DV2024 Sohbet Odası
-
@cemyaman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İyi haftasonları arkadaşlar içimi dökmek istedim.Bu sene hem ekonomik olarak hem de başka nedenlerle başvuru sayısı oldukça çoğalacağını hepimiz anlamışızdır.Ben dv2023 e de başvurmuştum çıkmadı.Ama genel olarak arkadaşlarımla konuştuğumda hükümet değişse veya ekonomi düzelse ben Türkiyede kalırım diyor.Malesef benden o tren kalkalı çok oldu.Akrabam bile hükümetin başına geçse ben burda kalmak istemiyorum gençliğim geçti ve bir daha asla geri gelmeyecek.Tamam belki hükümet değişir belki ekonomi düzelir peki insanların davranışlarını değiştirebilir miyiz ? Hiç sanmam. Bu ülkenin insanlarının düşüncelerini veya zihniyetini değiştiremeyeceğim için bana yol göründü o yüzden ben bu yola baş koydum her türlü yurt dışı istiyorum.
Resmen içimdekileri yazmışsınız, aynı fikirdeyim ,bu memleketten bi cacık olmaz 34 yaşındayım 2012de yurtdışına gidip geldiğimden beri bu düşüncedeyim bizim milletten hiç bir şey olmaz... bakın paradan bahsetmiyorum, orada insan ruhuna kadar huzuru önemsemeyi hissediyor...
-
@Lossantosdy sana çıkacaaaaak sen bavulunu hazırlamaya başla 😂
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman ahahahahahah geçenlerde burda biri vardı ben Avrupalılara benziyorum çıkma ihtimali daha yüksek olur değil mi diyen o geldi aklıma 😂😂😂
Gözüne mavi lens takarak green card kazanmaya çalışmak da ne bileyim :))
benimki anadan doğma orijinal haa :D bana laf etme :D
-
@Lossantosdy sana çıkacaaaaak sen bavulunu hazırlamaya başla 😂
la bak benimle çok uğraşıyon haa :D :D
bende sana çıkacak diye hissediyorum ne olcak :D -
@Lossantosdy valla inşallah ikimizin de içine doğan olur 😂 eşine de çıksa sana yazarım ama bak sonra ben bildim derim 😂
-
@Lossantosdy valla inşallah ikimizin de içine doğan olur 😂 eşine de çıksa sana yazarım ama bak sonra ben bildim derim 😂
hiççç sorun yok yeterki çıksın :D vallahi şaka bi yana hislerim kuvvetlidir bi sana bide diablo_ercan arkadaşımıza çıkacak gibi birde bana inşallah :D
-
@Lossantosdy amiiiiiiiin 😂
-
@ayvalik10 özür dileyerek tekrardan sormak istiyorum. yani hali hazırda mevcut pasaportumu(1 yıl daha var)10 yıllık olarak yenileyebiliyor muyum? Böyle bir olay var mıdır?
-
@Lefter29 evet var çünkü ben yaptım
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
hiççç sorun yok yeterki çıksın :D vallahi şaka bi yana hislerim kuvvetlidir bi sana bide diablo_ercan arkadaşımıza çıkacak gibi birde bana inşallah :D
US’den önce forumdaki elemeyi geçemedik 🤣
-
İtibardan tasarruf olmak diyerek 500 itibarla ilk yıldızımı almış bulunmaktayım. Hayırlı ve de uğurlu olsun 😂
-
@enemy abi afrikalilar da kazanip gidiyor :thinking_face: bence boyle olamaz, olmamali
-
@sytahmt hayirli olsun abi darisi sonraki yildizlara :face_with_tears_of_joy:
-
@ayvalik10 fiyat kac paradir kaça malolur 10 senelik 5 kişi bilgin varmı
-
@ilkerrr 1478,30 x 5 çok para :)
-
@ilkerrr, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 fiyat kac paradir kaça malolur 10 senelik 5 kişi bilgin varmı
Şu an 10 senelik harç ve defter bedeli 1703 TL kişi başı. 5 kişi için 8515 TL yapıyor güncel fiyatıyla.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
4 ay sonra daha çok para olacak 🥹
-
@ayvalik10 yapilacaklar listemin en başina koydum :))
-
@gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Halledicez Allahın izniyle 👍
-
@ilkerrr, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Halledicez Allahın izniyle 👍
Biz eşimle 10 senelik olarak aradan çıkarttık valla zamdan önce çevremde herkese zorla çıkarttırıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum