DV2024 Sohbet Odası
-
Ben hem başvuruyu hem de çıkarsa DS-260 formunu ilk gün doldurmaya çalışacağım
-
@Özgür-Can Benim de planım o yönde. Şimdiden DS260'da sorulan tüm sorulan cevaplarını hazırladım. Eğer olurda kazanırsam tüm cevaplar 3-4 kere kontrol edilmiş şekilde hazır.
-
Son üç yıl için sırası ile bülten açıklanma tarihleri şu şekilde; DV-2021 için 25 Eylül 2019, DV-2022 için 30 Eylül 2020, DV-2023 için 30 Eylül.
-
@JesusLord geçen sene @crazycells sohbet odasına bir sayaç eklemişti çok iyi olmuştu. Sona yaklaştıkça yine yapılır diye düşünüyorum, bu sene daha yolun başındayız 😬
-
@caliskanpr, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Özgür-Can Benim de planım o yönde. Şimdiden DS260'da sorulan tüm sorulan cevaplarını hazırladım. Eğer olurda kazanırsam tüm cevaplar 3-4 kere kontrol edilmiş şekilde hazır.
Güzel bir fikir. Boş zamanımda ben de yapayım. Nereden ulaşabilirim ds260 formu örneğine acaba?
-
@cy86 2 yıl önce 85 ve 90 yaşında kişiler gitti.
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord geçen sene @crazycells sohnet odasına bir sayaç eklemişti çok olmuştu. Sona yaklaştıkça yine yapılır diye düşünüyorum, bu sene daha yolun başındayız 😬
Mayıs ayında açıklandığından beri ben dv2024 geri sayımına başladığım için, bu süre beni mutlu ediyor :)
-
@JesusLord ben zaten mayıs ayında hepsini paylaşıyorum hazır olarak hemde
-
@caliskanpr mayıs ayında paylaşıyorum zaten ihtiyacın olduğu her şeyi
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord ben zaten mayıs ayında hepsini paylaşıyorum hazır olarak hemde
Çok teşekkür ederim, emeğiniz çok büyük :)
-
@ayvalik10 Biliyorum hocam ben DS260 içindeki kişisel cevaplardan bahsediyorum. Eski adresler vs herşeyi o gün hazırlamaktansa öncesinde bir excele topladım tüm bilgileri...
-
ABD Freetown Büyükelçiliği Green Card çekilişi başvurularının 5 Ekim - 8 Kasım 2022 tarihlerinde alınacağını açıklamıştı. Resmi Facebook sayfalarında soru-cevap yayını yaptılar. 10:44'de başvuru için pasaporta ihtiyaç olmadığını belirtiyorlar.
https://www.facebook.com/sierraleone.usembassy/videos/854081955495350
-
@JesusLord Forumda paylaşılan DS260 paketi ve YouTube videolarindan derledim hocam tüm cevapları.
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord geçen sene @crazycells sohbet odasına bir sayaç eklemişti çok iyi olmuştu. Sona yaklaştıkça yine yapılır diye düşünüyorum, bu sene daha yolun başındayız 😬
aynen :) basvurular tamamlandiktan sonra ekleyecegim :thumbs_up:
-
Böylece pasaport şart mı kavgası son buldu şükür 🙏🏻 @caliskanpr
-
Eminim ki em az %50si fotoğraf konusundan elenicek. Okumayan bi milletiz maalesef geri kalanlarla yarışıcaz bu yıl :) @mehmet090
-
@waterman
Hocam bu kafa ile çene mevzusu dümen mi? 600x600 olup 300 dpi olması yermiyor mu? -
Açıkçası teknik bilgim yok bu yıl fotoğrafçıda çektirdim ben. geçen yıllarda evde çekiyordum YouTube’dan izleyerek @Furkan-Aydın
-
Merhabalar bu gc fotoğrafını sadece dijital almak gerekiyor fiziksel olarak almamıza gerek yok değil mi ?
-
@crazycells merhaba hocam dün facebook gurubuna katılmak için istek attım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum