DV2020 bekleme odası
-
@likable DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
İyi geceler.. Yeni bir macerada yine beraberiz arkadaşlar. Nasılız bakim 😉
Ooo tilki Selim de dönmüş kürkçü tükanına kadro tamamlandı
-
-
@gözde çok komik gerçekten de!!! ciddi bir şey soruyoruz tecrübesi olan ya da konu hakkında bilgisi olan diye... cevaba bak
-
@bakumurat bende ciddi bir cevap verdim zaten burun ameliyatini saglik sorunu oldugu icinde yaptirmak zorunda kalabilir bir insan ne diyecekler siz bu fotograftaki kisi degilsiniz sizi Amerika’ya alamayiz mi en fazla bu ameliyatin raporlarini eski fotograflari istesinler istemezler bile tabi yuzu taninmayacak kadar degismezse
-
@likable biz hep buralardaydik kopamadik forumdan hosgeldin sende
-
@likable DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti sen halen buralarda mısın bro? Bıraktığım gibi @heleniki @gözde ve @yekta filan buralaadamı ? Neyse ben yatar yarın devam ederiz 😁
Kutlu davamızdan vazgeçmedik biz hiç 😂 hedef 2020
-
-
@tanti valla @yekta bir gitti pir gitti ne ses ne soluk var
-
@gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti valla @yekta bir gitti pir gitti ne ses ne soluk var
Biraz sıkıntı yaşadı oturtur düzeni bu ara döner aramıza
-
Düşün çocuğun yakasından . Amerika'ya adapte olamıyor :)
-
@uysalkedi sizin kazanmanız takdirde kendisi gelemeyeceği için etmenize gerek yok
-
@jesus-christ teşekkurler...👍
-
@mert-ergül ben de o şıkkı isaretledim derken sanirim " universiteden bazi kurslar aliyorum secenegi" degil mi? Bu arada sorulara gelen cevabı bulmak icin sadece sordugum sorunun degil baska sorularinda cevaplarini goruyorum. Verilen cevabi bulmak icin sayfadan asagi inip benim sordugum soruyu buluyorum. Ya da cevabi veren kisinin profiline girip oyle gorebiliyorum. Biraz acemiyim sanirim. Cok tesekkurler....👍
-
@semavi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Düşün çocuğun yakasından . Amerika'ya adapte olamıyor :)
ne ayıp laflar bunlar müdür :)
-
@crazycells Arkadaslar gunaydin..abim lise mezunu degil fakat istanbulda buyuk bir resturantta mutfak sefi..ustalik belgesi vs. var... basvuru yapabiliyor mu bu sekilde
-
2020 başvurusu tekrar kasım ayı içinde yapılacak değilmi?
-
@suprasailor 2020 başvuruları 3 Ekimde başladı
-
@suprasailor
DV2020 başvuruları şuan başladı. -
Çok teşekkürler dalmış gidiyodum
-
2 gündür 2 yaşındaki fırlama oğlumun, istenilen standartlarda fotoğrafını çekemiyoruz :) varım fikri olan ? Bizim aklımızdaki yarın bir fotoğrafçıya gitmek... inşallah orda durur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum