DV2024 Sohbet Odası
-
Şimdiki aklım olsa Work and Travel’le bir şekilde Amerika’ya gidip sonra orada kalmayı zorlardım. Zaten Amerika’ya iltica programına dönüşmüş son zamanlarda.
-
@Chromium Hep hayırlısını diliyorum hocam, kısmetimizde varsa gideriz, biz de düzenimizi USA'da kurarız...
-
@hasnotben Güzel şeyler çoğunlukla beklemediğin anda gelir ya... İşte öyle bir şey...
-
@hasnotben ben de 40 yılımı yaşadım burda kâr sayıyorum. Kalan yıllarımda da yaşamak için şansımı deniyorum...
-
@nilfersev en azından aklımda kalmayacak ... Kafamda biteli 6 yıl oldu. Ama hala gidemedim yaşayamadım
-
@yenihayaletadam İyi dileklerin için teşekkürler size de bol şanslar. Evet bekleyerek geçmiyor. Hayalet Casper'ı küçükken çok izlerdim isminizi ve profil fotoğrafınızı görünce nostaljik hisseddiyorum. Casper fotoğrafı kullanmanızdaki amaç özgür olma isteğinizi belirtiyor bence. Sonuçta hayaletlerden daha özgür olamazsınız. :D
-
Merhabalar pasaport kalktı mı bir bilgisi olan var mı?
-
@EminAbi Büyük ihtimalle kalktı. Kesinleşmesi için kılavuzun yayınlanmasını bekliyoruz 15 Eylül'de açıklarlar.
-
@Ranje anladım teşekkür ederim.
-
@Hyller @ibrahimasar O sene bu sene hocam başvurun bence de. :fire: :fire: :fire:
-
@nilfersev umudumuzu kaybetmiyoruz ya neye deseniz değer
-
Pasaportun kalkması sizce iyi mi
Kötü mü. Bende kötü oldu yığılma olcak -
@okanatan aslında sözün özü adamlar kahvede oturup özenli özensiz başvuru yapacak. Senin kurduğun hayaller diken üstünde olacak. Malum ekonomik bunalımdan herkes kaçmak istiyor zaten. Çıkanların çoğusu gitmeycek hatta sonucuna bile bakmayacak olanlar..Yazık olacak tartışmasız.
-
@hasnotben mesela ben yıllardır her sabah newyork ta uyanıyorum ya siz 😀
-
@okanatan Tam bir facia olacak gibime geliyor. Zaten halk streste duyan girer bu sene rekor katılım olur bence.
-
Arkadaşlar selamın aleyküm bana da green card çıktı ama ben lise terkim 9 yıllık gıda sektöründe çalışdım sizce benim mülakatı geçe bilir miyim
-
@Ranje bence bu sene kontenjan da yükselecek gibi bir his var içimde 😀😇
-
@nilfersev ben şahsen chicagoda uyuyorum serin oluyor :D
-
@okanatan dv2024 kılavuzu yayınlanmadan ne söylersek boş. şartlar kılavuz da yazacak :)
-
@nilfersev Dediğiniz gibi artış olacak demişti Biden , 80 bin yapacaktı talihli sayısını güya o iş de yattı gibi duruyor. Umarım hisleriniz gerçeğe dönüşür yoksa şansımız çok ciddi düşecek. :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum