DV2024 Sohbet Odası
-
@nilfersev pasaport çok güzel bir şart inşallah kalkmaz
-
inşallah kalkmaz , nerde işsiz güçsüz gitmeye gram cesareti bilgisi parası olmayan başvuracak , sırf bakalım çıkacakmı diye... kimseyi küçümsemek için demedim bunu ama inşallah pasaport şartı kalır hatta daha da şartlar eklensin, yaş iş gibi
-
@Lossantosdy küçümsemek değil geçen sene gelen birisi vardı kazandı sonra para olayını duyunca vazgeçti ben bilet alıp gideceğimi zannediyordum demişti.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy küçümsemek değil geçen sene gelen birisi vardı kazandı sonra para olayını duyunca vazgeçti ben bilet alıp gideceğimi zannediyordum demişti.
Ee Tayyip dedi ya gitmek isteyene bilet almak lazım diye bende ona güvendim olmadı şimdi 😄
-
@eneskpc burada rivayet gibi olasılıklar konuşulmaz herşeyin bir açıklaması vardır. Hoşgeldin ancak dışarıdan yalan yanlış bilgileri buraya taşımazsan seviniriz. Her yıl eylül 15 - 20 arasında kılavuz açıklanır bu kılavuzda şartlar ve de başvuru tarihleri yayınlanır. Herkes dünden beri bu kılavuzu bekliyor eğer sende burada olursan kılavuz yayınlanınca haberin olur.
-
Selam Herkese!!
-
Ewet arkadaşlar klavuz yayınlansın gelişmeleri paylaşalım pasaport zorunluluğu önemli umuyoruz aynı şartlar devam eder
-
Arkadaşlar pasaport şartı kaldırıldı. Herkes kendini buna göre hazırlasın kimse boşuna umut etmesin kaldırılmadı diye yani.. Benim açımdanda kaldırılmaması gerekiyordu ancak yapıcak bişey kalmadı maalesef. Şansımız yaver giderse kaderimizde de varsa bu çekilişten zaten çıkacağız. Herkese hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Kılavuz yayınlanınca da kaldırılmış olduğunu göreceksiniz. Resmî açıklamalar zaten mevcut asıl pasaport şartı olursa bu çekilişte hükümet yasal olmayan bi işlem uygulamış olur.
-
@waterman olayı sana yazıyım yerel mahkeme iptal ettiriyor. Ancak hükümet bu kararı bozdurmak için bir üst mahkemeye başvuru hakkı var. Bu hakkı kullanmış mı bunu kimse bilemez. Ondan dolayı kılavuzu bekliyoruz. Dediğin de haklı olabilirsin kalktı ancak kılavuzda görmeden kimseye inanma sonuçta hükümette çalışan kimse olmadığına göre sadece kılavuzu beklicez.
-
Bu bahsi edilen çekiliş kılavuzu hangi sitede yayınlanıyor.
-
-
@waterman merhaba, iletmiş olduğunuz yazı şubat ayında yerel mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı aldırdığı davadan diye hatırlıyorum hatta 11 eylülde de mahkemesi vardı. hatta sonuç ibaresinde DV2021-DV2022 için bu şartı aramayacaksınız deniyordu.
Asli şart olarak karar alınır ve DV2024'e yasal koşullar sağlanarak eklenirse mahkemenin yürütme kararı da DV2024 için geçerliliğini yitirir. Bu sebeple DV 2024 klavuzunu görmek lazım görüşündeyim.
2024 Kılavuzunda ne yazıyorsa hepimiz ona tabi olacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun. -
merhaba,
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/gocmen-vize-fotograf-ozellikleri/ bu sitedeki fotoğrafçılardan birisinde çektirdim fotoğrafı ve mail ile gelen fotoğrafı,
https://tsg.phototool.state.gov/photo bu siteden kontrol edeyim dedim ancak sonuç;Your photo has been rejected for the following reason(s):
'Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1'ben bir sıkıştırma yada oynama işlemi yapmadım ki fotoğrafa yapmalı mıyım?
-
@bulut Merhaba, https://www.greencardphotocheck.com/tr/ buradan yükleyerek kontrol edebilir, düzenleme yapabilirsiniz. Önceki yazılardan paylaşan arkadaşlar bu şekilde söylemişlerdi. şahsen denemiş değilim.
-
İsteyen çokdan pasaport çıkartırdı böyle uğraşmazdı ben hatda paralı ve pasaport şartı olmasını da isterim herkes başvuru yapmasın diye. Adama cıkıyor olaydan bile haberi yok milletin hakkına da giriyor.
-
Bakın heyecanınızı kaldırılmamasını temmeni ettiginizi cok iyi anlıyorum. Ancak böylesine bir itiraz kararını en ufak bir medya kanalı bile yapardı emin olun. Umarım ben haksız cıkarım ama ortada somut veriler olduktan sonra gerçekten pasaport şartının kaldırılmadıgına dair her türlü söylemi kendi çerçevemde reddederim. Konu can sıkıcı ancak gerçek bu.. @ayvalik10
-
@Bulliv bu siteye de koysa hatayı alacak benim bu hata ile ilgili yazım var orasını incelersin.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5561
-
@bulut sende suç yok bu konuda ispatı ile anlattım aşağıdaki yazımı okur musun
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5561
-
Pasaport + Ücretli Başvuru sisteminin gelmesi harika olurdu...
-
Bu arada konuya sunu da eklemek isterim pasaport sartının kaldırıldığını ve en güncel başvuru şartlarını gösteren bi link buldum diğer konuda. @crazycells yazmıs oldugu iletiyi aynen asagıya kopyalıyorum.
''Talimatta artik cekilis basvurularinda pasaport bilgisi istenmeyecegi belirtilmis. Ayrica cekilis vizesi sartlarinin guncel haline suradan ulasabilirsiniz:''
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum