DV2024 Sohbet Odası
-
@JesusLord Forumda paylaşılan DS260 paketi ve YouTube videolarindan derledim hocam tüm cevapları.
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord geçen sene @crazycells sohbet odasına bir sayaç eklemişti çok iyi olmuştu. Sona yaklaştıkça yine yapılır diye düşünüyorum, bu sene daha yolun başındayız 😬
aynen :) basvurular tamamlandiktan sonra ekleyecegim :thumbs_up:
-
Böylece pasaport şart mı kavgası son buldu şükür 🙏🏻 @caliskanpr
-
Eminim ki em az %50si fotoğraf konusundan elenicek. Okumayan bi milletiz maalesef geri kalanlarla yarışıcaz bu yıl :) @mehmet090
-
@waterman
Hocam bu kafa ile çene mevzusu dümen mi? 600x600 olup 300 dpi olması yermiyor mu? -
Açıkçası teknik bilgim yok bu yıl fotoğrafçıda çektirdim ben. geçen yıllarda evde çekiyordum YouTube’dan izleyerek @Furkan-Aydın
-
Merhabalar bu gc fotoğrafını sadece dijital almak gerekiyor fiziksel olarak almamıza gerek yok değil mi ?
-
@crazycells merhaba hocam dün facebook gurubuna katılmak için istek attım
-
@EminAbi al hocam çıkar mıkar elinde güncelide bulunsun. 10-20tl ucuza geliyor diye bende almicaktım vazgeçtim
-
@Furkan-Aydın anladım teşekkür ederim.
-
@JesusLord ay buna denk gelmeseydim iyiydi 😀
-
@Bulliv Malesef yanlış bilgi hocam , Çalışma iznini alıp süreç tamamlanana kadar çalışabiliyorlar , Mahkeme süreci 18-24 ay kadar sürüyor bu süre zarfında
-
@EminAbi dv2023 sohbet odasında buna benzer bir soru görmüştüm. yanlış anlamadıysam dijital dışında fiziksel fotoğrafa gerek yokmuş. boşuna masraf yapmanıza gerek yok. bende 2017 ekim ayından beridir fotoğrafçıda çektirip fiziksel fotoğrafı alıyordum gerek olmadığını öğrenince bu sene sadece dijital olarak isteyeceğim. sonuçta başvuru için 6 ay içinde çektirilmiş fotoğraf gerekiyor.
-
@diablo_ercan tamamdır teşekkür ederim
-
@waterman fotoğrafçının green card fotoğrafı olarak herhangi bir bilgisi var mıydı ?
-
Yarın akşam 7 den sonra klavuzu patlatırlar heralde.
-
@anlsenturk Bizim mahallede dayının biri çekiyor. Bide azarlıyor bana işimi mi öğretiyorsun diye. Dayı green kartı yeşil sosyel hizmet kartı sanıyor heralde :D
-
@Furkan-Aydın Duyan bilen duymayanlara duyurmustur emin ol biliyorsur mahallenizin fotografcisi dayi 😂
-
Arkadaşlar kısmet olursa eşim ve ben bu sene green card başvurusu yapıcaz ama aklımda bazı sorular var. Bilenler cevaplarsa çok sevinirim.
1- Olur da green card kazanırsak bu sıra numarası ney oluyor. Bazıları kazanmasına rağmen mülakat sırası gelmediği için bu hakkını tamamen kaybediyormuş. Bu Doğru mu ? eğer doğru ise sıra numarası neye göre belirleniyor.
2- Ben eşimle beraber başvuru yapıcam. Şimdi videolarda gördüğüm 1-2 formda 1e kendimi 2 ye eşimi yazıyoruz. Eşim için yapacağım başvuru da bunlar tam tersi mi olucak ? bu arada eğer bu sorumada yanıt evet ise kendi başvurumda kullandığım fotoları eşimin başvurusundada kullanabilirmiyim ?
3- En son olurda kazanırsak green card yollamak için amerikadan bir adres vermemiz gerekiyormuş. Bu adresi nasıl bulucaz ? yada bir arkadaşım var orda onun adresini göstersem bir problem olur mu ?
cevaplarınız için teşekkürler
-
Dünkü KPSS sınavında nerdeyse optik forma adımı İngilizce karakterlerle kodluyordum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum