@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
LANET OLSUN BU ADAM YONETIYOR BIZI ABI YA
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
LANET OLSUN BU ADAM YONETIYOR BIZI ABI YA
Halkı köle olarak gördüğü için olabilir mi , çok fazla şey söylemek istiyorum ama yeri burası değil. Siyasi içerikli konuşmaya gitmesin insanların sinirleri daha fazla zıplamasın.
@celica Acıyorsa bi el atsın şu bankada para gösterme meselesine reis
Arkadaslar merhabalar. Benim de ilk Diversity Visa basvurum oldu. Onceleri ABD'ye gitme konusunda cok sicak bakmiyordum Ingiltere'ye gidip geldigim icin ama su an dusunuyorum ve umarim bir seyler olur.
Ayni zamanda 30 kasimda B1/B2 vize gorusmem var herhangi bir sorun yaratir mi bu basvurum?
@celica Özür dileriz daha iyi şartlarda yaşamak istediğimiz için 
Herkese merhabalar, DV2024 için başvuru yapacağım ama cevabını bulamadığım sorularım var. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
1- Ben sonuçlar açıklandığı zaman yüksek ihtimalle askerde olacağım, DS260 formunu doldurmak için herhangi bir süre var mı?
2- DS260 formunda belirtmemiz gereken adres kısmında ya da mülakatta vereceğim adres kısmına (Amerika'da hiç tanıdığım yok.) ne yazmalıyım?
@sytahmt @Özgür-Can @A-Samoglu
haklısın hocam daha fazla bizi sinirlendirmesin...
tarkan
@Majista-Pheres DV başvuruları henüz açılmadı nasıl başvuru yaptınız acaba, turist vize görüşmesinde DV başvurusu yaptığınızı söylemeyin bir şey olmaz
He bu arada unutmadan son 8 
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
He bu arada unutmadan son 8
Atlar padoktaki yerini aldı, yarış hakemi emrine girdi ve start verilmek üzere 
@sytahmt haftaya bugün yani 5 ekim akşam 19:00 gibi başvurular açılır sonrasında 8 kasıma kadar devam.
ilk açıldığında veya son gün son saniyeler de başvurmak bir şeyi değiştirmiyor şartlar eşit.
@Muhtaradana Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
@celica saçma bir gönderi olmuş (!).
Reis sonuna kadar haklı. Yeni telefon, daha iyi araba, daha çok konser için gidilir mi?
Sahi, bunun çocukları da orada okumuştu di mi?
Ülkenin başındaki insan, kendi ülkesindeki eğitime güvenmiyor ve bu konuda bir şey de yapmıyor...
@SUAT-GUNAY eline sağlık abim... maalesef durum bu sabır sabır sabır
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
He bu arada unutmadan son 8
Atlar padoktaki yerini aldı, yarış hakemi emrine girdi ve start verilmek üzere
Dostum atlar başlangıç platformu (starting box) yer alır. Pad
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
He bu arada unutmadan son 8
Atlar padoktaki yerini aldı, yarış hakemi emrine girdi ve start verilmek üzere
ok hayvan pazarlarındaki bekleme yeridir diye biliyorum.
Beynimi yaktın 
@kaanozen ds260 için zaman yok ama mülakata form doldurma tarihlerine göre çağırırlarsa sıkıntı yaşarsınız. Adres konusuda forumda ozamana kadar aktif olursanız adres konusunda yardımcı olunur. Yada adres sağlayan site var
Merhaba. Yönergelerin olduğu linki önceden kontrol etmiştim ancak çalışmıyordu bende diye hatırlıyorum ancak şu an aktif. Benmi yanlış biliyorum yoksa bu link şimdi mi aktifleştirildi arkadaşlar?

Bu da taahhütümün ilk bölümü.
GC dönemi için 1200 TL, Sayın Komutanların ihtiyaç sahiplerine başvuru desteklerine istinaden Darüşşafaka'ya, Yeşilkart Forum Ailesi adına bağışlanmıştır.
@gucarslan @ayvalik10 @Ping-PONG
@SUAT-GUNAY soyadı kısmına "com" yazmak aklıma gelmedi :(, mecbur olduğundan da DŞ yazdım.
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum