DV2024 Sohbet Odası
-
@Kara-Kartal yok duymadim ben ne diyor
-
Bu ileti silindi! -
@goyro666 52 yaşındaki bir adam flört uygulamasından biriyle tanışıyor çocuk erkek 25 yaşında çocugu öldürüp yemiş. müebbet hapis almış herif.
-
20 ekim dünya karizma gününüz kutlu olsun :) hahahaha ne günler var dünyada ya 😂
-
@sytahmt ay bende bunu GC cikarsa diye okuyorum hahahhaah resmen algida secicilik :D :D ya birakin loto moto bize sans gc de ciksa kafi :grinning_face_with_sweat:
-
@goyro666 ahahahahahah dervişin fikri neyse zikri de oymuş 😂 her şeyimiz GC’ye endeksli
-
@Kara-Kartal bu haber eski değil miydi ya?
-
@Kara-Kartal ayyyy tövbe tövbe ya Michigan eyaletini düsünen varsa cikartsin arkadaslar :D tipine de baksan hic psikopata benzemiyor
-
@sytahmt he ya vallaha öyle :D :D ciksin da forum da artik mülakat icin muhabbet döndürelim :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@goyro666 aynen valla ben de artık gucarslan beye teşekkür mesajını yayınlamak istiyorum 😂
-
@sytahmt eylül ayında olmuş heralde olay tam bilmiyorum.
-
@goyro666 herkes uyanık olsun valla. bu adam degil bir kadın da olabilirdi. bizde de cinayetler oluyorda bunların farklı bir seviye. yemek nedir abi ya? neyden etkilendi yoksa delimidir nedir? yok public bir yerde buluş desen sonra sana orda güven verecek eve gideceksiniz yapacagını orda da yapar.
-
@Kara-Kartal daha 1 hafta oldu amerikalı seri katil jeffrey dahmer dizisini izleyeli üstüne böyle bir haberle karşılaşmak :O
-
@Kara-Kartal zamanında biri yaptı. netflixte dizisini yaptı izlemeni tavsiye ederim.
-
Günaydınlar :sun:
-
@Rüştü-Gürbüz Günaydınlar efenim
-
@WhiteK sen kimlik olarak pasaport göstereceğin için pasaportunda nasıl yazılıyorsa o şekilde başvuruyu yaparsın sonuçta mülakat zamanı pasaportunu götüreceksin ondan. Ama ingilizce de ş harfi olmadığı için s harfi ile yazacaksın. Dediğim olayı kazandıktan sonra yapacaksın şimdi değil.
-
Ama orda il yazılack diyor bende il yazdım normalinde köymün ismi vardu
-
@Rüştü-Gürbüz Günaydinlarrr sonun da cuma günü geldi bu hafta 1 yil gibi geldi size de oldu mu bana mi özel :D
-
@Hakandemir teşekkürler enemy
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum