Eşime ve oğluma B/1 vizesinde AOS başvurusu
-
Merhaba, 2009 dan beri green card sahibiyim. İlk 4 yıl tax ödemem var. Sonrası giriş-çıkış.. Bu yıl yerleşmeyi düşünüyoruz. Eşim ile 2013 de Turkiyede evlendik 5 yaşında bir oğlumuz var. 2 si de B1 vizesine sahip.. Ben green card ile onlar B1 vizesi ile giriş yaptıktan sonra AOS yapabilirmiyiz. Son 3 yıl income yada tax gösteremiyorum ama sponsor konusunda sıkıntı yok.
Teşekkürler -
@Claudia-J-Muslu beni unuttunuz :(
-
@SAVAS, içinde söyledi: Eşime ve oğluma B/1 vizesinde AOS başvurusu
Merhaba, 2009 dan beri green card sahibiyim. İlk 4 yıl tax ödemem var. Sonrası giriş-çıkış.. Bu yıl yerleşmeyi düşünüyoruz. Eşim ile 2013 de Turkiyede evlendik 5 yaşında bir oğlumuz var. 2 si de B1 vizesine sahip.. Ben green card ile onlar B1 vizesi ile giriş yaptıktan sonra AOS yapabilirmiyiz. Son 3 yıl income yada tax gösteremiyorum ama sponsor konusunda sıkıntı yok.
TeşekkürlerSorunuzu lütfen buradan sorarmısınız ayrı bir başlık açmayın.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak?_=1661757133665 -
@Erkand Muslu buradan cevap vermiyormu sadece?
-
@SAVAS, içinde söyledi: Eşime ve oğluma B/1 vizesinde AOS başvurusu
@Erkand Muslu buradan cevap vermiyormu sadece?
Sayin @Savas, oncelikle siz yesil kartinizla ilgili sorun yasayabilirsiniz. Yesil kart sadece giris-cikis yapmak icin uygun degildir. Esiniz ve cocuklar B1/B2 vizesi ile girebilirse girdikten 90 gun sonra bu ayki Ekim 2022 vize bulteni F2A kategorisi icin current ( vize numarasi var anlaminda) oldugu icin AOS yapabilirler. Vize bulteni degisirse yapamayabilirler. Giriste sorulan sorulara esinizin dogru cevap vermesi onemlidir ancak vize durumunuzla da celiski yaratmamasi gerekir. Girisinizi iyi ve duzgun planlamaniz onemlidir. Ek sponsora ihtiyac olacaktir.
-
A admin , bu başlığı kilitledi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum