DV2024 Sohbet Odası
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
çok ilginç Amerikanların doğasına ayrı bi tip mi varmış :) sorular bomba gibi geliyor yemin ederim 😂 düşünsene kazanıyorsun mülakat alıyorsun vs ve sonrasında Amerikanlara benziyorsun diye red alıyorsun. İlahi seni 😂😂
ne yani şimdi beni kabul edecekler mi etmicekler mi :D sonuçta sarışın beyaz tenli mavi gözlüyüm orjinal hemde :D :D lens falan yok tühh ya bide bu sıkıntı oldu benim için şimdi buna mı takacam kafayı ben :D
Elendin. :snake:
:D :D hıı anladımmm ameriğaa kara kuru hırsız tiplilerimi alıyomuş :D Allahım ya böyle saçma sapan şeyler mi olur ya :)
O zaman kesin sana çıkacak bu yıl diyebilir miyiz :)
sana da çıkar gara çocuk :D :D
-
çok ilginç Amerikanların doğasına ayrı bi tip mi varmış :) sorular bomba gibi geliyor yemin ederim 😂 düşünsene kazanıyorsun mülakat alıyorsun vs ve sonrasında Amerikanlara benziyorsun diye red alıyorsun. İlahi seni 😂😂
ne yani şimdi beni kabul edecekler mi etmicekler mi :D sonuçta sarışın beyaz tenli mavi gözlüyüm orjinal hemde :D :D lens falan yok tühh ya bide bu sıkıntı oldu benim için şimdi buna mı takacam kafayı ben :D
:D :D hıı anladımmm ameriğaa kara kuru hırsız tiplilerimi alıyomuş :D Allahım ya böyle saçma sapan şeyler mi olur ya :)
Umalım da çıksın ahaha :D :bomb: :child_medium-dark_skin_tone:
-
o değilde en iyisi kendimi oyunlarıma vermem lazım yoksa gc sonucunu beklemek ölüm olacak... far cry 6 yeni bitti , gta5 desen 50defa oynadım. ets2 sarmıyor artık, oynamadığım oyun kalmadı ..en iyisi ben gideyim red dead redemption 2yi satın alayım........ şöyle güzel bi arkadaş takımı yokki eskisi gibi cs 1.6 oynayalım ...
-
Umalım da çıksın ahaha :D :bomb: :child_medium-dark_skin_tone:
hadi inşallah
-
Evet yine geldi çattı. Bakalım DV-2024 bize neler getirecek.
-
@caliskanpr has not been selected getirmesinde 😂
-
@ahsenaydgdu Tekrar hoş geldin o zaman :) Artık olmadı sizin yöntemi deneyeceğim. Kendime yaza kadar süre verdim.
-
Yatcaz kalkcaz hoppp green card 😂
-
@tolgasatir inşallahh çekilişten çıksın tertemiz mis gibi alalım kartlarımızı
-
@Programmer mayıstaki sonuca göre aksiyon alırsınız 🙏🏼
-
@ahsenaydgdu Kesinlikle, onu bekliyorum zaten. Ayrıca tecrübelerinize de ihtiyacım olacak.
-
@Programmer şimdi ben 2 ay rölantideyim. Yıl başından hemen sonra change of için başvurucam bu arada okulla yazışmacalar değişik şeyler olursa yazacağım foruma 🤙🏽
-
@waterman ama sende hep kötüyü çağırıyorsun :D
-
@diablo_ercan ya hayır ben rakiplerimi eliyorum şşşşşş 🙃
-
@ahsenaydgdu inşallah onaylanır ya forumda ilk defa böyle deneyimi olan biri görüyorum meraklıyım 😂
-
@waterman bilinçsizce başvuranlar gereklilikleri yerine getirmeyenler elensin :D
-
@doguStone, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Chromium
Valla Aynı Duygular İçerisindeyiz bizde. ruhen gideli çok olduda fiziken buradayız sadece .
valla bende satılacak eşyalardan orada lazım olacak pahalı olan malzemelere kadar hazırladım :)
İnşallah Cok isteyen kişilere çıkar ve mülakata katılabilir tabi :)başkan orada lazım olacak pahalı malzemeler nelermıs cok merak ettim bak @doguStone
-
@diablo_ercan sen ben @ahsenaydgdu @Programmer @Stiff kesin kazanıyoruz bu yıl olumlama yaptık kazanamazsak @dytmelek bize sponsor olucak rahat olun 2024te Amerika’dayız 😂
-
@rashiee, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Erkand atamın izindeyiz zaten dostum sadece türke benzeyen bir görünümüm yok anlıyorsundur umarım önyargıyla yaklaşmamalısın nereden biliyorsun nasıl cüret edip sorguluyorsun benim paşama olan sevgimi?
Yazdığımı iyi okuyormusunuz dostum? Ben senin Atatürk sevgini sorgulamadım sen Türk gibi görünmüyorum, mavi lens taktım diyorsun, ben de sana Atatürkün gözlerini ne çabuk unutmuşsun dedim. bu kadar yükselmene gerek yok şampiyon 😊
-
Arkadaşlar günaydın, ben ela gözlüyüm. Mavi gözlü olmadığım için elenme ihtimalim var mı? Batı ırklarına çok benzemiyorum :( stres oldum bak şimdi :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum