Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @abdsimsek peki bu veriye nereden ulaşmışlar, sosyal konut projesine ulaşabilir belki gazete sorusuna cevap alabilir başvuru ne kadar oldu diye. Doğru cevap alır yanlış cevap alır orası ayrı fakat karşısında biri olur sorup yanıt alabileceği o projede. Fakat DV24 başvurusunda kimden bu soruyu sorup cevap alabilecekler bunun bir kanıtı yok. Tamamiyle bir varsayım, rakam doğru olabilir belki ama haber değeri taşımayan bir tahmin sadece aslında

  • ⭐⭐⭐

    @Emre-Kurtulmuş anlatmaya çalıştığım şey tamamen bu Trump başkanın dediği gibi: fake news. Zaten Türkiye’de yaşayan herkes ortalama başvurunun 1 milyon olacağından emin. En son Meksika’dan 10 bin Türk’ün geçtiği söylenmişti usciste yayınlanan immigration booka baktım 10 bin ile alakasız rakamlar cıktı. Her yayınlanan habere inanacak olsaydın cok sey bize gerçek gelirdi 🙂

  • ⭐⭐

    @Blacksocks pttden yapabilirsin ödemeni

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Emre Kurtulmuş Emre Kurtulmuş 

  • selamlar herkes için hayırlısı olsun diyorum ve karışık olan durumumdan bahsedip bikaç soru sormak istiyorum bilgisi olan yazabilirse çok minnettar olurum. şimdiden teşekkürler. ben bu sene bir çoğumuz gibi greencarda başvurdum. eğer talihli olursam merak ettiğim bir kaç soru var. ben türk vatandaşıyım fakat kocam yabancı uyruklu türk vatandaşı karışık durumum burda başlıyor. eşimde hem evlilikle türk vatandaşlığı hem doğum ile moldova vatandalığı hem de annesinde olduğu için bulgaristan vatandaşlığına başvurup başvurusu kabul edilen ancak işlerimiz dolayısıyla henüz gidip alamadığı bulgaristan vatandaşlığı var. eşimin durumu böyle olduğu için başvuruyu sadece kendi adıma yaptım. ben talihli olursam eğer eşimden ne belgeler istenecek ve bu vatandaşlıklar acaba sorun teşkil edecek mi? bilgisi olan dönüş yapabilirse çok çok seviniriz. daha bunları konuşmak için erken ama eğer fazla belge toplanacaksa önceden bilmekte fayda var diye düşündüm. sevgiler

  • ⭐⭐⭐

    @Sini-sini İstenilen evrak listesine forumda ulaşabilirsiniz. Doğum belgesini alması gerekecek, askerlik belgesi alması gerekecek ve yurtdışında yaşadığı ülkelerden adli sicil kaydını almasını gerekecek eğer 1 seneden fazla o ülkede kaldıysa. İstenilen evrak listesi aynı aslında ama sadece temin etme yeri değişecek bazı evraklar için çok sorun etmenize gerek yok önemli olan kazanın mülakat alında evrak temini kolay adımı olur o noktada


  • @abdsimsek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @yenihayaletadam yalan haber olacağını hiç sanmıyorum. Geçen hafta Melih Beye yanıt verirken kabaca bir hesap yaptım.

    Geçen yıl başvuru yaparken " başvuru nasıl yapılır" videosunun izlenme sayısı 33 bindi şu an aynı video 530 bin izlenmiş. Bu kişi her yıl video paylaşıyordu. Sadece yorumlarını yeniden eskiye diye sıralarsak yorumların hemen hemen hepsi bu yılki başvurulara istinaden yapılmış.

    En basitinden bu sitenin adminlerine sorsak en fazla yeni üye kaydı bu yıl olmuştur eminim.

    Diğer youtuberlarin videolarına baktığınızda ( daha önce hiç paylaşım yapmayan) en az izlenen 40 bin izlenme almış.

    Twitter'da su an adı aklıma gelmeyen bir kişinin videosu 2.5 milyon izlenmisti 1 ay önce. Hatta gerçek mi diye tekrar tekrar baktım.

    Tüm sosyal medyada karşıma çıkan gc videolarinin yorum ve izlenmelerine baktım kabaca hesap bu yıl en az 1 milyon dedim geçen hafta. Fazlası da çıkacaktır. Şu an memlekette haberi olmayan mezarda yatanlar..

    Yapacak birşey yok. Nasipte varsa gidilecektir. Ben buna inanıyorum. Tek uzuldugum şu olur; öylesine başvurup hak yeyip gitmeyen kişilerin olmasıdır.

    Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

    ben de pasaport şartının kalkması ile beraber hep bunları söylemeye çalıştım. tamam bir umut basvurumuzu yaptık, bitti gitti. bu sene rekor gelecek rekor. o yuzden fazla kaptırmayın kendinizi arkadaşlar.


  • Evet bu gün başvurumu yapmış bulunmaktayım insallah son başvurum olur ve valiz toplamaya baslarim..


  • Haberin içeriğinde zaten gereken yazıyor. "Duyumlara göre 1 milyon" ibaresi var.

    Bende diyorum ki duyumlara göre Rusya nın kotası Türkiye ye kayacakmış..


  • geldik gene, herkese selamlar


  • Cevremde Cok alakasiz kisilerin bile gc basvurduguna sahit oldum.
    gercekten bu sene cok buyuk bir patlama olacagina inaniyorum.
    youtube da her gc videosunun 200.000-400.000 araliginda izlendigini varsayarsak
    son gune kadar turkiyeden 1-1.5 m basvuruyu rahat gorecegine inaniyorum.
    tek dilegim gercekten isteyip gidip oraya yerlesecek kisilere cikmasi.
    valla bana ciksin her sene kazanan kisileri soz veriyorum havaalanindan ben gidip karsilayacagim 🙂
    evini arabasini tutmasina almasina yardimci olacagim.


  • Çok fazla konuşamayacam bu sefer sonlara doğru an itibariyle unutmadan başvurumuzu yaptık.
    Umarım yıllardır çabalayıp gerçekten gitmek isteyenlere çıkar.
    6 Mayıs'ta uyandırırsınız
    İyi Geceler 😉


  • @yenihayaletadam muvafakatname derken acaba ne düşündü 😁

  • ⭐⭐

    Günaydın Cumhuriyet çocukları.
    29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. 🇹🇷


  • @abdsimsek hocam daha çok üzmek istemem ama başvuruyu türkiyeden katılıp 1. Başvurusunda kazananların oranı kabaca %70 lerde bu veriyide bu forumdan bulmuştum.Şimdi 2700 kişi vize alıyor kabaca %70 i de 1890 kişi eder bu sayınında %70 i öylesine başvurup kazananlar diyebiliriz bu da 1300 kişi eder yani genel kazanan 2700 öylesine başvurup 1. De kazananlar 1300 kişi genel kazananların yarısı eder.Korkunç bir sayı bu. Ne yaparsınız kader önüne geçilmiyor :(( kişinin şansı varsa çıkıyor ne hikmetse 1. Başvuruda çıkma olasılığı daha yüksek işte


  • @cemyaman hocam herkesin hakkında hayırlısı olsun. Kaderde varsa gidiliyor. Çıkmadığını mi üzüleyim ya da dün akşam izlediğim videoda altına yapılan yorumlara mi bilemedim. Kart eve mi geliyor dersin,gidince iş bulamazsak devlet işsizlik maaşı veriyor mu dersin, basvurdum ama çıkarsa gider miyim Allah bilir diyen mi istersin ne ararsan var.
    Gerçekten gitmek isteyene ve bu işi hakkıyla araştırıp hazırlık yapana çıksa bana çıkmasa bile çok koymaz.


  • @abdsimsek aynen öyle güzel yazmışsınız katılıyorum. kulaktan kulağa gitti bu olay. hiç alakası olmayan kişiler başvurmuş. onlarında hakkı tabi ama daha çok kim istiyorsa o gitsin.


  • Forum bu sene çok negatif , normal gerçi çoğumuz 2-3 senedir başvurup kazanamayanlardan oluşuyoruz.


  • 29 ekim cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun. Bu guzel memeleketin icine etti cahiller hepsi hesabini elbet verir bit gun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ranje yeni gelenler alacaklarını alıp daha sonra mayıs 1-2 olunca tekrar gelen kişiler olduğu için dediğin gibi burada yazanlar hep geçmişte not selected yazısını görenler.


  • @abdsimsek az önce rastladığım iletideki soru " kazanınca ne yazıyor" hahaaa 😁 ilk 10'a girdi bu ileti bende.
    not : ikinci iletisini altlarda gördüm. bilin bakalım kazanmış mı? tabi ki evet! olum biz ne günah işledik yaw


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

70
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum