Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba,erkek arkadaşımın profilinden bahsetmek istiyorum

    Kendisi çifte vatandaş olup tüm avrupayı vizesiz kuralların ve sürenin dışına çıkmadan gezdi. 2016 senesinde amerikaya wat programına gitti yaklaşık 1 ay kaldı program bitmeden TR 'ye döndü,daha sonra 2017 eylül ayında öğrenci vizesi ile tekrar amerikaya gitti öğrenci vizesini 1 yıllık almıştı amerikada 1 yıldan fazla kaldı ama bu süre boyunca yaklaşık 1,5 yıl hep okula kaydı vardı ,abd eğer öğrenci vizen ülke sınırları içinde bittikten sonra sadece okula kayıt yaptırırsan kalmaya devam edebilirsin diyor ,tabi bu sürede cep harçlığı çıkarmak için uber yaptı social securitysi vardı ,2019 şubat ayında TR geri temelli dönüş yaptı 2021 temmuz ayında tekrar öğrenci vizesine başvurdu Türkiyede randevu olmadığı ve çifte vatandaş olduğu için Bosnadan başvurdu red aldı ,Bosna konsolosluğuna neden diye sebebini sormak için yazdı tekrar başvurabilirsiniz dendi ertesi güne bir yanlışlık yapılmış olduğunu düşünerekten tekrar başvurdu tekrar red aldı ,sonra Türkiyeden yine bosna pasaportu ile öğrenci vizesine 2021 ekim ayında başvurdu tekrar red aldı 1 yıl öğrenci vizesi verilmiş bir yıldan fazla kalmışsınız dediler kendiside öğrenciliğim devam ettiği için kalmak zorunda olduğunu belirtti ama red verdiler ,vazgeçti zaten yüksek lisans yapmaktan ve burda kendi işini kurdu 6-7 aydır adına faal bir şirket var en azında turist olarak gidip gelmek niyetimiz benim zaten var turist vizem ,önümüzdeki aylarda Turist vizesi için istanbulda görüşmesi var böyle 3 kere red alıp vize alan bir profil çevreniz var mı ya da bir öneriniz


  • Merhaba geçen hafta red almıştım sanırım maaşımı net olarak yazdım ve az bulundu. Başka bir sebep gelmiyo aklıma. 3 yıldır çalışıyorum avrupa çıkışlarım var 42 yaşındayım. 3 ay sonra tekrar denemek istiyorum maaşıma bu ay zam gelecek. Tip 2 diyabet hastasıyim düzenli dr kontrollerim var bunu belirtsem yararı olur mu ya da annem emekli onunla basvursam faydası olur mu ?


  • @S-and-V umut verici bir ileti oldu benim için bu cok teşekkür ederim bende annem ve babam için turist vizesine basvurdum buraya k1 ile geldim kasımda düğünümüz olacak o sebep ile buraya gelmek istiyorlar. Hangi belgeleri istediler ailenizden onu da paylasirsaniz cok sevinirim


  • Hey arkadaşlar yazın kimse niye yazmıyor. Kendinizi guncellemeniz için size altin bir tüyo vereyim. Vize memurunun pasaport kabul kutusu var vizeniz onay aldığında pasaportunu o kutuya koyuyor ince uzun bir kutu. O kutu yaklaşık 50 ad. Pasaport alacak büyüklükte ve bence o kutu dolmaya yakın zamanda randevu saatiniz olmasın. Ben sabah erken bir saatte randevuya katıldım ve o kutunun yarısı dolmak üzereydi. Tam saati instagram adresinde paylaşacağım.


  • @Abraham-Trust hayatım da duyduğum en saçma şey hocam. Annemin son randevu saatini aldı müsaitlik olmadığı için , kendisinden önce de çok kalabalık olduğunu söyledi vizesi onaylandı.


  • Abd İstanbul konsolosluğunun tweetir hesabında turist vize yenilemeleri hakkında yeni bir video yayınlanmış

  • ⭐⭐⭐⭐

    @selvib erkek arkadaşınız kendini çok zorlamış. İnşallah vizesini alır.

  • Yasaklı

    @Abraham-Trust, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Hey arkadaşlar yazın kimse niye yazmıyor. Kendinizi guncellemeniz için size altin bir tüyo vereyim. Vize memurunun pasaport kabul kutusu var vizeniz onay aldığında pasaportunu o kutuya koyuyor ince uzun bir kutu. O kutu yaklaşık 50 ad. Pasaport alacak büyüklükte ve bence o kutu dolmaya yakın zamanda randevu saatiniz olmasın. Ben sabah erken bir saatte randevuya katıldım ve o kutunun yarısı dolmak üzereydi. Tam saati instagram adresinde paylaşacağım.

    4 karakteri buraya yazmayıp instagram ına davet etmen biraz nasıl diyeyim şey olmuş.
    Çok önemli değil gerçi ama işgüzarlığınızı başka platformlarda yapın lütfen.

    İnstagram da karşımıza çıkan Amerka’ da yeni hayatınıza hazır mısınız dolandırıcıları gibi iletiniz.


  • Merhaba geçen hafta red almıştım sanırım maaşımı net olarak yazdım ve az bulundu. Başka bir sebep gelmiyo aklıma. 3 yıldır çalışıyorum avrupa çıkışlarım var 42 yaşındayım. 3 ay sonra tekrar denemek istiyorum maaşıma bu ay zam gelecek. Tip 2 diyabet hastasıyim düzenli dr kontrollerim var bunu belirtsem yararı olur mu ya da annem emekli onunla basvursam faydası olur mu


  • @Ping-PONG arkadaşım noluyor öyle dolandırıcı yaftasini yakıştırıyorsun.. kimsin sen bilip bilmeden konuşuyorsun. Burda vize alamayan kıvır kivir kıvranan bir sürü ihtiyaç sahibi var. Bildiğin bir şey varsa söyle yada, böyle pis muhabbetlere girme. Kötü niyetli bi yazım varsa söyle özür diler kaldırırız. Ne yani bu simdi. Hadi şimdi uza cekememezliklerinle.


  • @ob16222 tebrikler sizin durumunuzda olmak isteyen çok sayıda vize bekleyen vardır hocam.


  • @Abraham-Trust benim vizeye ihtiyacım yok hocam. 2017nin sonunda o işi hallettim. Ailemin nikahıma gelmesi için vize aldık. Söylediğiniz şey sadece çok saçma. 50 adetlik kutusu var o dolarsa red alırsınız. Böyle bir mantık yok. Yanlış bilgiler vermeyin.


  • @denizci10 peki bir öneriniz var mı? Ya da daha mnce böyle bir profil ile karşılaştınız mı hiç? Gerçekten merak içerisindeyiz


  • @Abraham-Trust hocam turist vizesine bir insan neden ihtiyaç duyar. En fazla almazsınız olur biter. Yani dünyanın sonu değil. Bu şekilde söyleyerek sanki bu vizeyi başka amaçla kullanmak için alıyorlar anlamı çıkıyor.


  • @Ping-PONG saate göre vize onayı alınır 🤣🤣🤣🤣


  • @selvib denizci10 nun dediği gibi şansını çok zorlamış. Listeye almışlardır büyük ihtimalle erkek arkadaşınızı.yakın zamanda alabileceğini düşünmüyorum. En azından 1-1.5 sene beklemesini tavsiye ederim. Kısa süre içinde başvurmanız 160 dolarınızı çöpe atmakla aynı şey.


  • @ob16222 haklı olabilirsiniz zaten sizin durumunuza göre cvp yazıp sizi tebrik etmiştim. Ben gozlemimi söyledim. Tek atimlik kurşunu olanlara soylemim. sadece size şunu soracagim sizce vize memurunun önünde vize verdiği sayıyi düşünmeye itecek bir kotası varmidir? Benim düşüncem bu yönde ve bunun şimdiye kadar dile getirildiginide görmedim. Bunun için o kutuyu aklimda tutmuşumdur. Saygılar.

  • Yasaklı

    @Abraham-Trust, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @Ping-PONG arkadaşım noluyor öyle dolandırıcı yaftasini yakıştırıyorsun.. kimsin sen bilip bilmeden konuşuyorsun. Burda vize alamayan kıvır kivir kıvranan bir sürü ihtiyaç sahibi var. Bildiğin bir şey varsa söyle yada, böyle pis muhabbetlere girme. Kötü niyetli bi yazım varsa söyle özür diler kaldırırız. Ne yani bu simdi. Hadi şimdi uza cekememezliklerinle.

    Görüntü kirliliği sadece. İnstagram a davet ediyorsunuz. Bir saat söyleyeceksin. 4 karakter altı üstü. Burada bir işgüzarlık sencede yok mu?
    Evet herkes birbirine yardım ediyor burada haklısın. Zaten tepkimde o yönde. Reklam yapma. Yardımı olacak bilgin varsa paylaş yada paylaşmamak senin özgürlüğünde. Danışmansan eğer belirtip bu konuda hizmet verdiğini söylemen için bile güvenilirliğin ve işini iyi yapıp yapmadığın belli bir merciden geçmesi gerekiyor burada insanlarla çalışabilmen için.

    Amaç; Birbirini destekleyen insanlardan bir topluluk oluşturmak burada. Kar amacı güderekte yapabilirsin bunu ancak önce topluluğa kendini kanıtlaman lazım.

    Yok eğer kar amacı güymüyorsan; Follower larını başka yerde bul.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @selvib yani 3 redden onay alanı gördüm ben de 2 redden onay aldırdım ama kolay değil sadece bunu söylemek istiyorum. Sakın yanlış anlamayın ben aldırırım ya da benle çalışırsanız alırsınız demek istemiyorum. Ama ne ümidinizi kırın ne de bunları söyledim diye çok ümitlenmeyin.


  • @Ping-PONG fiziki vizem gelmedi cankus keyfine yazmadık instagrami belki bugün yarın vizeye girenler bakar fikir sahibi olur diye yazdık. Senin yaşında ben vizeye başvurmaya cekinmistim. Kendime hala güvenmiyorum vizem gelinceye kadar. Ayrıca vizeyi alsamda kapıda sorun çıkabilir. Ben kimseden cıkar menfaat beklemedim bu yaşıma kadar. Benle uğraşacağına fikir üret.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

78
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum