Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @destro DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Herkese merhaba. Kurada 29binlerde çıktım. Bu nedenle epey stresteyim:)
    Acaba 2019 için kaç kişi vize almaya hak kazanmış, bilen var mı?

    Turkiye'den 2411 kisi kazanmis. Tum dunyadaki talihli sayisi 88.000
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-cekilis-istatistikleri


  • Arkadaşlar bugün mülakata girdim sorun çıkmadı. Vizem onaylandı. Görüşme işin gerçekten en kolay kısmıymış. Hatta hesabımda para dahi yoktu. Sadece hesap dökümünü verdim. Görüşme esnasında maddi durumu ne yapacaksın dediler. Arabam var onu satacağım. Belgeleri yanımda dedim. Bakmadılar bile. Çok rahat geçti.


  • @memetdinc
    Hayırlı olsun. şimdiden yeni hayatınızda başarılar


  • @smesut teşekkür ederim.


  • @memetdinc DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar bugün mülakata girdim sorun çıkmadı. Vizem onaylandı. Görüşme işin gerçekten en kolay kısmıymış. Hatta hesabımda para dahi yoktu. Sadece hesap dökümünü verdim. Görüşme esnasında maddi durumu ne yapacaksın dediler. Arabam var onu satacağım. Belgeleri yanımda dedim. Bakmadılar bile. Çok rahat geçti.

    hayırlı olsun,

    sizin bu mali durum meselesine bile bir şey demeklerini görünce, aşırı hassaa davrandığımı farkettim. tabii şu da var ilgili konsolosa göre de değişiyor olabilir,

    tekrardan hayırlı olsun.


  • @yboran hayirli olsun.Darisi bekleyen herkesin basina. 👏

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @memetdinc DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar bugün mülakata girdim sorun çıkmadı. Vizem onaylandı. Görüşme işin gerçekten en kolay kısmıymış. Hatta hesabımda para dahi yoktu. Sadece hesap dökümünü verdim. Görüşme esnasında maddi durumu ne yapacaksın dediler. Arabam var onu satacağım. Belgeleri yanımda dedim. Bakmadılar bile. Çok rahat geçti.

    hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar! Deneyiminizi ilgili konuya aktarmayi unutmayin!
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/


  • Hayırlı olsun... Amerika sizi bekliyor sabırsızlıkla 🙂 Almasalardi onlar kaybederdi zaten 🙂

    İşin şakası, Türkler burada sistemi zorlanmayacaksınız şekilde yaşıyor... Suca bulasmiyorlar pek... İllaki pozitif etkiliyordur diye düşünüyorum...

    Tebrikler tekrardan...


  • @memetdinc hayırlı olsun.


  • Hayirli olsun cok sevindim.👍👏

  • Yasaklı

    Merhaba tekrar. 2019 talihlisiyim. Case No: 5400 civarı. Konsolosluk mülakatından OK aldıktan sonra Green Card almak için ABD'ye bir haftalığına giriş-çıkış yapmam ve Green Card teslimatı için California'daki ABD vatandaşı kuzenimin adresini vermem mümkün mü acaba? Nasıl olsa her yaz TR'ye geliyor kuzenim ve bana burada TR'de getirir verir.


  • Merhabalar,
    Abd’de yasiyorum legal olarak. Aos yaptim. Burdayken stop sign’dan dolayi ceza yedim. Bu durum sureci etkiler mi? Bir de driving schoola gitmem bir seyi degistirebilir mi?
    Tesekkurler..


  • Herkese merhaba 21 yaşındayım kendi adıma Green carta başvurdum hem annem hemde babam için ayrı ayrı başvurmak istiyorum sorum şu ben kendi adıma başvurmuştum fakat anne ve babam adına formu doldurken yine kendi bilgilerimi girmek zorundayım bu diğer başvurum için sıkıntı yaratmaz mı? Çünkü 2 tane başvuru oluyor benim bilgilerim ile


  • @grslarc ABD'ye giriş yaptığınız anda (ödemeler tamsa) GC basılır ve belirttiğiniz adrese postalanır. Kuzeniniz teslim alabilir (genelde posta kutusuna bırakıyorlarmış). Ama US dışında uzun süre kalmanız sıkıntı olabilir. Yaza kadar geri dönemeyecekseniz ve geçerli bir sebebiniz varsa US'deyken reentry permit almanızı öneriyorlar. Böylece 2 yıla kadar dışarıda kalabilirsiniz.
    GC'nin turist vizesi gibi kullanılmasına sıcak bakmıyorlar ve resmi yönergeler de bu yönde değil.


  • @osenebusene Her şahsın başvurusu 1 tane başvuru sayılıyor. Başvuranın çocuk ve eşler varsa kendi başvurusu içinde onlarında bilgisi giriliyor ancak bu bir başvuru değil. Yani annenizin başvurusunda sizin bilgileriniz de girilebilir bu sizin iki kez başvurduğunuz anlamına gelmez. Bu arada 21 yaşını doldurduysanız annenizin kazanması durumunda sizin DV vize almanız mümkün değil.
    Not: Sorunuzu uygun başlık altında sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız.


  • @caglaror biliyorum 4 kişi çekirdek bir aileyiz kardeşim de var fakat hem annem hemde babam adına ayrı ayrı başvuracağım onlar adına başvururken benim de bilgilerim isteniyor sıkıntı olur mu diye merak ettim çok teşekkür ederim

  • Yasaklı

    @redsat2000 Doktor muayenesi gerçekten 400-$ civarında mı? Başka bir yerde 600-TL gibi olduğunu okumuştum.


  • @grslarc 1) Forumda sadece 1 dk gibi kısa bir arama süresi ile şu bilgiye ulaşabilirsiniz;

    Sağlık yoklaması ve diğer gerekli tahlil ücretleri başvuran tarafından direk olarak yetkili doktorların muayenehanesine ödenecektir Standart toplam ücret 270$ olup, kan testleri, idrar testleri, rontgen ve muayene ücrete dahildir. Eğer TB için balgam testleri, uyuşturucu veya hamilelik testileri gibi ek tetkikler gereki olursa ek ücretler talep edilebilir. Aşı ücretleri 20$ ile 200$ arasında değişmektedir. (Konsolosluk sayfasındaki bilgi bu, muhtemelen 270dolar eski fiyattır, güncellememişlerdir)

    1. 2018 mülakat deneyimleri sayfasında da çok kısa bir kaç sayfalık bir göz atmayla 'genel olarak' insanların 280$muayene+117.5$lab. Şeklinde ücret ödediklerini yazdıklarını görebilirsiniz.

    Yani 'genel olarak' evet 400 dolar ödeniyor. O 600 tl eski kurdan ve aşıların tamam olmasıyla belki ulaşılabilecek bir rakam olabilir, sadece fikir yürüttüm bu konuda.


  • @caglaror 21 yasinda oldugu icin aile basvurusunda bilgileri istiyorsa isim olarak belki bilgileri giriyorsunuz ama resim ilave edilmiyor diye biliyorum.

  • Yasaklı

    @aysegul Forumda zaten 280-$ + 117.5-$'ı gördüğüm için bu soruyu sormuştum. İnsanı aptal veya cahil yerine koymanıza hiç gerek yok.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum