E2 Vize Örnekleri, Yatırım Miktarları ve Şirket Tipleri
-
@egesahinkaya Ege Bey Selamlar, Golden Spoon La Lesa sanırım, videonuzu youtube'da izlemiştim. İşlerinizde başarılar diliyorum.
-
@dkn aynen dogrudur. Cok tesekkur ederim. Daha iyileri sizlerin olsun umarim.
-
@denizci10 dogrudur surecle ilgili elbet degisiklikler olmustur. Buyrun tabii ki ne zaman isterseniz , elimden geldigi kadar yasadiklarimizla ilgili konulari ve deneyimlerimizi paylasirim. Kotu polis olmak istemem ama sponsor firma bulma isleri de maalesef artik eskisi gibi degil ama umarim sizin icin en kolay ve hizli sekilde hallolur. Iyi gunler.
-
@egesahinkaya teşekkürler davetiniz için. Bize kötü polis de lazım. Gerçekleri söyleyecek. Neyse gelince detayları görüşürüz.
-
Bu ileti silindi! -
@egesahinkaya bey Merhabalar, bizde eşimle ve çocuğumuzla E2 vizesi ile gelmeyi düşünüyoruz. Eşimin üstüne almayı istiyoruz çünkü el lezzeti çok iyi ve instagramda sayfasi mevcut. Onun için foodtruck almayi planlıyoruz. Bununla E2 vizesi alabilme imkanımız nedir acaba?
-
@frkbzdg abd turist vizeniz varsa bence önce gidip abd de keşif yapmanızı tavsiye ederim. biz gidip geldikten sonra eşimle fikirlerimizde ciddi değişimler oldu.
-
@denizci10 merhaba ne gibi fikirlerinizde değişiklikler oldu acaba.
-
@frkbzdg e2 alma onayi sorusu genelde avukat ile gorusmeniz dogrultusunda daha net olucaktir. Ama bence almaniz icin bi sikinti olmaz yapicaginiz yatirim miktarina gore. Guzel bir is kolu ama zorlayici yanlari mevcut. San diego icin rekabet cok cok fazla. Her urunden ulkeden food truck var nerdeyse. Umarim istediginiz gibi olur.
-
@egesahinkaya çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için. Umarim hayırlısı olur hakkimızda. Çabalamaya devam 😊
-
Arkadaşlar selam, benim arkadaşım Türkiye de lastikçilik yapıyor büyük araba küçük araba fark etmiyor. Bunu amerika da yatırımcı vizesi ile yapabilir mi? Direk yatırımcı vizesi alabilir miyiz? bunu denemek mi mantıklı yoksa direk oraya gidip devralsak yine de yatırımcı vizesine geçebilir miyiz?
-
@yenihayaletadam evet
-
S Sharm bu başlıktan bahsetti
-
@denizci10 malum e2 icin konsolosluklar geç mulakat veriyor.
Bu tarihi ödeme yaparak(aracı şirketlere) öne çekmek mümkün mü?
Bilginiz var mi. -
@rasmus @Rushvisasnow ile görüşmenizi tavsiye ederim.
-
@denizci10 hocam bu telegram grubu aktif değil.
E2'den vazgeçtiniz galiba. Ben de E2'yi yeni düsunmeye başladım.
Meşhur bir laf vardır "Sen giderken, biz dönüyorduk" diye.
Yani bu E2 sürecininden vazgeçen birisi olarak, bana da tavsiyeniz olur mu?
Neyi hesapladınız da vazgeçtiniz?
Kalıcı olmak için(gc) yanlış veya uzun bir yol olarak mı gördünüz?
Tesekkurler. -
@rasmus Merhaba. Estağfurullah böyle bir şey demem asla haddim değil. Evet E2 den vazgeçtim. çünkü 100bin dolar para verip GC alamamak ve her seferinde yenileme yapmak bana saçma ve gereksiz geldi açıkçası. Bundan dolayı da EB3 vizesinin daha mantıklı ve kısa yol olduğunu düşünüyorum. Ben de bu yola girdim. 2 yıl içinde Green Card alacağımı düşünüyorum.
-
Selam,
Biz de ailecek Amerika'ya E2 vizesi ile gitmek istiyoruz. E2 için iş modellerini araştırmaya başladık. Bu iş modellerinden birisi de AVM'lerde şekerleme standı franchise üzerineydi, muhtemelen bu konuyu araştıranlar Youtube'daki o şekerlemecinin videolarını da görmüştür.Bu konuda tecrübesi olan, ilgili firmanın güvenirliliği ile bilgisi olan var mı? Amerika'da yaşayan kişilerin fikirleri de değerli, belli eyaletlerdeki AVM'lerde bu şekerleme kiosk işi aylık 4K-7K arası sizce kar eder mi?
Bu iş modeli dışında önerebileceğiniz (tır, foodtruck, restorant, cafe vb. işler hariç) başka iş modelleri var mı? Yatırım olarak 100K-200K arası yapabiliriz.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
New Jersey'de bir arkadaşım E2 için almış olduğu restaurant/cafesini Green Card aldığı için satışa koymuştur. 2021 yılında yaklaşık $210K satışı, 3 çalışanı olan $52K gibi net profit olan bir işletme. Bu sene daha da artması bekleniyor. 2022 tax return belli olunca onu da sizlerle paylaşırım. Paterson, NJ ye 15 dk mesafede. İlgilenen kişiler detaylı bilgi almak için benimle iletişime geçebilirler.
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Ben eşim ve kızım turist vizemizi aldık Temmuz ayında Amerikaya geliyoruz. Oraya geldikten sonra E2 yatırımcı vizesiyle kalmayı düşünüyoruz fakat mantıklı bir iş bulamadık. Başta tır düşünüyorduk ama tırın sahibine kalan para azalmış diye duyduk.E2 vizesine uygun ne gibi işler yapılabilir fikir vermek isteyenler varsa yorum yazabilr. Teşekkür ederim
-
Silindi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum