DV2024 Sohbet Odası
-
Detaya girdim. Birisi upload.php olarak digeride upload-checker olarak datasina kaydediyor. Umarim sadece siteden check ettirmek icin yapiyordur. bir usteki postum yanlis bilgi .
-
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatasını alan oldu mu aramızdan?
-
@Emrah-Cagigan fotoğrafım zaten jpeg formatında ama aynı hatayı alıyorum?
-
Arkadaşlar bu sene fotoğrafçımı değiştirdim. Geçen 3 sene aynı yerde çektiriyordum, seneye kendim çekmeye başlayacağım çıkmaz ise..
-
@JesusLord Arkaya beyaz çarşaf fon. Çıkarsa öylede çıkar fotocuya gerek yok :dove:
-
Neden fotolara bu kadar takılıyorsunuz anlamadım https://tsg.phototool.state.gov/photo şu siteye büyük ve kaliteli ORJ boyutta yüklüyorum omuzlardan ve kafadan otomatik kesiyor onu yüklüyorum forma, sitenin kendi botu sonuçta. Hata olasılığı sıfır (0) :)
Talimatlar okeyse arka fon beyaz ise sorun çıkmayacaktır dostlar..
Linkten çıkan foto 600x600 ve 300dpi oluyor. -
@ethsea, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord Arkaya beyaz çarşaf fon. Çıkarsa öylede çıkar fotocuya gerek yok :dove:
Haklısınız ama uğraşmak zor geliyor idi uğrayıp hazır halletmek kolay oluyordu. Artık fotoğrafı da kendi emeğim ile deneyeceğim. Yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başladığımı görüyorum zaten, çıkmazsa 5-6-7-8. başvuruya doğru gidiyorum ben de :)
-
@JesusLord yine iyi dayanmışsınız hocam benım 2. başvuru çıkmazsa turist gogogo :)
-
Selamlar, posta kodunu yanlış girdim. Ret sebebi olur mu ?
-
@ethsea, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord yine iyi dayanmışsınız hocam benım 2. başvuru çıkmazsa turist gogogo :)
Hahah. Aralıkta iskandinav ülkesine gidip tüm gc paramı yiyeceğim bu gidişle. Usa gidemem, geri dönemem, kalbim dayanmaz. Görmek istemiyorum :)))
-
Başvurumu yaptım herkes icin simdiden hayırlısı olsun. Hiç bu yıl benim yılım havası kalmadı açıkçası doğru adımlarla doldurdum bıraktım çıkarsa ne alaa çıkmazsa ama kendimi cıkmayacakmıs gibi yaptım. İmzamada konfirmasyon numarasını ekliyorum ne olur ne olmaz heryere yazdım kendime mail olarakta attım deftere not ettim fotoğrafını cektim sayfanın cıktısını aldım 6 mayısta durumu göreceğiz...
-
Her yerde greencard ile ilgili paylaşımlar görüyorum sinir katsayım artıyor gördükçe.. bu sene 1miliyon başvuruyu görür diye düşünüyorum, %1 olan şansımızda kalmadı.
-
@Erkand o yüzden hiç ama hiç umutlu değilim sanki çıkmayacağını bile bile doldurdum.
-
Selamlar herkese bol şans. Fotoğrafımı bugün çektirdim. Kafam çok hafif yamuk sorun olur mu acaba. Ama dpi pixel çene baş hizası herşey doğru. Hafif yamuk hissettirio sanırım birşey olmaz göze batmıyoe
-
@waterman Ben direkt el ile 2 sefer kağıda yazıp pc ekranımın ustunde duran ATATURK bayragımın kenarına iliştirdim. Asla kaybolmayacak :)
-
@waterman ekran görüntülerini mail olarak kendine at :D
-
@Erkand rahat olun çoğu yanlış resim ve başvurudan elenir.
-
@Furkan-Aydın Selamlar, yüzünüz açık bir şekilde görünüyorsa sorun olmaz.
-
Arkadaslar basvuruda adres yazarken ingilizce harf mi kullanacagız? Örneğin sokağı yerine sokagi yada cikmazi gibi mi? Beni bi aydınlatır mısınız?
-
@teddydaniels Evet, Türkçe karakter kullanmadan yazacaksınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum