Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

allahtan saçım aşırı ince telli ve açık renk öyle koyu değil normalde eşime gösterdim görmedi bile ama ben detaylı incelediğim için gördüm
sorun olacagını sanmam
benim de eşimin 300 dpi 65 KB kabul etti, benim 300 dpi 65 KB kabul etmiyor. 54 KB altına düşürünce tak kabul ediyor. Peki sitene yazmışsın en az 54kb olmalı diye, yani eşimin 65i edip beni neden 54 KB altında başvuru yapmaya zorluyorsun. Eliyorlar herhalde bu şekilde.
At yarışı, ganyan gibi birşey oldu şu an bu. Sadece buna umut bağlamayın arkadaşlar hayat akıp geçiyor ben artık başka yolları da deneyeceğim (tabiki legal olarak). F1 vizesi ile yüksek lisansa bakıyorum şu sıralar.