DV2024 Sohbet Odası
-
Duam belli duyan belli Allah’ım nasip et inşallah. :(
-
@Muhtaradana Kaldı 23 :)
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Son 24 saat mı 😊
Abi sana çıktığı zaman sen başında mı ortada mı sonda mı başvurmuştun saat kaçtı, totem olsun, kime çıkıyor bu gc yahu :)) sanki bana hiç çıkmayacak gibi geliyor, o derece o ekranı göreceğimi sanmıyorum :)) insan merak ediyor o duygu durumunu :)
-
@ebaris86, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Programmer merhaba fotoğraf konusunda aklıma takılan bir soru olacak, eşimin foto da kolyesi takılı herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
Kendiniz mi çektiniz? Fotoğraf çekilirken takıları çıkartıyorlar çünkü genelde. Çıkarın diye söylüyorlar. Şapka ve gözlük yüzü gizleyen şeyler yasak kulaklar görünecek şekilde takı ile ilgili bir yasak gelmediğine göre değildir
-
@Lossantosdy teşekkürler.
-
@JesusLord fotoğrafçı uyarmadı bizimde dalgınlığımıza geldi aslında. Not: https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesinde hiç bir aile bireyin fotosu ok vermedi. Yarın tekrar foto çekinmeye gideceğiz.
-
@ebaris86, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord fotoğrafçı uyarmadı bizimde dalgınlığımıza geldi aslında. Not: https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesinde hiç bir aile bireyin fotosu ok vermedi. Yarın tekrar foto çekinmeye gideceğiz.
normal biometrik çekilin siteden düzenleniyor zaten otomatik olarak.
-
Selamlar herkese , green card başvurusu için askerlik şartmı? Ya da talihli olarak DS260 formu doldurduktan sonra istenilen belgeler arasında askerlik belgesi olması şartmıdır?
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Geçen yılki kazanamayıştan sonra kızlar çok etkilendi o yüzden adını bile anmıyoruz artık toplasan 3 kere Amerika kelimesi geçmiştir evde o da kızın Amerikan tarihi dersi yüzünden😃 ama tabiki yine burdayız bu kez ne heyecan var ne stres adet üzere başvurcaz ve unutmaya çalışıcaz😶
Hoşgeldiniz hoşgeldiniz :)
Hoşbuldum sen hep buralarda mıydın 😃ne var ne yok Amazon nasıl gidiyor
-
@deckerloki Fotoğrafın boyutları uygun. Yani sorun yok. Sadece fotoya sağ tıkla özelliklerde dpi değerine bakıp söyler misin ?
-
@waterman f1 e change of yapan mı diyosun, dolu var forumda ya 😂
-
@sytahmt ahahahahahahahhahahahshs
-
@sytahmt 🤭🤭🤭
-
@Lossantosdy şimdi elinde ne varsa onla başvursun. Çıkarsa düşünür diğer aşamaları. Ozamanda zaten ds260 ı yeni pasport çıkarır doldurur
-
@Lossantosdy dedter bedeli öder süresi kaldığı yerden devam eder. 2017 de pasaport çıkarmıştım 10 yıllık. Sonra 2018 de evlendim pasaportu yeniledim. 9 seneden devam etti.. sadece defter bedeli ödedim
-
Hissediyorum... Geliyorlar... Fotoğraf soruları sormaya geliyorlar.......
-
@Programmer çok ama çok teşekkür ederim. bildiğim bir konu değildi, hemen başlıyorum incelemeye.
-
Vira bismillah. Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar yeni süreç başlıyor.
-
Bu yolun sonu you have been randomly selected olsun.:)
-
VPN ile Amerika’dan bağlanıyormuş gibi yapıp mı başvursam acaba belki öyle çıkar.
Neler neler düşünüyorum artık.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum