Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• @ahmetuls sonuclar 2023 mayıs ayında açıklanıyor o zaman kontrol edeceksiniz

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@diablo_ercan bu aşı muhabbetini daha kaç sayfa gidecek. Aşı kartına aşılar belli bir tarihten sonra yüklendi. Kaldı ki liste de gördüğünüz her aşıyı vursalar şarap fıçısı gibi olurdunuz. Bu yüzden bu aşı olayı hiçbir zaman kesin şunlar vurulacak diye bir kesin bilgi yoktur. Handan hanım ya da mehmet bey onlar karar veriyorlar. Önce kazandığını gösteren mektubu gördükten sonra confirm numaran küçük olmasını dua edin bence aşılardan önce çünkü başvuran kişiler aile olduğu için 1 kişi başvuru yapıyor aile 6 kişi 55k vizeden 6 kişi bir kişi için eksildi. Ondan bu sene @semavi zamanında olduğu gibi 25 - 26 k görmeden bitebilir.

Bizim 2017de olmadi o sorun ama bizden sonra yani 2018de 25binde kapatti. Ufak bir duzeltme yapayim dedim :)

• ⭐⭐

@ahmetuls dv2024 başvurunuz tamamlandıktan sonra yanlış veya doğru yaptım diye kontrol etmek yok. mayıs ayında sonuçlara bakabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@sytahmt olur valla 👍

• ⭐⭐⭐

of of YouTube kanalları gene baştan izleniyor 😂 gene bi ABD serüveni hayalleri başlıyor Mayıs gelse ayrı gelmese ayrı napıcaz biz kafayı yemeden ya 😂

• @Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Aşı kartı tartışmalarını gördüm de. Aşı konusuna çok sıcak bakmayan biri olarak green card bana çıksın gerekirse sağ koluma beş doz biontech sol koluma da beş doz sinovac vurdururum feda olsun Amerika’ya :)

Böbrek nakli olan üyemize de mutlu bir hayat dilerim umarım hiçbir zaman nakil kaynaklı ekstra bir sıkıntı çekmezsiniz. Size durumunuzdan ötürü zorla aşı yapacaklarını hiç zannetmiyorum.

Ben covid için aşı olmadım, bilerek, iş yeri de sorun çıkartmadı, eşimin iş yeri sorun çıkarttığından oldu, umarım onu bari işlemişlerdir takvime diyeceğim ama ABD hangi covid aşısını geçerli sayıyor acaba? Diğer aşılar da var ama nedense sisteme geçmiyor, yapıp yapıp sisteme geçirmiyorlar. Neyse çıksın da aşı maşı işler mi bacı :D:D

• @waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

of of YouTube kanalları gene baştan izleniyor 😂 gene bi ABD serüveni hayalleri başlıyor Mayıs gelse ayrı gelmese ayrı napıcaz biz kafayı yemeden ya 😂

Ben ABD ürünlerine bakıyom. Senden de kötüler var.. mesela ben :D

• ⭐⭐

Evli olsaydım en azından şans ikiye katlanmış olurdu. Bekar olmak gerçekten kötü bir şey :))

• @Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Evli olsaydım en azından şans ikiye katlanmış olurdu. Bekar olmak gerçekten kötü bir şey :))

Merak etme, çıkmayınca yine çıkmıyor :) çıkınca bekara da çıkıyor

• Gunaydınlar

• ⭐⭐

Güüünaaayyydddıııııııınnnnn

• @sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Güüünaaayyydddııııı

Günaydınnnnn dın dın dın

• Dun yotube 20 video izledim. Forumdada 40 sayfa okumusumdur. :))

• @ilkerrr, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Dun yotube 20 video izledim. Forumdada 40 sayfa okumusumdur. :))

Birşey değilmiş kardeş.ben yıllardır okuyup izliyorun

• @ayvalik10 fotoğraf işi tmm şimdi daha önce başvuru yaptık ya ama hatalı mı diye artık teredüt ettiğimi soruyorum kusura bakmazsanız. benim çocuklar 2 isimli orta isime yazmam gerekmiyor sanırım birde büyük harfle doldurdum isimleri ve İ ve Ü leri kabul etmiyor ama pasaportta ki gibi nasıl olacak madem?

• @Bahri-ünver pasaportaki gibi isim olmayacak sadece doğum yeri öyle yazılacak
    ikinci isimleri middle yazabilirsin. Büyük harflerle yazsan da i - ü - ö - ş - ğ - ç bunların noktalarını yazmayacaksın. ismail üzüm olsun bunu yazalım. ISMAIL UZUM olarak yazacaksın.

• herkese günaydın geçen sene ki heyecan hiç yok :) hala yapmadım başvuru geçen sene sanırım ikinci gün falan yapmıştım :/ bu sene 10 gün geçti hala yapasım yok :(

• @yenihayaletadam sistem kaçmıyor orada duruyor ondan ay sonuna doğru yaparız

• @ayvalik10 öyle hocam :) ama ben özellikle ilham gelmesini bekliyorum :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ( hiç bir ilham işe yaramaz ama umut işte :face_without_mouth: )

• Herkese Merhaba, bugün formdaki ilk günüm.. bu yüzden forumun algoritmalarına pek hakim değilim. sorularımı hatalı başlık altında veya daha önce konuşulan konuları bir kez daha açtıysam şimdiden özür diliyorum. Günlerdir başvuru yapıyorum ve aşağıdaki hatayı alıyorum. Birçok tarayıcı ayrı ayrı denedim ama sonuç aynı, yardımcı olabilir misiniz?

resim.png

"The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 8237186622675328336

[Go Back]"

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k