi seçeceğim? 2. üniversitem 2 yıllık. Örgün olarak okuduğum 4.
-
merhaba arkadaşlar. Umarım herkes bir gün greencardlı olur. 2024 için başvurular devam etmekte ve bir arkadaşım da başvuru yapmak istiyor. Ancak kendişi işi gereği iki yıla yakın oldu Rusyada çalışıyor. doğma büyüme
İstanbul/Türkiye. sorum ise şu; başvuru formunda yaşadığı yerin adresini Rusyada ki adresi mi yoksa İstanbuldaki ikamet adresini mi yazacak. şimdiden cevaplarınız için çok tşk ederim. herkese bol şanlar :) -
@celica, 3-3,5 $ arası olan eyalate gidebilirsiniz hcam :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum