DV2024 Sohbet Odası
-
@bycanertk bosver olmusla ölmüse care yok sana o sans ciktiktan sonra o mülakati da atlatirsin ins kardes üzme canini ondan bundan kesin elenirsin diyenlerden bile gecenler oldu :cat_face:
-
başvuruldu
-
@sytahmt hahahah Köylü Naime Terapi - Güldür Güldür Show 255.Bölüm gibi bir olay yasaniyor sanirim :D her arkadas ortaminda en dertli mutlaka vardir ve aslinda en dertsizidir. :D
-
@abrakadabra ahahhahahaha :D
-
@abrakadabra seni o kadar iyi anliyorum ki :D
-
201 gun kaldi çekilişe 🥳
-
@ilkerrr daha çok var yaa
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerrr daha çok var yaa
Yeni yıla girdiğimizde 2023 seçimleri falan derken göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Asıl şu 2 ay geçsin 🤣
-
@goyro666 uyudum, uyudum düzeldi. Bazen salmak gerekiyor her şeyi :)
-
ön lisans mezunuyum açık öğretimden tamamlıyorum şuanda dereceyi "Meslek Yüksekokulu" veya "üniversite derecesi" mi yapmalıyım
-
@goyro666 teşekkürler bakalım sonucu burada paylaşırım :D
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
ön lisans mezunuyum açık öğretimden tamamlıyorum şuanda dereceyi "Meslek Yüksekokulu" veya "üniversite derecesi" mi yapmalıyım
En son mezun olduğun okul ön lisans olduğu için onu işaretlemen daha doğru olacaktır. Ama some university courses olarak da işaretleyebilirsin
-
@yenihayaletadam Mülakata gittiğinde elinde lisans diploması kesin olacaksa üniversite derecesi yoksa meslek yüksek okulu seçmelisin. Ayrıca university courses da seçebilirsin ama mezun olamazsan eğer son diploman olan ön lisans diplomasını sunarsın.
-
@gnollzy @Programmer ikinize de teşekkür ederim ben garanti olsun ön lisansı yazayım, lisans biterse de ikisini birlikte götürürüm en kötü ihtimalle. Yazarken fark ettim keşke tek derdim bu olsaymış :)
-
"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin -sen bakarken soyunamıyorum- deme şeklidir."
(emre yılmaz'ın "şeytan'ın fısıldadıkları" kitabından) -
Başvuruldu bakalım hayırlısı
-
@nicky sadece su sözden dolayı bu kitabı alıyorum çok hoşuma gitti.
-
Fotoğraf konusunda yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@nicky sadece su sözden dolayı bu kitabı alıyorum çok hoşuma gitti.
tavsiye de ederim. iyi okumalar
-
@nicky evet ben bunu video oyunlari, bilgisayar ve cesitli hayatin her alanidna yasadim. var boyle bir yasa.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum