DV2024 Sohbet Odası
-
@dusyola Doğru beyan önemlidir. Divorced seçmelisiniz. Boşanma kararına ait mahkeme evraklarını da hazırlamanız gerekecek.
-
@sytahmt Selamlar, keyifler iyi. Dilerim daha da iyi olur. Siz nasılsınız?
-
@Programmer ben de çok iyiyim teşekkür ederim

-
@Programmer fotoğrafcı da çektirdim. özellikler 600x600 300 dpi 24 bit bu şekilde ama kb yüksek olduğu için hata veriyor sanırım. The requested URL was rejected diye ne yapmam lazım teşekkürler cevap için
-
@perfecttimingbe Dosya boyutu kaç KB ? Resmi hiç idphoto4you sitesinden kontrol ettiniz mi ?
-
@Programmer boyutu 119 kb idphoto4you kontrol etmedim.
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@perfecttimingbe Fotoğrafı siz çektiyseniz tek bir düzenleyiciden yaparak deneyin. Ayrıca fotoğraf isminde türkçe karakter ve noktalama işareti olmamasına dikkat edin. Yönergeler açık ve net, 600x600 300 dpi 24 bit olacak diyor.
Fotoğraf konusunda resmî sitede kare boyutlarda olmak üzere EN AZ 600x600 PX boyutunda ve 300 DPI olmalı diyor. Kare boyutta (600x600, 700x700, 800x800), 300 dpi bir fotoğraf da uygunluk açısından sorun teşkil etmemeli o zaman?
-
@gnollzy 600 ile 1200 piksel arası geçerli. Ama 240 KB dosya boyutunu aşmaması gerekiyor. Aşmadığı sürece dediğiniz boyutlar uygundur. Herkes bu konuda tecrübeli olmadığı için önerimiz 601x601 300 dpi oluyor.
-
@perfecttimingbe Resmin dosya boyutu gayet uygun. Öncelikle orjinal resmi farklı bir yere kopyalayın. Resme sağ tık Düzenle tıklayın. Paint ile açacaktır. Üst menüde Yeniden boyutlandır var. Oradan En-Boy oranını koru ve Piksel seçili iken yatay değeri 601 yaptığınızda Dikey değerinde 601 olması gerekir. Bunu yapar mısınız.
-
2 sene ara verdikten sonra tekrar başvurduk hadi bakalım bu sefer alalım gidelim
-
Allahım şu mübarek saatlerin yüzü suyu hürmetine bu sene öyle bi case number ver ki 2023 Ekim-Kasım'ı gibi vizeyi alıp gideyim buralardan

-
@Programmer yaptım. şimdi napıyım?
-
@sytahmt Bana da , bizlere de, amin

-
@Programmer valla hocam senin için bir de @waterman için çok istiyorum bu sene çıksın
İnşallah üçümüze de çıkar bu sene -
@sytahmt Amin amin amin.

-
Geçen sene başvurduğu fotoğrafla başvuran siyah beyaz portre fotoğrafıyla başvuranlar var. Böyle böyle elinecekler çok güzel
-
@Programmer programmer çok teşekkür ediyorum. yardım ettiğin için. dediklerini yaptım kb 65 oldu. diğer herşey uygun tekrar teşekkür ederim.
-
Vay basvurular baslamis. Herkese bol sanslar arkadaslar.
-
@mehmet090 Eski pasaportla daha önce başvurup kazananlar var, diğer kurallar için haklısınız ama
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben KKTC doğumlu (1981) ve vatandaşı fakat Kıbrıs cumhuriyeti vatandaşı olmayan biriyim. Malum KKTC dünya tarafından tanınmayan bor ülke. Başvuru yaparken Türkiye üzerinden mi yoksa Kıbrıs cumhuriyeti üzerinden mi başvuru yapmam gerekli?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum