DV2024 Sohbet Odası
-
@piriyatel İyi yapmışsınız, hayırlı olsun.
-
Fotoğraf bağlantısı konusunda yardım edebilecek varmıdır ?
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord Bu şekilde başvuru yapabilirsin, değiştirmene gerek yok.
Teşekkür ederim, herkesin yardımına koşuyorsun, umarım tekrar yüzün güler sevgili kardeşim
-
@JesusLord Ben teşekkür ederim. Yardımcı olabiliyorsam ne âlâ. Dilerim bu güzel dileğinize karşılık siz de kazanırsınız.
-
şimdi bisürü insan banda başvuru yap diyor. sitede yoğunluk var heralde fotoğraf kabul etmiyor. benzer sorunu yaşayan var mı
-
@svsucr İlk hafta bu sorun sık yaşanır. Yoğunluktan kaynaklanır, malum her mecrada duyuru yapılınca yoğunluk daha da bir artmıştır. Ara ara denemekte fayda var.
-
sokağı "sk" olarak yazdım doğrusu "sok"muş sk yazdığım için başvurum iptal edilir mi?
-
Az önce NTV de green card haberi vardı başvuru şartları ve pasaport şartının kalktığı başvuruların başladığı ile ilgili bilgiler verildi ve bazı haber kanallarında da verildi bilmeyen haberi olmayan kimse kalmamıştır herhalde.🤔
-
@eco benim anlamadığım yıllardır yapılan bu çekiliş neden böyle haber konusu oldu. Türkiye’de herşeyin bittiği gibi habercilikte bitmiş cok belli
-
@Talive için rahat olsun sok veya sk fark etmiyor.
-
@waterman yandas medya ve yandas infulunsurlar milletin yurt disina kactigini tayyibe duyuruyor sanirim :thinking_face: bence bu iste bir komplo var
-
@waterman son 4-5 yıldır green card sürecini takip ediyorum ilk defa bu sene bu kadar popüler olduğunu haber yapıldığını görüyorum.sanki herkes başvuru yapsın diye bilerek yapılıyor.millet zaten canından bezmiş duyan bilip bilmeden başvuru yapıyor.
-
Selam Herkese ,Cocuklardan 1 tanesi Canada dogumlu ve Canada eligible ulke degil.. basvuru formu herseferinde URL REJECTED hatasi veriyor. sorun nerede olabilir ?
-
Pasaport şartının kalkması aptalca olmuş maalesef.
-
instangramda bir gönderi altında bu soruyu gördüm.
(Green card elimize ulastiktan sonra mi konsolosluga para ödüyoruz yoksa mulakata gittigimizde mi?)
özet geçiyorum d260 doldurduktan sonra mülakata daveti alıyorsunuz o andan itibaren şu kadar para harcanacak yazdım
sonra bir başka şeyler sordular
yazdı bana neden ücretsizmiş gibi paylaşıyorlar felan dedim ki (başvuru ücretsiz bunda sıkıntı yok ama çıkarsa sonrası ücretli kimse perdenin arkasına bakmıyor.)sonra bunu yazdı " geri iptal etme şansımız var ama dimi "
offff offff kimler başvuruyor kime hava atmak için yapıyorsunuz ya offf :D -
5x5 Amerikan vizesi fotoğrafı başvuruya uygun dimi arkadaşlar ? Bi arkadaşım bu şekilde basvuruyorda yanlışlık olmasınn
-
@waterman Merhaba, vize için çekilen 5x5 fotoğraflar biyometrikse uygun değildir.Vesikalık resim olması gerekiyor.
-
adreslerde kısaltma kullanmak zorunda mıyız, ben mesela düz bir şekilde; mahallesi,sokak,daire yazdım
-
@woguzhan sığıyor ise sorun yok yazabilirsin.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum