DV2019 bekleme odası
-
@crazycells Evet 21. yaş günü geçti. Hayırlısı bakalım artık. Teşekkürler. Onun adına da müracat yaptık zaten.
-
@mrpilgrim o halde sizin Green Card kazanmaniz halinde sizden yararlanamaz. Kendisinin kazanmasi gerekiyor.
-
başvuru sonrası email geliyor muydu kafama takıldı ?
-
@lostys hayir, gelmiyor.
-
ben de öyle hatırlıyorum da, içime kurt düştü işte :) teşekkürler @crazycells
-
@crazycells ds 260 yolladıgımız zamanda mail gelmiyordu demi ? 4 ay oldu yollayalı sanki bir yerde yanlısım var gibi huzursuzum :)
-
@yekta hayir gelmiyor :)
-
@crazycells bugün bi linkten daha önce nyc de bulunmuş birisinin 4K videolarını izledim her biri minimum 30 dk :) times square hem sabah hem akşam yürüyerek ve drive araçla çekiminden tut küçük İtalya ya Çin mahallesinden tut Rockefeller e central parka ne varsa çekmiş:)) aşık oldum büyülendim gc lotosunu kazanırsam nyc gelme kararımın ne kadar doğru olduğunu tekrar gördüm :))
-
@proff01 dogrudur sayin proff01, oldukca etkileyici bir sehir oldugunu soyleyebilirim. :)
-
Sayın @proff01 izlediğiniz videoların link ini sayfada paylaşabilir misiniz,lütfen.
Bende izlemek isterim. -
@southern YouTube a "wind walk travel videos" yazarsanız yeterli olacaktır kanalın adı bu direk videolar sekmesinden sırası ile izlemeye başlayabilirsiniz.
-
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır iş yoğunluğundan aranızda olamadım. Öncellikle bu sene ben ve ailem başta olmak üzere, bütün bekleyenlere ve gerçekten değerlendirecek olanlara çıkmasını temenni ederim.
İyi günler.
-
Merhaba arkadaşlar dv2019 için ben ve başvuran herkese bol şans diliyorum, aranıza yeni katıldım. Youtube videolarında çoğu kişinin bahsettiği bir site, gerçekten çok faydalı yönlendirmeler içeriyor
-
Başvurumuzu yaptık çıkarsa gidecek olan herkese bol şanslar dilerim
-
Forumdaki butun arkadaslara bol sans dilerim! Umarim 15 Mayis gunu mutlu haberlerle foruma donus yaparsiniz...

-
@crazycells Teşekkürler Ali Cihan bey inşallah güzel haberler verenlerden biri de ben olurum
-
@gözde aynen oyle olur umarim gozde hanim :)
-
@crazycells teşekkürler." Bir bana çıkacak tabii ki kime çıkacak" sürecine daha başladık.Aklımızda ve gönlümüzde olanın hakkımızda hayırlı olması dileğiyle tüm arkadaşların şans yanında olsun.
-
Geçen sene ülkemizden 130000 civarinda başvuru vardı sanırım.Bu seneki rakamı çok merak ediyorum.Tahminim 160000 civarında olur.
-
@ikizbabasi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Geçen sene ülkemizden 130000 civarinda başvuru vardı sanırım.Bu seneki rakamı çok merak ediyorum.Tahminim 160000 civarında olur.
Kaç kişinin katıldığı ne zaman açıklanıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum