DV2024 Sohbet Odası
-
@A-Samoglu Teşekkürler. :)
-
@ayvalik10 @gnollzy Peki varsayalım kazandım ve aöf mezunu oldum o dönem ya da ikiside bitmedi. Yani eğitimimde herhangi bir gelişme bana ds260 ta sorun çıkarır mı?
-
@mimundo ds260 seçenekler şunlar üniversite mezunu yada öğrencisi de var lise mezunu da var. Kısacası sen ds260 dolduracağın zaman hangi şartlar uyuyorsa onu işaretleyeceksin. Bu kadar hayati önemli gibi üstünde durmayın. Rahat olun ya. Mayıs ayı gelsin ozaman bakarız şimdiden takılmanın hiçbir anlamı yok. Konsolosluk sizi sizden daha çok gitmenizi istiyor. Mülakata giren binlerce kişiye sorun hiç zorluk çıkarmış mı (yalan beyan haricinde) ondan rahat olun.
-
@mimundo senin taktığın şey o kadar basit ki durumun videodaki kişiler gibi olsaydı ne yapardın.
-
Günaydın dın dın dın
-
Günydınnn
-
Günaydın herkese
-
Hala başvuru yapmadım :/ foti çektirmek için her gün erteliyorum :(
-
@Burcu-Boz ben de ben de :D
-
@Burcu-Boz bizim fotoğraf da hazır, her gün bu akşam yapalım diyoruz başka birşey çıkıyor kalıyor😬
-
Bende su fotoğraf olayını çözmeye çalışıyorum bu kadar zor olmamalı fotoğraf gidiyorsun bir tane fotoğraf istiyorsun şu şu şartlarda olcak diyorsun onu bile beceremiyorlar fotoğrafcilar evde herihtimale karşı birde kontrol ediyorsun bakiyorsun olmamış hopp tekrar fotoğrafciya gidip birde anlatıyorsun senin işin fotoğraf çekmek bare bu isi düzgün yap degilmi birde para aliyorsun her işte böyle ama hep kontrol altında tutmak zorundayız işlerimizi yoksa olmuyor
-
@bef_of_amerika fotoğrafçı da çektirmek isteyenler sadece şunu söylücek
"arka fon beyaz vesikalık istiyorum bu resmi de mail atar mısınız" bu kadar basit bir cümle o kadar. -
-
@Burcu-Boz valla bende öyle korkum sala sala unutup son tarihi kaçırmak :/
-
@sytahmt Vizedeki fotimi koysam ne olur ki ? kafamda deli sorular :D
-
@yenihayaletadam aman durun şimdi hala önümüzde günler var =)
-
@dytmelek ooo bir daha ki levelim benim bu =)
-
@Burcu-Boz Amerika vizesiyse bildiğim kadarıyla uygun olur ama vizeyi son 6 ay içinde almış olmanız gerekiyor
-
@ayvalik10 evet abi ancak bu memlekette herseyi kontrol etmek gerçek yoruyor insanı her işte böyle gözümüz kapalı guvenemiyoruz işi bilene bile yaptırsan hep bi kontrol altındayız o Evrak oraya gittimi bu resim oldumu vs vs vs örnekler cogalabilir
-
@dytmelek vizemdeki fotimle onu karşılaştırırlar mı ? foti için çaplı kontrol mü yapıyorlar ? :) Şubatta aldım vizeyi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum