DV2024 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan O arkadaşlar buradan öğrendikleri ve talihlere soru sorarak danışmanlık yapmaya çalışıyorlardı bir ara. Şimdi ne durumdalar bilmiyorum.
-
@BigBoss_M Olur, ama burası aynı adreste başkası da varsa onun adını yazmak içindir. Mesela iki kişi aynı evde yaşıyorsunuz gibi.
-
@piriyatel Türkçe karakter kullanılmadığı takdirde sorun olmaz. Ama büyük harflerle yazmanızı tavsiye ederim.
-
@ebaris86 Fotoğrafların boyutu uygun olduğundan başka birşey yapmanıza gerek yok diyor. Yani kullanıma hazır.
-
@deckerloki Boşluk bırakabilirsin, bir sıkıntı olmaz.
-
Yaptık başvurumuzu herkese iyi şanslar
-
@goyro666 ben de öyle yapmayı düşünüyorum umarım sıkıntı yaşamam.
-
@minesnol Hiçbir sorun teşkil etmez. Mezun olursanız diplomanızı götürmeniz yeterli.
-
Merhaba. Benim bir sorum var, basvuruda türkçe karakterler kullanmadan bilgilerimi girdim fakat saçma bir durum var benim soyadım GÜZELOGLU "Ğ" harfi yok kimlikte de pasaportta da böyle. Başvuru esnasında da G olarak yaptım fakat onay ekranında Ğ olarak gözüküyor. Sitem otamatik olarak böyle yaptı. İlerde sorun olur mu ?
-
@Programmer valla hocam bi kaç kazanıp gidene sordum yanlış olmadığı sürece büyük küçük farketmiyor onların siteminde görünen hep büyük zaten dediler küçük yaptım ilk harfleri büyük normal yazdım yani
-
başvuru yapamıyorum şu uyarıyı alıyorum nedir bilen var mı?
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: ????? -
Bu ileti silindi! -
@Yıldırım-Özcan cok tesekkur ederım bılgı ıcın .ınsan boyle kucuk bısyeden dolayı bıle tedırgın oluyor
-
@Programmer valla benım foto yu resmı photo toll da kırtıktan sonra dosyayı ındırdım cropped-01 - Kopya dıye kaydettı .basvuru sırasında hıc dokunmadım aynı sekılde yukledım kabul ettı. ınsallah bısey olmaz jpeg falan yazmıyor eklentısınde
-
@Programmer valla cevap gelmeyınce heyecanıma kapıldım doldurayım aklımda kalacagına cebımde kalsın dedım. 116-120 dıye yazdım apartman numarasını. noktalama kullaamayın denıyordu ama neyse onu yazayım dedım. bırde adres satırlarını yarıya kadar kullanabıldım adres satırlarının bır kısmı gelınce harf kaabul etmıyordu gerı kalan kısmını alt satıra attım mahalle ısmını yazdım sonra cadde ısmının yarısı ustte yarısı altta kaldı ARAP IBRAHIM ustte PASA CAD altta kaldı.
-
Merhaba. Rica etsem biri fotoğraf ölçülerini yollayabilir mi acaba?
-
-
@ekare olucak :::...
-
@teddydaniels, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar geçmiş olsun. Bu sene influncerlar da storylerinde falan paylaşıyor greencard'a başvurun diye. Kaç senedir takip ediyordum, sessiz sedasız bu sene ilk başvurum olacaktı şansa bak herkes haberdar ediyor. 😂
aynı duyguları yaşıyoruz :)
-
@ahmetgzl türkçe çeviri kullanarak mı yaptınız başvuruyu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum