DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @jesus-christ Evet heyecanlı bir bekleyiş ama sanki bir piyango bileti aldiginizi dusunun kucuk bir ucretle...küçük bir form...herkes eşit en güzel yanıda bu bence...ne iyise o olsun bize😉


  • Vallaha Dostlar bugün arkadaş sohbetinde greencard konusu açıldı ki ben açmadım işyerimden 3 kişi DV 2020 çekilişine katılacakmış.anlaşılan o ki katılım oranı baya yükseldi bizim %1'lik şansımız %0,00001 lere düştü 🙂


  • @caner aynen aşırı bir ilgi var bu yıl hiç beklemediğim kişiler başvuru olayını araştırıyorlar. Birde saklayanlar var bende rekor katılım bekliyorum


  • Herkese merhabalar kafamda bazı sorular var öncelikle 21 yaşındayım bekarım hukuk fakültesinde okuyorum şlk kez başvuru yapmayı planlıyorum olasılıklar nedir?
    İkinci olarak kayıtlar 3 ekim günü dvlottery state gov adresinden mi yapacağım yoksa kaçırdığım bir durum mu var birde ilk aşamada nelere ihtiyacım var acaba? şimdiden hepimizin şansı bol olsun 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @duda493 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Herkese merhabalar kafamda bazı sorular var öncelikle 21 yaşındayım bekarım hukuk fakültesinde okuyorum şlk kez başvuru yapmayı planlıyorum olasılıklar nedir?
    İkinci olarak kayıtlar 3 ekim günü dvlottery state gov adresinden mi yapacağım yoksa kaçırdığım bir durum mu var birde ilk aşamada nelere ihtiyacım var acaba? şimdiden hepimizin şansı bol olsun 🙂

    talihlilerin basvuranlara orani icin su konuyu inceleyebilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-cekilis-istatistikleri

    Evet, 3 Ekim gunu dvlottery adresinden basvuru yapabilirsiniz. Ilgili konu surada:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır

    videomuz da surada:


  • @crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    y

    çok teşekkürler bütün sorularımı çevapladınız


  • Özellikle beyaz yaka kesimde inanılmaz bir çıkış yolu arayışı var bu sene. En az %20’lik bir artış tahmin ediyorum başvurularda.


  • Vize mis, calisma izni , oturum gibi engeller olmasaymis gercekten kimsecikler kalmayacak ozellikle vasifli insanlar 😀


  • Bu sene bayağı katılım olacak gibi


  • @dmg avrupa birliğine alınmamızın nedenide bu .


  • Ben Türkiye de, yabancı sermayeli bir şirkette beyaz yakalı olarak çalışıyorum, şuan tüm masrafları şirketime ait 200 bin tl üzerinde değere sahip (tatillerdeki yakıtda dahil) şirket aracına biniyorum. Ortalama 2-3 asgari ücret + prim şeklinde bir kazancı var. Tüm aileme şirketim özel sağlık sigortası yapıyor. (Allah herkese daha çok versin, sadece örneği daha net verebilmek için anlattım).
    Bu seneye kadar hiç muhabbeti yokken, şuan çalıştığım şirketten 6-7 aile , aynı sektörden tanıdığım 10 üzerinde aile var başvuru yapacak.. olay artık ekonomiden ziyade gelecek kaygısına dönüştüğü için bu sene başvurular geçen seneye oranla 2 ye bile katlayabilir.


  • @mendebur DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Ben Türkiye de, yabancı sermayeli bir şirkette beyaz yakalı olarak çalışıyorum, şuan tüm masrafları şirketime ait 200 bin tl üzerinde değere sahip (tatillerdeki yakıtda dahil) şirket aracına biniyorum. Ortalama 2-3 asgari ücret + prim şeklinde bir kazancı var. Tüm aileme şirketim özel sağlık sigortası yapıyor. (Allah herkese daha çok versin, sadece örneği daha net verebilmek için anlattım).
    Bu seneye kadar hiç muhabbeti yokken, şuan çalıştığım şirketten 6-7 aile , aynı sektörden tanıdığım 10 üzerinde aile var başvuru yapacak.. olay artık ekonomiden ziyade gelecek kaygısına dönüştüğü için bu sene başvurular geçen seneye oranla 2 ye bile katlayabilir.

    olay artık ekonomiden ziyade gelecek kaygısına dönüştüğü için yazdığınız gibi size katılıyorum


  • Arkadaslar, artık anlık soru cvp kısımlarına geçelim 2 gün sonra başımız sıkıştığında kimse olmayabilir herkes başvuru telaşında olcak...😉
    Basvuru surecinde cocuk sayisi artarsa sorun olur mu?

  • ⭐⭐

    @freeworld DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Özellikle beyaz yaka kesimde inanılmaz bir çıkış yolu arayışı var bu sene. En az %20’lik bir artış tahmin ediyorum başvurularda.

    Normal, eğitimli kesim eğitimsizler tarafından dayatılan karanlıktan kaçmak istiyor. Ülkedeki top üniversitelerin mezunlarının hepsinin hayali kapağı başka yere atmak.


  • @sefakbas DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaslar, artık anlık soru cvp kısımlarına geçelim 2 gün sonra başımız sıkıştığında kimse olmayabilir herkes başvuru telaşında olcak...😉
    Basvuru surecinde cocuk sayisi artarsa sorun olur mu?

    Başvururken, o anki medeni hal, çocuk sayısı vb bilgileri doğru olarak girmeniz yeterlidir. Seçildikten sonra mülakattan önce doldurulan DS260 formunda gerekli güncellemeleri zaten yapma imkanınız oluyor.


  • @entelman tesekkurler


  • Geçerli bir sebebi olup gitmek isteyenlerin başvurmasının beklendiği, planı projesi maddi ve manevi durumu hazır olan kişilere çıkmasını beklediğimiz greencard çekilişi sizce sosyal çevrede biraz fazla dillenip budaklandırılmıyor mu?
    Yerli yersiz bir heves ile başvurayım diye oturup bu formu dolduran kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Buna vesile olan "aman dur video çekeyim çok izlensin" havasında takipçi sayısı az veya çok kişiler her dönem geldiğinde "hadi başvurular başladı" diye insanları yönlendiriyor.
    Ne düşünüyorsunuz?

  • ⭐⭐

    bu sene katılım baya yüksek olacak. gibi görünüyor herkese bol şans dilerim umarım, kongreden puanlama sistemine geçmezler son durum hakkında bir bilgisi olan var mı?


  • @taskafa Beyhude bir heves uğruna kimsenin böyle bir uğraş içine gireceğini pek tahmin etmiyorum...Tabi böyle bir olasılık elbette var ve çok sinir bozucu

  • ⭐⭐

    @jesus-christ yaşınız kaç? daha genç gibisiniz umutsuzluğa kapılmayalım.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

70
Çevrimiçi

42.6k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum